Количка

Бойни револвери

Сравнение на продукт0
Марка: Chiappa Italy
Характеристики: Калибър: 17 HMR Action: Single Дължина на цевта: 120 мм 6-заряден пълнител Черни пластмасови чирени Мушка: фиксирана Предпазител: Transfer Bar Тегло: 1,0 кг Дължина: 260 мм Черна рамка..
675.00лв.
без ДДС: 562.50лв.
Марка: Chiappa Italy
Характеристики: Калибър: 357 Mag Action: Single/Double Дължина на цевта: 76 мм 6-заряден пълнител Черни гумени чирени Мушка: фиксирана, фиброоптична Мерник: зелена фиброоптична Регулируеми мерни прибори Без предпазител Тегло: 0,7 кг Дължина: 190 мм Никелирана ра..
2,625.00лв.
без ДДС: 2,187.50лв.
Марка: Chiappa Italy
Характеристики: Калибър: 357 Mag Action: Single/Double Дължина на цевта: 101 мм 6-заряден пълнител Чирени: дърво Мушка: фиксирана, фиброоптична Мерник: зелена фиброоптична Регулируеми мерни прибори Без предпазител Тегло: 0,85 кг Дължина: 216 мм Черно анодизирано покритие..
2,735.00лв.
без ДДС: 2,279.17лв.
Марка: Zoraki (Atak Silah)
Калибър: 4 mm Flobert Обща Дължина: 186 мм Дължина на цевта:  2,5" Тегло: 750 гр. Барабан:  9 патрона  ..
199.00лв.
без ДДС: 165.83лв.
Марка: Zoraki (Atak Silah)
Калибър: 4 mm Flobert Обща Дължина: 235 мм Дължина на цевта:  4,5" Тегло: 850 гр. Барабан:  9 патрона  ..
199.00лв.
без ДДС: 165.83лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Въпреки че револверите са по-малко използвани в сравнение с пистолетите, те също спадат към категорията огнестрелни бойни оръжия. Нека разберем какво представляват и кога са предпочитани за използване! Какви разновидности ще откриете в онлайн магазина на Заримекс и на какви цени?

Какво представляват бойните револвери

По параметри са много сходни с пистолетите, но силно се отличават по своята конструкция. Представлява късоцевно бойно оръжие с ниско тегло и може да се използва с една ръка. Тоест, това също е пистолет, но с поставящи се във въртящ барабан патрони. От тук идва и наименованието: от английската дума revolve - “въртящ”.

При съвременните револвери барабанът излиза в страни и позволява зареждане с 5 или 8 патрона. Дължината на цевта се обявява в инчове и тя може да бъде от 2 до 8 инча. Цените се формират на база много показатели: марка, калибър, дължина на цевта и т.н.

Кога се използват

Често могат да се срещнат в ръцете на мъжете от прерията и в уестърн филмите, но у нас са предпочитани и от любителите на късоцевните екзотични огнестрелни бойни оръжия. Револверът също е избиран при много състезания по спортна стрелба, при изложбени мероприятия или в случай на необходимост от красиво, здраво и дълготрайно бойно оръжие. По цени са значително идентични в сравнение с тези на обичайните пистолети.

Какви са предимствата пред тези на пистолета

  • В конструктивно отношение са с много по-опростено изпълнение, което прави работния механизъм по-дълготраен и качествен;
  • Имат изключително висока огнева мощ;
  • Вероятността от засичане и невъзможност за възпроизвеждане на изстрел е много по-малка в сравнение с пистолетите.

Поредната добра новина също е, че днес има възможност за покупка на чисто нов марков револвер на значително достъпна цена.

Какви видове има

По начина на стрелба се делят на два вида: с единично и с двойно действие. При първите е необходимо предварителното издърпване на петлето с палец назад и след това натискане на спусъка. При вторите, с натискане на спусъка, петлето на ударника се издърпва самостоятелно назад и се връща в изходна позиция.

Защо да предпочетем онлайн магазин Zarimex

В оръжеен магазин Заримекс в София ще откриете най-големия и разнообразен продуктов каталог с най-изгодните цени. Тук ще срещнете бойни револвери на доказалите се на световно ниво производители и марки. С оглед на това, че работим директно с тях, Вие, като краен потребител, получавате възможно най-ниските цени и експертно безплатно обслужване. Доверете ни се!