Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Аксесоари за въздушно оръжие

Сравнение на продукт0
Марка: Umarex Germany
Станция за зареждане на Walther PCP, която свързва цилиндъра със сгъстен въздух на оръжието директно към ръчната помпа. Подходяща е за въздушните пушки Walther Rotex RM8, Rotex RM8 Varmint, Maximathor и Maximathor Varmint...
90.00 лв.
без ДДС: 75.00 лв.
Марка: Umarex Germany
Оптика за въздушно оръжие с осветена мерна скала и настройка на яркостта от 7 стъпки (вкл. on/off). Регулируем паралакс и висок монтаж. Характеристики: Диаметър на обектива: 40 мм Диаметър на тръбата: 25,4 мм Паралакс: 8 m - ∞ Монтаж: 11 мм Дължина: 326 мм Тегло: 56..
229.00 лв.
без ДДС: 190.83 лв.
Марка: Umarex Germany
Оптика за въздушно оръжие с монтаж и неосветена скала.  Характеристики: Диаметър на обектива: 15 мм Диаметър на тръбата: 19 мм Паралакс: 10 м Монтаж: 11 мм Дължина: 276 мм Тегло: 110 гр...
30.00 лв.
без ДДС: 25.00 лв.
Марка: Umarex Germany
Оптика Umarex RS 4×32 е оптически мерник за въздушна пушка със скала Duplex и променливо увеличение. Оптиката може да се монтира на 11 мм шина тип лястовича опашка, с помощта на ринговете включени в комплекта. Разполага с капачки за лещите. Характеристики: Увеличение: 4x Диаметър на обект..
55.00 лв.
без ДДС: 45.83 лв.
Марка: Umarex Germany
Оптика със здрава конструкция, изцяло с гумирано покритие, което спомага за обиране на вибрациите. Продължителна настройка на фокуса и покритие на лещите, което осигурява ясна видимост на мишената. С предпазни капачета за лещите. Характеристики: Диаметър на обектива: 32 мм Диаметър н..
130.00 лв.
без ДДС: 108.33 лв.
Марка: Umarex Germany
UX RS 3-9x40 е оптичен прицел за въздушно оръжие с TacDot скала и променливо увеличение за ежедневна употреба. С включените в комплекта пръстени за монтиране оптичният прицел може да се монтира на 11-милиметрови релси. Характеристики: Увеличение: 3-9x Диаметър на обектива: 40 мм Диаметъ..
69.00 лв.
без ДДС: 57.50 лв.
Марка: Umarex Germany
Оптика за въздушно оръжие с MilDot мерна скала, без да е осветена. В комплект с монтажни рингове за пикатини релса. Характеристики: Диаметър на обектива: 40 мм; Диаметър на тръбата: 30 мм; Паралакс: 50 м; Монтаж: пикатини; Дължина: 305 мм; Тегло: 515 гр...
185.00 лв.
без ДДС: 154.17 лв.
Марка: Konus Italy
Оптиките Konushot са проектирани като чудесен избор за стрелци и ловци, които търсят евтин, но надежден инструмент, както и са изключително подходящи като „първа оптика“ за всеки начинаещ спортист. Характеристики: Увеличение за Ø на обектива: 1.5-5x32 Скала: Aim-Pro Inciso Зрително поле..
140.40 лв.
без ДДС: 117.00 лв.
Марка: Konus Italy
Оптиките Konushot са проектирани като чудесен избор за стрелци и ловци, които търсят евтин, но надежден инструмент, както и са изключително подходящи като „първа оптика“ за всеки начинаещ спортист. Характеристики: Увеличение: фиксирано 4x Диаметър на обектива: 32 мм Зрително поле на 100..
89.00 лв.
без ДДС: 74.17 лв.
Марка: Hatsan
Характеристики: Елиминира почти цялата откатна енергия и подобрява точността при последващите изстрели Подходящ за оптики с диаметър на тръбата от 1" (25,4 мм) С по 4 винта на всеки ринг и 3 винта посредством които се затяга базата към монтажа. С включен шестограм За 11 мм лястовича опаш..
84.00 лв.
без ДДС: 70.00 лв.
Марка: Hatsan
Характеристики: Регулируем на височина и под ъгъл  0.16" (4.0 мм) регулируем на височина и +/- 1.5 градуса под ъгъл Подходящ за оптики с диаметър на тръбата от 30 мм За 22 мм пикатини релси.  Тегло: 126 гр. Изработени от алуминий..
80.00 лв.
без ДДС: 66.67 лв.
Марка: Umarex Germany
Здрава метална мишена, изработена от стоманена ламарина, която осигурява часове надеждна работа - безопасна стрелба за малки и големи. Черна мишена с четири стоманени силуета на патици. Когато се уцели по-малката централна мишена, всички мишени се връщат в изправено положение. Подходящ за стрелба с ..
119.00 лв.
без ДДС: 99.17 лв.
Марка: Hatsan
Резервен мерник за Hatsan Galatian...
55.00 лв.
без ДДС: 45.83 лв.
Марка: Umarex Germany
Комплект за почистване на въздушни пушки в калибър 4,5 мм (.177) и 5,5 мм (.22) с гъвкава гумена мека връзка с дължина 840 мм, четки, 6 бита и вълнена кърпичка...
36.00 лв.
без ДДС: 30.00 лв.
Марка: Umarex Germany
Сервизен комплект, предназначен за пушката за самозащита на Umarex T4E HDS. Съдържа резервни уплътнения и пробивач за капсулата...
55.00 лв.
без ДДС: 45.83 лв.
Марка: Hatsan
Двуногата Foregrip на Hatsan е удобна и лесна за изпозване. С пикатини релса отстрани за закачане на лазери или други мерни прибори. Характеристики: С бърз монтаж Цвят: черен Тегло: 190 гр. Дължина в сгънато положение: 16 см Дължина в разгънато положение: 22.5 см..
20.00 лв.
без ДДС: 16.67 лв.
Марка: Diana Germany
Премиум капсули, пълни със специално почистен въглероден диоксид. Опаковка от 25 броя...
1.50 лв.
без ДДС: 1.25 лв.
Марка: Umarex Germany
В допълнение към бутилките само с CO2, бутилките за поддръжка са пълни и с допълнително 0,5 g специално масло, което почиства и смазва всички всички плъзгащи се части на механизма и осигурява безпроблемната им бъдещата работа. Редовната употреба на капсули за поддръжка на клапаните..
4.10 лв.
без ДДС: 3.42 лв.
Показва 1 до 18 от 70 (4 страници)

Употребата на пневматична пушка налага необходимостта от периодична покупка на определени аксесоари за въздушно оръжие. Какво ще откриете в онлайн магазин Zarimex? За какво могат да Ви служат тези допълнения и кога да ги използвате? В следващите редове ще обясним накратко!

Какви аксесоари за въздушно оръжие се предлагат

В продуктовата ни гама основно ще откриете консумативи за различните видове пневматични пушки и пистолети, които периодично трябва да подменяте. Такива са например: бутилки с въглероден диоксид (CO2), различни видове мишени, шишенце с газ, стойки, помпи и т.н. Другите видове аксесоари са допълващите функционалността отделни компоненти, като например оптика, дулен компенсатор, двунога, бързомер и т.н. Разбира се, продуктовата ни категория постоянно се обновява и допълва, така че има вероятност, когато четете тези редове да има много по-голям и разширен избор от предложения.

За какво се използват

Консумативите, като бутилките с въглероден диоксид и друг вид газ, са необходими за да може въздушното оръжие да стреля и изпълнява предназначението си. Тези консумативи са част от неговата функционалност и за да продължите да го използвате, трябва да притежавате резервни компоненти. От друга страна, оптиката, бързомера и другите подобни Ви помагат да сте по-ефективни в употребата и да правите по-точни изстрели. Дулният компенсатор пък е аксесоар, който значително ще намали отката на въздушното оръжие, а това ще подобри точността и прецизността при стрелбата. Двуногата от своя страна ще улесни стрелбата от легнало положение, а оптиката ще Ви помогне да правите далечен отстрел.

Как да изберете

Когато правите своя избор на аксесоари за въздушно оръжие, важно е да се обръща внимание на особеностите на всеки отделен елемент. Например: При CO2 бутилките трябва да се види тяхната конструкция и дали съвпада с тази във Вашия случай. Някои модели са с резба отпред и се завинтват, докато при други тя липсва. Важна е също тяхната вместимост и т.н; При оптиката е по-важно на какво максимално разстояние ще желаете да правите отстрел, както и да обърнете внимание на механизмите за монтаж; При двуногата също трябва да съобразите нейното предназначение и по какъв начин е предвидено да се ползва, това отговаря ли на изискванията и нуждите Ви, условията, в които ще я използвате и т.н. Вероятно забелязвате, че във всеки отделен случай си има определени нюанси и особености при избора, така че в случай на трудности, свържете се с наш консултант.

Защо да се доверите на оръжеен магазин Zarimex

Защото в Заримекс освен, че ще намерите аксесоари за въздушно оръжие на най-добрите цени и с най-високото качество, тук още Ви очаква екип с над 20 години стаж и брандове, които са сред пионерите в областта. Това гарантира отлично качество и най-изгодни оферти. Очакваме Ви!