Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Въздушни пистолети

Сравнение на продукт0
Револвер за самозащита Walther T4E HDP 50 с CO2 - кал. .50
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Най-добрата защита за дома: HDR 50 е револвер със забележителна сила - голям калибър (.50), мощна дулна енергия и внушителен външен вид. Лесният за зареждане барабан побира шест снаряда .50 калибър, които се изстрелват с енергия до 11 джаула. Захранването се осигурява от CO2 бути..
175.00 лв.
без ДДС: 145.83 лв.
Марка: Umarex Germany
Пистолетът Walther T4E HDP 50 за защита на дома или ваша собствена е надеждно средство, което е добре да имате под ръка. Не могат да се предвидят опасните ситуации и именно това прави HDP 50 толкова необходим. Заредете шестте тежки топчета в .50 калибър в пълнителя под цевта и приберете..
175.00 лв.
без ДДС: 145.83 лв.
Марка: Umarex Germany
Тази реплика на известния „Миротворец“ се превърна в световен фаворит за много кратко време - и не само сред западните фенове на въздушни оръжия. Револверът Colt Single Action Army, както се нарича официално, се захранва от бутилка с CO₂ и има място за шест метални топчета за&nbs..
299.00 лв.
без ДДС: 249.17 лв.
Въздушен пистолет Walther PPK/S с СО2 - кал. 4,5 мм
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Един от най-популярните пистолети Walther от линията на Umarex е с нов и подобрен дизайн: Walther PPK/S вече е с метална рама и нов механизъм за CO2 бутилката, която остава абсолютно невидима когато гледате оръжието в профил. Шестоъгълното ключе е част от самата ръкохватка и съответно ви е винаги по..
169.00 лв.
без ДДС: 140.83 лв.
Марка: Umarex Germany
Walther CP99 е просто автентичен. Многото му варианти се използват както от полицейските части по целия свят, така и високо се ценят от спортните стрелци и колекционери. Тази версия на пистолета с CO₂ изглежда точно като оригинала и споделя техническите му характеристики: лост за разреждане, дв..
245.00 лв.
без ДДС: 204.17 лв.
Марка: Umarex Germany
UX Trevox е въздушен пистолет с чупеща се цев, който гарантирано ще ви осигури много забавление. С нарезната си цев и T.N.T. газовото бутало, пислолета осигурява отлична точност дори и на по-далечни разстояния. Ергономичната цев оставя хубаво чувство на сигурност, а благодарение на 3 камерната супре..
199.00 лв.
без ДДС: 165.83 лв.
Марка: Umarex Germany
M&P е абревиатюрата на Smith & Wesson за Military & Police (Военни и Полиция) - серия, която включва мощни и надеждни оръжия за тактическаупотреба и самозащита и ще ви служи в продължение на много години. Любителите на въздушни оръжия ще останат доволни от факта, че същото качество е ..
263.00 лв.
без ДДС: 219.17 лв.
Марка: Hatsan
Характеристики: Полуавтоматичен PCP въздушен пистолет С 10-заряден пълител в кал. .25 (6.35 mm) С прецизна нарезна цев С включени 3 пълнителя 66cc бутилка със сгъстен въздух, внедрена в предната част на пистолета Включва дюза за бързо зареждане Ергономична синтетична ръкохватка В..
659.00 лв.
без ДДС: 549.17 лв.
Марка: Hatsan
Характеристики: Пружинен пистолет с единичен изстрел от Хатсан QuietEnergy - изцяло обвита стоманена цев и интегриран саунд модератор - приблизително 50% по-тих С двустепенен регулируем спусък - Quattro Със система намаляваща отката – XRS-Recoil Reduction System, за по-точна и ..
195.00 лв.
без ДДС: 162.50 лв.
Марка: Hatsan
Характеристики: Пружинен пистолет с единичен изстрел от Хатсан QuietEnergy - изцяло обвита стоманена цев и интегриран саунд модератор - приблизително 50% по-тих С двустепенен регулируем спусък - Quattro Със система намаляваща отката – XRS-Recoil Reduction System, за по-точна и ..
195.00 лв.
без ДДС: 162.50 лв.
Въздушен пистолет Glock 17 Gen.5 с CO2 - кал. 4,5 мм
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Glock 17 Gen5 с CO2 е въздушен пистолет със силен blowback. Ползва стоманени BBs топчета в калибър 4,5 мм и се отличава с метална рама, спусък с единично и двойно действие и пълнител, който побира в себе си 18 топчета, заедно с една бутилка CO2. ..
265.00 лв.
без ДДС: 220.83 лв.
Въздушен пистолет Glock 17 Gen.4 с CO2 - кал. 4,5 мм
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Оригиналът се използва като служебен пистолет от британската армия и много други армии по целия свят: GLOCK 17 Gen4. Този въздушен вариант с CO₂ бутилки е абсолютно идентична реплика и се доставя с оригиналните маркировки и пълнител за 4,5 мм BBs...
305.00 лв.
без ДДС: 254.17 лв.
Въздушен пистолет Diana P-Five - кал. 4,5 мм
Ново Изчерпан
Марка: Diana Germany
Въздушният пистолет от Diana, модел P-Five с чупеща се цев, се характеризира с релса за лесно прикрепване на допълнителен мерен прибор, регулируема мушка и ръчен предпазител. Характерситики: Скорост: 122 м/сек. Енергия: 2 J Дължина на цевта: 220 мм Обща дължина: 380 мм Тегло: 0.900&..
169.00 лв.
без ДДС: 140.83 лв.
Марка: Umarex Germany
Компактен и удобен пистолет с източник на енергия бутилка с въглероден двуокис, който е идеален за стрелци с малък опит и/или за развлечение. Работата с този въздушен пистолет е много лесна: всичко, което трябва да направите е да отворите задната част на ръкохватката и да поставите бутилка с CO2. Сл..
70.00 лв.
без ДДС: 58.33 лв.
Марка: Umarex Germany
Моделът Beretta Elite II е пистолетът с най-голяма мощност от серията въздушни пистолети с въглероден двуокис. С изключително висока начална скорост, този пистолет прави стрелбата с 4,5 мм BBs топчета много забавна. Работата с Elite II е много лесна и не на последно място е на изненадващо привлекате..
114.00 лв.
без ДДС: 95.00 лв.
Марка: Ekol (Voltran)
Въздушен пистолет с бутилка CO2, който е базиран на сигналните пистолети - със здрава и стабилна основа, което го прави подходящ както за единична стрелба по мишени, така и за сериина стрелба. С един пистолет може да се използват няколко пълнителя, за да се увеличат изстрелите както при истинск..
105.00 лв.
без ДДС: 87.50 лв.
Марка: Hatsan
Пружинен пистолет на турския производител Хатсан Система за самостоятелно зареждане и единичен изстрел Прецизна стоманена нарезна цев Със система намаляваща отката С включено удължително тяло за цевта Зареждането става чрез пречупване на цевта С двустепенен метален спусък - Quatro Със ..
185.00 лв.
без ДДС: 154.17 лв.
Марка: Ekol (Voltran)
Черен въздушен пистолет с бутилка CO2 в калибър 4,5 мм и скорост 150 м/сек. С един пистолет може да се използват няколко пълнителя, за да се увеличат изстрелите както при истинските пистолети...
96.00 лв.
без ДДС: 80.00 лв.
Показва 1 до 18 от 90 (5 страници)

Въздушните или пневматични пистолети и револвери в голяма част от случаите се използват за самозащита или забавление, както и за спортна стрелба. Какъв калибър и марки ще срещнете в оръжеен магазин Заримекс в София, какво представлява системата Blowback и отделните характеристики на различните видове? Нека видим!

Какви са особеностите на въздушните пистолети

Приличайки на истинските си бойни аналози, този тип пистолети и револвери имат съществена разлика в работните си механизми. Основната концепция във функционалното им отношение е базирана на преобразуване на енергията от сгъстения газ в кинетична енергия, която пък изстрелва боеприпаса. Във вид на газ е възможно използването на обикновен кислород или на въглероден диоксид (СО2).

Изисква ли се разрешително за ползване

Въздушните пистолети и револвери не изискват притежаването на разрешително. Тоест, моделите предлагани на сайта на Заримекс не изискват от Вас да притежавате разрешение за ползване, но част от тях е необходимо да бъдат регистрирани в районното управление по местоживеене в законово установен срок. Когато правите подобна покупка, е препоръчително да се направи справка с актуалните регламенти и поправки на закона.

Какви видове има

Измежду асортимента от въздушни пистолети и револвери, по принципа си на действие, те се делят на три основни вида:

  • Газобалонни - базирани на СО2 под високо налягане, тези модели работят със специални газови балони, чието тегло може да е 8 или 12 грама. Основен недостатък е влиянието им от околната температура;
  • Пружинно-бутални - използва се пружинен механизъм, чиято кинетична енергия на пружината изстрелва куршума. Не се влияят от околната температура, но не могат да се похвалят с голяма далекобойност;
  • Мултикомпресионни - съчетава предимствата и недостатъците на гореописаните два вида.

Газобалонните модели или тези, които работят със сгъстен въздух са най-често срещаните и са подходящи за стрелба на къси разстояния. Силни са и въз основа на това дали боравите с пистолети или револвери, имате възможност да ги използвате с оловни сачми или с топчета.

Какво представлява системата BlowBack

Това всъщност е механизъм, при който в процеса на стрелба, затвора при движението си създава усещане за откат, което придава реалистичност при стрелбата. В тази система обаче има и недостатък, изразяващ се в по-големия разход на газ при стрелба и намалена начална скорост на изстрела.

Какъв калибър и марки ще откриете

Основно в категорията на оръжеен магазин Zarimex в София ще откриете ПЦП 5,5 мм и 9 мм въздушни пистолети и револвери на евтини цени и с гарантирано високо качество. Най-предпочитаните марки при нас са Diana Germany, Zoraki, Umarex и т.н. Възползвайте се!