Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Резервни части за въздушно оръжие

Сравнение на продукт0
Марка: Umarex Germany
Помпа за въздушни пушки със сгъстен въздух. До 230 бара. 90% от съдържанието на влага и 99% от вредните частици се филтрират...
495.00 лв.
без ДДС: 412.50 лв.
Марка: Carl Walther Germany
Оригинална резервна мушка за пистолет Walther Q5 с рамка от полимер и стомана. С включен болт за монтаж...
37.00 лв.
без ДДС: 30.83 лв.
Марка: Hatsan
Резервна мушка за въздушни пушки Hatsan, модел Galatian...
25.00 лв.
без ДДС: 20.83 лв.
Марка: Hatsan
Комплектът за зареждане на Hatsan e предназначен за пълнене на въздух във въздушния цилиндър на всички PCP пушки на марката. Този комплект за зареждане осигурява най-бързият метод за пълнене на вашата пушка PCP. Монтира се на бутилка за сгъстен въздух и посредством мека връзка за високо на..
115.00 лв.
без ДДС: 95.83 лв.
Марка: Hatsan
Комплектът за зареждане на Hatsan e предназначен за пълнене на въздух във въздушния цилиндър на всички пушки PCP. Този комплект за зареждане в осигурява най-бързият метод за пълнене на вашата пушка PCP. Монтира се на бутилка за сгъстен въздух и посредством мека връзка за високо налягане се свър..
96.00 лв.
без ДДС: 80.00 лв.
Марка: Hatsan
Системата TRIOPAD® Butt System с TRIOPAD® Stock Spacers може да се постави на повечето пушки Hatsan като опция. Гуменият задтилък се поставя за абсорбиране на отката и следователно по-добра стрелба и по-бърз замах към мишените. С помощта на 3 TRIOPAD® Stock Spacers дължината на прикла..
4.00 лв.
без ДДС: 3.33 лв.
Марка: Hatsan
Водач на пружина за газово бутало Vortex за въздушна пушка Hatsan 70, Hatsan 80, Hatsan 85 и Hatsan 90...
9.00 лв.
без ДДС: 7.50 лв.
Марка: Hatsan
Водач на пружина за газово бутало Vortex за въздушна пушка Hatsan 125...
9.00 лв.
без ДДС: 7.50 лв.
Марка: Hatsan
Водач на пружина за газово бутало Vortex за въздушна пушка Hatsan 100 и Hatsan 105...
9.00 лв.
без ДДС: 7.50 лв.
Марка: Umarex Germany
Характеристики: Кал. 50 6-заряден Комплект от 2 бр...
12.00 лв.
без ДДС: 10.00 лв.
Марка: Umarex Germany
Характеристики: кал. 5,5 мм подходящ за въздушни пушки модел: Maximathor, Torminathor, Rotex RM8..
29.00 лв.
без ДДС: 24.17 лв.
Марка: Hatsan
Характеристики: Подходящ за въздушни пушки Galatian PCP Олекотен алуминиев материал 14 изстрела в калибър .22 (5,5 мм)..
25.00 лв.
без ДДС: 20.83 лв.
Марка: Hatsan
Характеристики: Подходящ за въздушни пушки Galatian PCP Олекотен алуминиев материал 16 изстрела в калибър .177 (4,5 мм)..
25.00 лв.
без ДДС: 20.83 лв.
Марка: Hatsan
Резервна пружина за въздушна пушка Hatsan 125. Характеристики: Външен диаметър: 21,6 мм Вътрешен диаметър: 13,8 мм Свободна дължина: 430 мм Пружинни намотки: 48 Дебелина на телта: 3,6 мм..
14.00 лв.
без ДДС: 11.67 лв.
Марка: Hatsan
Характеристики: Най-удобният и достъпен начин за зареждане на вашата въздушна пушка PCP Максимално налягане на пълнене 200 бара Ергономично проектирана дръжка със синтетично покритие Вграден в дръжката влагоуловител, който улавя влагата и предпазва помпата и въздушната ви пушка Вграден..
269.00 лв.
без ДДС: 224.17 лв.
Марка: Hatsan
Резервна пружина за Hatsan 75, 80, 85 и 90. Характеристики: Външен диаметър: 19,4 мм Вътрешен диаметър: 12,7 мм Свободна дължина: 335 мм Навивки на пружината: 43 Дебелина на проводника: 3,1 мм..
14.00 лв.
без ДДС: 11.67 лв.
Марка: Hatsan
Газовото бутало Hatsan Vortex тип 2 може да се използва за замяна на обикновеното пружинно бутало на въздушните пушки Hatsan. То ще ви осигури по-стабилна работа и ще увеличи живота на вашата въздушна пушка. С този модел можете да очаквате по-управляем откат и много по-малко шум. Това означава, ч..
41.00 лв.
без ДДС: 34.17 лв.
Показва 1 до 18 от 171 (10 страници)

По една или друга причина въздушното оръжие може да се повреди или да се счупи определен компонент, което изисква подмяна с нов, така че да се възстанови отличната визия и пълна ефективност. За целта е необходима покупката на нови резервни части, които ще откриете онлайн или във физическия магазин на Zarimex в София. Нека видим какво може да ни предложи платформата и как се сменят новите компоненти? Защо да пазаруваме от този сайт и заслужават ли си офертите?

Какви резервни части за въздушно оръжие има

Продуктовата гама на оръжеен онлайн или физически магазин Заримекс в София предлага най-голямо оборудване и асортимент от резервни части за въздушно оръжие. Ние постоянно обновяваме наличностите си, периодично и добавяме нови предложения, което постепенно разширява обхвата на продуктовата гама и може да предложи повече решения. Към момента тук Ви очакват:

  • Компоненти за пневматични пушки и пистолети;
  • Барабани;
  • Бутала;
  • Мушки;
  • Манометри и други, предимно под марката Хатсан.

Както споменахме, гамата ни е доста разнообразна, така че при нас още ще откриете различни видове оптики, приклади, пружини, пълнители, рами, спусъци, уплътнения, цеви и каквото друго се сетите от този тип.

Как да направим правилния избор

Изключително важно е според вида и типа на въздушното оръжие да се подбере и конкретната резервна част за него. Това означава, че е препоръчително Вие предварително да знаете марката и модела на пушката или пистолета. Така, на база тази информация, лесно и бързо ще намерите нужните Ви резервни части за въздушно оръжие. Работата ни с доказалите се на отрасловия пазара брандове и производители ще гарантира максимална съвместимост и дълготрайност. В случай, че имате затруднения в подбирането на подходящите резервни части за въздушно оръжие, свържете се с нас.

Как се сменят новите компоненти

Горещо препоръчително е, ако нямате нужната компетенция или инструменти за отстраняването на повредените резервни части и поставянето на новите, да се доверите на специалист или сервиз. Това гарантира високо качество, дълготрайност и безпроблемност за дълго време. В случай, че сте решили въпреки това Вие да извършите нужната процедура, то ние съветваме да се снабдите с подходящите инструменти. Препоръчваме също, преди всяка ремонтна дейност на въздушното оръжие, да отстранявате неговия пълнител и патрон от патронника.

Да се доверите ли на Zarimex

За 20 години пазарно присъствие много хора вече ни се довериха напълно и станаха наши лоялни клиенти, които пазаруват всекидневно от нас. Това означава, че те са доволни от качеството и цените, което направи онлайн репутацията ни в тематичните форуми и групи повече от положителна. Можете сами да се уверете, а ако се нуждаете от помощ, свържете се с нас!