Количка

Приклади за модулни карабини

Сравнение на продукт0
Полуложа за Sauer 404 Classic XT и Synchro XT - за 19 мм цев
Top Quality Guaranteed
Марка: Sauer Germany
Полуложа за цев с диаметър 19 мм. ..
620.00 лв.
без ДДС: 516.67 лв.
Полуложа за Sauer 404 Synchro XTC Carbon, Heavy - за 19 мм цев
Top Quality Guaranteed
Марка: Sauer Germany
Полуложа за цев с диаметър 19 мм. ..
2,760.00 лв.
без ДДС: 2,300.00 лв.
Показва 1 до 18 от 23 (2 страници)

За точното попадение и максимален комфорт при стрелба, подходящите приклади на модулните карабини са от ключово значение. За какво служи този елемент в оръжието и можете ли да поръчате индивидуална изработка? Предлагат ли се на изплащане онлайн от Zarimex и сред какви материали имате избор?

Какво е предназначението на прикладите

Това е неразделна част от цялостната конструкция на огнестрелното оръжие и неговото основно предназначение е намаляване на отката при стрелба. Също този елемент много помага за правилното и прецизно прицелване, както и за позиционирането на модулната карабина в желаната посока. Ето някои от важните предимства на този елемент:

  • Осигуряване на нужния комфорт при прицелване и стреляне;
  • Предпазване на човека от изгаряне при боравене с огнестрелно оръжие;
  • Позволява по-удобното презареждане;
  • Придава по-добър естетичен външен вид.

Ако преди години основно се изработваха от определен вид дърво, то днес прикладите се изготвят от различни видове пластмаса, метал и други материали.

Предлага ли Заримекс индивидуална изработка за модулни карабини

В Zarimex можете да поръчате изработка или удължаване на приклади и полуложки за пушки и карабини по индивидуални проекти. Предимно използваните материали за изработката са дървени, карбонови и синтетични. Имате възможност да получите модели за лява или дясна ръка, а също да поръчате и цял комплект с цевна кутия. Всичко това е напълно достъпно и предпочитайки да се доверите на Zarimex, заповядайте във физическия ни магазин в София, където да обсъдим предпочитанията Ви. При нас са достъпни както готови приклади и полуложи, така и възможност за индивидуална изработка.

В случай, че крайната цена надвишава текущия Ви бюджет, имате възможност да разгледате лизинговите предложения на нашите партньори, така че да платите поръчката си на изплащане. В случай, че имате допълнителни въпроси или нужда от професионална консултация, свържете се с нас.

Какви готови решения са достъпни

В продуктовата гама на сайта ще откриете готови приклади за модулни карабини както за лява, така и за дясна ръка, с цевна кутия и всички необходими принадлежности за пълноценно използване. Имате възможност да направите избора си спрямо марката и модела на оръжието, което гарантира максимална точност при съвпадението и най-добър краен резултат след монтажа. Погрижили сме се да покрием най-предпочитаните и използвани модели, но все пак ако Вие не откривате търсената от Вас част, свържете се с нас, за да преценим как можем да Ви помогнем.