Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Аксесоари за гладкоцевни оръжия

Сравнение на продукт0
Показва 1 до 18 от 130 (8 страници)

Аксесоарите за гладкоцевното ловно оръжие са неразделна част от него. Те са необходими както за подобряване на качествата на Вашата пушка, така и за нейната поддръжка, съхранение и транспортиране. Какво е тяхното предназначение и какви са предлаганите видове онлайн или във физическия магазин на Заримекс в София? Защо да предпочетете нас пред останалите конкуренти? Вижте сами!

За какво се използват аксесоарите за гладкоцевни оръжия

Те могат да бъдат най-различни, позволявайки разширяване на настоящите възможности на пушки като Sauer, ИЖ 27 и ИЖ 18 за максимална ефективност по време на лов. В същото време, други малки, но не и по значимост, допълнения позволяват добавянето на подходящ ремък, така че да се улесни носенето на гладкоцевното оръжие на рамото или да направят прицелването по-прецизно и точно.

Разнообразието от различни аксесоари за гладкоцевни ловни пушки днес е толкова голямо, че практически има всичко, от което можете да се нуждаете и да се сетите, че Ви е необходимо. Предлагат се дори и специални инструменти за разглобяване на оръжие, което улеснява поддръжката и евентуален ремонт при необходимост. Други пък подобряват ловуването както през деня, така и през нощта, чрез специален светещ мерник, подходяща полуложа или удължител за цев.

Какви видове са достъпни

В продуктовата гама на сайта, както и във физическия търговски обект на Заримекс в София, ще откриете най-различни аксесоари за гладкоцевна пушка като:

  • Задтилник за красива външност на гладкоцевното оръжие и комфорт при неговото използване;
  • Полуложа за Вашия модел пушка;
  • Светещ или обикновен мерник за лесно прикрепване и сваляне;
  • Приклад за отделни модели и марки огнестрелни оръжия;
  • Различни видове адаптори за добавяне на допълнителни аксесоари;
  • Антабки за прикачване на ремък за носене или други видове;
  • Куфари за транспортиране на различни модели пушки и карабини.

И не забравяйте, че без значение дали искате да разширите функционалността, или удобството от лова, при нас ще откриете всичко необходимо.

Защо Zarimex е най-доброто място за пазаруване

Защото този оръжеен магазин е на отрасловия пазар над 20 години и към днешна дата работи с най-добрите и доказали се в бранша брандове. Това означава, че при нас освен голямото многообразие от аксесоари, Ви очаква високо качество на продуктите и най-достъпните цени. Ако се нуждаете от компетентна консултация, нашият екип ще го направи безплатно по най-удобният за Вас начин. Необходимо е просто през работни дни да се свържете с нас и да отправите запитването си и ние ще се погрижим да получите най-адекватното и достъпно решение. Очакваме Ви!