Връзка с нас: office@zarimex.eu +359 883 31 44 88

"ZARIMEX CLUB" - Програма за лоялни клиенти

Намерете ни във Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook, за да сте винаги в течение с новостите около нас, за да не изпускате новите ни продукти или пък намалените такива. Участвайте в игрите ни там и си спечелете страхотни подаръци!

sideblock
от admin | Публикувано в Полезно | 1 коментара. | 3353 прегледа на този пост

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБИРАТЕ ZARIMEX!

С нашата нова програма за лоялни клиенти – ZARIMEX CLUB искаме да изразим признателността и благодарността си към Вас - нашите клиенти, като направим пазаруването Ви по-изгодно и по-вълнуващо на сайта www.zarimex.eu

Какво получавате при включването в тази програма?

1. Получавате постоянна, увеличаваща се отстъпка при пазаруване в нашия он-лайн магазин.

2. След като направите своята регистрация и влезете в акаунта си, вашите данни ще се запаметят и ще се попълват автоматично при направата на всяка нова поръчка. Без необходимост да въвеждате своите данни за доставка при всяка своя поръчка.

3. Със своята регистрация ще получите възможност да се възползвате от всички нови услуги, продукти и бонуси, които ще бъдат реализирани във времето чрез програмата ZARIMEX CLUB.

Какво е необходимо, за да станете част от лоялната програма на Заримекс?

Необходимо е да сте регистриран потребител на www.zarimex.eu и да достигнете общ оборот на сайта от 1000 лв. След, което не просто ставате член на ZARIMEX CLUB, но и получавате отстъпка от 5% при всяка следваща поръчка, достъп до специални лимитирани промоции, приоритетно обслужване на поръчките ви и все повече привилегии на всяко следващо ниво. Предлагаме на Вашето внимание новите ни Виртуални карти за отстъпки*: Bronze, Silver и Gold:

• Bronze Member – Общ оборот от 1000 лв. - получавате 5% отстъпка при всяка следваща покупка, приоритетно обслужване на поръчките Ви на сайта.

• Silver Member – Общ оборот от 3000 лв. - получавате 7% отстъпка при всяка следваща покупка, приоритетно обслужване на поръчките ви на са сайта, подаръчен ваучер на стойност 50 лв. за началото на Лова на едър дивеч всяка година**.

• Gold Member - Общ оборот от 6000 лв. - получавате 10% отстъпка при всяка следваща покупка, приоритетно обслужване на поръчките ви на са сайта, подаръчен ваучер на стойност 100 лв. за началото на Лова на едър дивеч всяка година** и безплатна доставка на всяка Ваша поръчка независимо от нейната стойност.

*Картите за отсъпка са виртуални, но всяка от тях има собствен номер. В случай, че желаете да използвате отстъпката си за при закупуване на продукт, който не може да бъде изпратен с куриер, в.т.т. – оръжие, боеприпаси и т.н., можете да предоставите номера на картата си при посещението на физическия ни магазин (гр. София, бул. 8-ми Декември №1). При настъпване на гореизложеното, сумата, която сте похарчили в магазина ни, ще бъде добавена към оборота на сайта, така че да можете да надграждате статута си и да получавате още по-добра отстъпка. 

**Подаръчния ваучер е валиден до 1 месец след началото на ловния сезон за едър дивеч и при условие, че получателят има поръчки на сайта www.zarimex.eu поне през 6 от изминалите 12 месеца. 

Забележка: Тези отстъпки не важат при пазаруване на стоки в акция, намаления и всякакви други видове промоции.

Общи условия:

 • Картите за отстъпка от Заримекс са валидни само на он-лайн страницата: www.zarimex.eu и във физическия магазин на фирмата – гр. София, бул. 8-ми Декември №1, срещу предоставяне на номера на виртуалната картата!
 • Картите са валидни в рамките на 12 месеца, след издаването им. Ако за този период няма нито една извършена покупка от притежателя на картата, последната бива анулирана.
 • Отстъпката от картата може да се приложи само, ако е предоставен нейния номер преди финализиране/заплащане на сметката!
 • Отстъпката от картата може се използва многократно, като при натрупване на определния оборот, тази карта се заменя с нова – с по-голяма отстъпка и по-големи привилегии.
 • Отстъпките на картата не могат да бъдат комбинирани с друга карта на лоялен клиент, с подаръчни ваучери, промоции и отстъпки.
 • Заримекс си запазва правото да анулира карта при злоупотреба и некоректност.
 • Отстъпките се активират при достигане на определн оборот през нашия он-лайн магазин (www.zarimex.eu) и са активни при всяка следваща поръчка, независимо от стойността на последната.
 • Точките от картите за отстъпка не могат да се подаряват, преотдават или обединяват с точки на друга карта. 
 • Точки не могат да бъдат кредитирани към фирми. 
 • В случай на злоупотреба от страна на някои от членовете на програмата, Заримекс си запазва правото да прекрати участието му и да анулира картата му.
 • Заримекс си запазва правото да прекрати програмата, или да промени настоящите Общи условия, правила за участие, изцяло или частично по всяко време с или без предизвестие.
 • С попълването на профила си, Вие се съгласявате с условията на програмата за лоялност.
 • Всички условия могат да бъдат променяни по усмотрение на управата на Заримекс, по всяко време.

Многобройни наши клиенти вече получиха своите виртуални карти! Ако и вие желаете да се включите в нашата Програма за лоялност, можете да го направите от ТУК! Всичко, което е необходимо е да попълните Регистрационната форма и да започнете да трупате оборот увеличавайки отстъпката и привилегиите си!

За нас е чест, че сте с нас!

ZARIMEX

Коментари (1)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
© 2015 Zarimex All rights reserved.