Количка

Аксесоари за карабини

Сравнение на продукт0
Chiappa ръкохватка за карабина Little Badger
Изчерпан
Марка: Chiappa Italy
Допълнителна ръкохватка за сгъваемите карабини на Chiappa - Little badger. Подходяща за всички модели Chiappa® Little badger...
33.00 лв.
без ДДС: 27.50 лв.
Chiappa ръкохватка с шомпол за карабина Little Badger
Изчерпан
Марка: Chiappa Italy
Ръкохватка предназначена за сгъваемите карабини на Chiappa - Little badger. Съдържа в себе си шомпол и допълнително място за съхранение на малки вещи.  Подходяща е само за карабините Chiappa® Little badger...
25.00 лв.
без ДДС: 20.83 лв.
Марка: Anschutz Germany
Оптимално решение за бърза смяна или махане на ремъка на пушката...
57.00 лв.
без ДДС: 47.50 лв.
Марка: Anschutz Germany
Водач, който улеснява почистването на оръжието, предпазвайки патронника и спусъка от надраскване. Ниското му тегло и дължината от 20 см го правят удобен за прибиране почти във всеки калъф. Водачът е подходящ за всякакви шомполи и приставки до 22 калибър. Характеристики: Цвят: черен Дължин..
113.00 лв.
без ДДС: 94.17 лв.
Двунога Sauer Flexpro - за Sauer 404
Top Quality Guaranteed Изчерпан
Марка: Sauer Germany
Нова двунога от Sauer, която е интелигентно решение за лов в планината, стрелба на далечни разстояния, както и за употреба на стрелбища. Защото нищо не е по-прецизно от стрелбата с помощта на двунога. Двуногата Flexpro е в комплект с адаптер за нея - "Bipod SUS", а колкото до теглото на самата ..
1,145.00 лв.
без ДДС: 954.17 лв.
Задтилък Sauer Speed cap - 5 мм
Top Quality Guaranteed Изчерпан
Марка: Sauer Germany
По-къс от стандартните задтилъци с 1 см Гладка повърхност за по-добро представяне Наличен за следните модели: Sauer 202 Synchro XT, Sauer 303 (всички модели със синтетичен приклад), Sauer 101 Classic XT, Sauer 404 Synchro XT..
39.00 лв.
без ДДС: 32.50 лв.
Показва 1 до 18 от 116 (7 страници)

Ловуването и отстрелването на дивеча е прекрасно занимание, което е много ценено от ловците, но най-голямо е удоволствието, когато използваме подходящите аксесоари към карабината. Те могат да направят изживяването по-пълноценно или дори да възстановят пълната функционалност на повреденото ловно оръжие. За какво са ни необходими аксесоарите и какви са предлаганите онлайн или във физическия магазин на Заримекс видове? Защо да ни се доверите?

За какво служат аксесоарите за карабини

Специалните допълнения могат да намерят приложение в различни направления от използването на карабините. Например, определени разновидности могат да служат за по-точна и комфортна стрелба, а други да позволят по-прецизното и пълноценно почистване и поддържане състоянието на оръжието. Трети осигуряват най-доброто позициониране при стрелба и точност на поражението, а също и възможност за подобряване на прицела и улучването на целта.

Други видове аксесоари за карабини могат да подобряват стрелковите способности на пушката, както и да позволяват нейното правилно съхранение и по-лесно транспортиране от едно място на друго. Разбира се, ако искате да подобрите безопасността и сигурността на своята нова карабина, отново има конкретни аксесоари за целта. Какво можете да откриете в специалния ни раздел или дори да се уверите в най-добрите качества на нашите принадлежности, като ни посетите директно на място във физическия магазин в София?

Какви видове са достъпни

Както вероятно вече сами сте се убедили, продуктовата категория на сайта е изключително разнообразна и достъпна за всички. Тук Ви очакват най-различни видове аксесоари за карабини като:

  • Дулен компенсатор;
  • Двунога за най-добро позициониране при стрелба;
  • Различни принадлежности, улесняващи почистването и поддържането на оръжието;
  • Куфар за съхранение на Вашия модел ловно оръжие;
  • Пълнители, калъфи и мерници за конкретен модел и марка;
  • Оригинални инструменти за разглобяване и почистване.

Защо да купим от Zarimex

Защото само при нас на едно място ще откриете богат асортимент от различни ловни принадлежности, позволяващи използването и поддържането на оръжието в отлично състояние. Това удължава неговия живот и удоволствието от използването му. За да получите най-качествените оригинални допълнения, заповядайте онлайн или на място във физическия ни магазин в София.

Ние сме над 20 години на оръжейния пазар и имаме доста голям натрупан практически актив, което ни позволява да Ви консултираме адекватно и да предложим най-доброто решение според нуждите Ви. Ние работим само с най-добрите брандове в отрасъла, така че освен високото качество, цените при нас са едни от най-достъпните в бранша. Очакваме Ви!