Количка

Реплики на ловни оръжия

Сравнение на продукт0
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

Искате ли да притежавате любимите си огнестрелни пушки и автомати във вкъщи напълно законно и без необходимост от тяхната регистрация и останалите ангажименти? Репликите на ловни оръжия могат да Ви помогнат. Какво представляват те и за какво са предпочитани? Какви модели са достъпни в оръжеен магазин Zarimex и защо да поръчате от нас?

Какво представляват репликите на ловни оръжия

Това са само визуални, но не и функционални фигури на оригиналите. Те всъщност представляват реални копия. При добра и качествена изработка напълно повтарят очертанията, извивките и характерните черти от цялостната визия на оригиналното ловно оръжие. Така всъщност Вие получавате идентично копие, което е почти неразличимо.

Характерна особеност за репликите на ловни оръжия е, че те освен по дизайн, напълно са идентични по тегло и пропорции на размерите. Когато изпълнението е качествено, подобна имитация е трудно да бъде различена от оригинала с невъоръжено око или от незапознат с особеностите човек.

За какво служат и кога се използват

Често предпочитани са за излагане в музеи или други автентични обекти, където да бъдат разглеждани от посетителите, но не и да се използват. Доста често репликите се купуват и от колекционерите, събиращи и съхраняващи различни модели ловни оръжия. Използването на такива продукти е напълно легално и не изисква наличие на разрешителни или регистрация в съответната институция. Това е така, защото не са функционални, а просто пресъздават външния вид, размери и тегло на оригинала.

Любителите на огнестрелни пушки и автомати също обичат да притежават различни имитации на отделните модели бойни аналози, които в повечето случаи поставят в домовете си. Ако познавате такъв човек, подобен подарък много ще го зарадва и ще му остане спомен от Вас.

На какви модели ловни оръжия се предлагат реплики

Продуктовата гама на оръжеен магазин Заримекс е изключително динамична от към наличности и предложения, но към момента са достъпни следните имитации:

  • Light Machine gun;
  • Automatic riffle;
  • AK47;
  • AWP;
  • M16;
  • M4;
  • Machine gun и други.

Заслужава ли си да се доверите на Заримекс

Имитациите при нас са с много високо качество и са почти неразличими от оригиналите както на външен вид, така и по тегло и пропорции на размерите. Ние сътрудничим със специализираните от областта брандове, така че със сигурност можем да гарантираме най-добра изработка и достъпни цени. При нужда от повече информация, поръчки и други, свързани с дейността ни въпроси, свържете се с нас!