Количка

Пълнители и аксесоари за бойни пистолети

Сравнение на продукт0
Показва 1 до 18 от 44 (3 страници)

Всяко огнестрелно бойно оръжие се нуждае от подходящ за него пълнител, в който се събират и съхраняват необходимите патрони за стрелба. Както знаем обаче, днес има широко разнообразие от видове оръжие и правилният избор и съвпадение са много важни. Ето защо, сега ще разберем какви разновидности и аксесоари са достъпни в оръжейния онлайн магазин на Заримекс и на какви цени!

За кои бойни пистолети са предназначени пълнителите

За да има пълно съвпадение и пълноценна функционалност на оръжието, изборът на подходящия пълнител трябва да е добре направен. За целта, необходимо е да знаете точният модел на оръжието и при избора да разполагате с него, така че да направите реална проба. Например, в продуктовата гама са достъпни модели за следните марки:

  • Carl Walther;
  • Fobus Israel;
  • Zev USA;
  • Chippa и други.

Изключително важно е да заложите на оригиналните маркови решения, тъй като те гарантират пълна съвместимост и пълноценна функционалност, когато са поставени в пистолета. В противен случай, рискувате да имате проблеми с употребата и боравенето.

Какви видове има

Отделните разновидности на пълнители и аксесоари за бойни пистолети са с различни размери и съответно се отличават по броя на поеманите в тях патрони. Според вместимостта някои видове събират наведнъж 19 патрона, други 17 и т.н. Най-добрият вариант е да отидете на място в оръжейния магазин Заримекс и да разполагате на място с оръжието, така че лесно да изпробвате съвместимостта със съответната марка и модел.

Какви аксесоари да изберем

Както винаги на фона на голямото разнообразие, в гамата на онлайн магазина са достъпни различни видове аксесоари, като куфари за пистолет, спусъци, пета за пълнител и удължители, обикновени и фиброоптични мушки, мерници, кожени кобури и много други. Всички споменати са с гарантирана съвместимост и високо качество на изработката, така че да са максимално дълготрайни и напълно функционални.

Защо да се доверим на Zarimex

Защото ние предлагаме гарантирано най-добрите и популярни днес аксесоари и пълнители за бойни пистолети. Продуктовата ни гама постоянно се обновява и се добавят нови продукти, които пристигат от внимателно подбрани доставчици на най-добрите и реномирани в отрасъла производители и марки. Това гарантира пълна съвместимост, отлично качество и най-изгодните цени. В случай на трудности и необходимост от допълнителна консултация с експерт, като наш клиент, ние ще Ви отделим време и напълно безплатно ще обсъдим нуждите Ви, предлагайки най-доброто решение.