Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Стрели и аксесоари за арбалети

Сравнение на продукт0
Марка: Megaline Italy
Пластмасови стрели за пистолетен арбалет с дължина 15 см.  10 броя в опаковка. ..
20.00 лв.
без ДДС: 16.67 лв.
Марка: Megaline Italy
Алуминиеви стрели за пистолетен арбалет с дължина 15 см.  10 броя в опаковка. ..
50.00 лв.
без ДДС: 41.67 лв.
Марка: Umarex Germany
Специални карбонови кухи стрели предназнаени за арбалетния пистолет на Umarex AirArchery.  Характеристики: Дължина: 378 мм Тегло: 11 гр. Комплект от 3 бр...
34.00 лв.
без ДДС: 28.33 лв.
Марка: Megaline Italy
Пластмасова стрела за пистолетен арбалет с дължина 15 см.   ..
2.20 лв.
без ДДС: 1.83 лв.
Марка: Megaline Italy
Алуминиева стрела за пистолетен арбалет с дължина 15 см. ..
5.00 лв.
без ДДС: 4.17 лв.
Марка: Megaline Italy
Подходящи за алуминиевите стрели за пистолетните арбалети Megaline.  ..
15.00 лв.
без ДДС: 12.50 лв.
Сменяеми върхове за алуминиеви стрели Megaline - 10 бр./оп.
Изчерпан
Марка: Megaline Italy
Подходящи за алуминиевите стрели за арбалети Megaline - 100-150lb.  ..
17.00 лв.
без ДДС: 14.17 лв.
Регулируем мерник за арбалет Megaline
Изчерпан
Марка: Megaline Italy
Регулируем по хоризонтала и вертикала. ..
12.50 лв.
без ДДС: 10.42 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Арбалетът е страхотно стрелково оръжие, което активно се използва от ловците, спортистите и рибарите. Колкото и качествена да е изработката обаче подобен прибор задължително има нужда от периодична поддръжка и добавяне или подмяна на определени аксесоари и стрели. Сега ще видим какво предлага специалния раздел на Заримекс, как да направим правилния избор и защо да ни се доверите?

Какви стрели и аксесоари за арбалети има

Тъй като в арбалета има много подвижни отделни елементи, създаващи цялостен работен механизъм, който спомага за ефективното изстрелване на стрелите. Тези подвижни части периодично изискват поддръжка. Това налага през определено време наличието на специални аксесоари, подходящи за смяна на старите и износили се части. Такива са например:

  • Мерника;
  • Стрелите;
  • Тетивата;
  • Приклада;
  • Върхове за стрели и т.н.

Защо са Ви необходими

Отделните видове аксесоари имат две основни предназначения: да възстановят обичайната функционалност на арбалета при повреда или да подобрят комфорта от неговата употреба. Например, стрелите и тетивата са части, отговарящи за нормалното функциониране на механизма. Подвижният мерник и приклада пък са част от елементите, подобряващи комфорта и точността при употребата. И пак всъщност опираме до там, че изборът трябва да бъде ръководен от нуждите и предпочитанията на стрелеца. Нека видим повече подробности в следващия раздел на статията ни.

Как да изберете най-добрите

Ако сте начинаещ стрелец с арбалет и не сте наясно с техническите му характеристики и начин на работа, препоръчително е изборът на допълнителни аксесоари да се направи чрез допитване на опитен специалист, който спрямо нуждите Ви да предложи и подходящите решения. При подбора е важно да се съобрази модела на оръжието Ви и предназначените специално за него допълнителни елементи и резервни части. Така можете да си гарантирате пълна съвместимост и получаване на желаната функционалност.

Може ли да се доверите на Zarimex

Заримекс е специализиран оръжеен магазин, който е вече над 20 години на пазара и към днешна дата може да предложи най-високо качество както за своите арбалети, така и на аксесоарите за тях. Ние директно сътрудничим с най-добрите марки в този сегмент и оторизираните от тях дилъри, така че със сигурност можем да гарантираме високо качество и най-достъпни цени. В случай, че искате да получите адекватна и професионална безплатна консултация със специалист, свържете се с нас.