Количка

Аксесоари за оръжие

Сравнение на продукт0
Двунога Walther TMB II
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Регулируема на височина двунога с 2 пикатини релси. Сгъваема. Тегло: 740 гр...
95.00лв.
без ДДС: 79.17лв.
Марка: MagnetoSpeed LLC USA
Адаптер, който ще позволи употребата на MagnetoSpeed V3 на повечето пистолети и пушки с къси цеви, които имат Picatinny релса.  *Този адаптер не е съвместим с някои релси произвеждани за конкретни модели оръжие на съответния производител, както и с някои от пистолетите модел Glock. Не може д..
65.00лв.
без ДДС: 54.17лв.
Показва 1 до 12 от 714 (60 страници)

Поддръжката на огнестрелното или пневматично оръжие е от изключително голямо значение за неговата дълготрайност и функционалност. Сега ще разберем кога са ни необходими тези допълнения и какви видове се предлагат в Заримекс. Ще видим също как да изберете правилните и защо да купите от нас.

Кога и от какви аксесоари за оръжие се нуждаете

Ако разделим всъщност отделните аксесоари на различни групи според предназначението им, по-ясно и бързо ще можем да разграничим отделните видове и тяхното предназначение. Например в категорията на магазин Заримекс към днешна дата можете да видите аксесоари за:

  • Почистване и поддръжка;
  • Измерване и отчитане скоростта на куршума и неговата траектория;
  • Подобряване точността и прецизиране позиционирането на оръжието;
  • Съхранение и безопасност;
  • Носене и лесно боравене.

Във всяка една от тези групи разнообразието е доста голямо и изборът всъщност зависи от нуждите и целите Ви. Особено голямо многообразие се наблюдава в разделите за почистване и поддръжка на оръжието, както и сред аксесоарите за съхранение и безопасност на последното. Какво по-точно можете да очаквате и заслужава ли си да се доверите на оръжеен магазин Zarimex? Ще разберете по-долу.

Какви видове са достъпни

Ако започнете по-обстойно да разглеждате раздела на нашия онлайн магазин ще забележите, че той е изключително разнообразен и предлага множество различни видове аксесоари. Тук например Ви очакват различни по размер шомполи за почистване на пушка или карабина, смазка и грес за пистолет и други огнестрелни оръжия, стойки, каси за съхранение, кобури за пистолети и револвери, предназначени за носене на колан и т.н.

Всеки от тях е с различни големини и параметри, така че да направите най-добрия според нуждите си избор. Категорията ни е доста разнообразна и изпълнена с всевъзможни модели, а при нужда от съдействие, нашите специалисти са на Ваше разположение.

Да се доверите ли на Zarimex

За 20-те години от съществуването ни на пазара до днес много хора вече ни се довериха и голяма част от тях станаха наши лоялни редовни клиенти. Това означава, че пазаруват периодично и ни препоръчват по тематичните форуми и групи. Те са доволни, защото сме малък, но сплотен екип, който постоянно следи нововъведенията в оръжейния сектор, надграждаме познанията си и се стараем да проявяваме максимално внимание към всеки отделен клиент.

Също, партньорствата ни с различните марки и производители на аксесоари за оръжие и минималното участие на посредници ни позволява да предлагаме най-достъпните цени, без това да рефлектира върху качеството. Възползвайте се и Вие!