Количка

Еърсофт пистолети

Сравнение на продукт0
Еърсофт пистолет Beretta 90two - пружинен
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Усъвършенстван модел Beretta 92 с по-гладък дизайн и по-заоблена повърхност сега можете да откриете и в новата пружинна еърсофт версия...
39.00лв.
без ДДС: 32.50лв.
Еърсофт пистолет Beretta M9 World Defender - пружинен
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
"M9" е официалното име на Beretta 92SB-F, откакто пистолетът е "осиновен" от американската армия. А този еърсофт модел е негов пружинен, здрав вариант...
36.00лв.
без ДДС: 30.00лв.
Марка: Umarex Germany
Известният италиански пистолет с напълно автоматична версия еърсофт. Характеристики: Фиксирана цев Метална рама С вътрешна батерия Със зарядно..
148.00лв.
без ДДС: 123.33лв.
Еърсофт пистолет Beretta Mod. 92 FS - електрически
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Електрически еърсофт с максимална енергия от 0,5 J. Работи с 4 х АА батерии (не са включени)...
64.00лв.
без ДДС: 53.33лв.
Еърсофт пистолет Combat Zone Forcer - с CO2
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Combat Zone Forcer е малък и лек пистолет, който се захранва с СО2 бутилка. Леките и компактни размери го правят лесен за съхранение към екипировката и също чудесно резервно оръжие при среща с животинки.  Предлага се с метален пълнител с вместимост 15 изстрела. Това е п..
72.00лв.
без ДДС: 60.00лв.
Еърсофт пистолет Combat Zone Zombie Hunter - комплект
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Пистолет с пружинен механизъм и пълнител с вместимост 12 изстрела. С вградена hop-up система и метална конструкция.  В комплекта е включена мишена със зомби. Почиставенето е лесно, тъй като топчетата BBs падат в контейнерче...
52.00лв.
без ДДС: 43.33лв.
Марка: Umarex Germany
Това е "дядото" на пистолетите GLOCK, моделът, който дойде в самото начало. Оригиналът е с калибър 9 мм BB, а тази лицензирана реплика - с 6-мм сачми, които излизат от цевта с максимална енергия от 1 джаул. Ако искате да видите какво прави това оръжие такава класика, можете да го демонтира..
305.00лв.
без ДДС: 254.17лв.
Марка: Umarex Germany
Оригиналът служи като служебен пистолет за британската армия и много други армии по целия свят: GLOCK 17 Gen4. Тази реплика може да направи почти всичко, което оригиналът. От една страна, може лесно да бъде демонтиран за почистване и проверка. Тази газова еърсофт версия на GLOCK 17 Gen4 се..
305.00лв.
без ДДС: 254.17лв.
Еърсофт пистолет Glock 19 - с CO2
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
GLOCK 19 e малкият брат на GLOCK 17. С дължина 186 мм, тази еърсофт версия на CO2 на GLOCK 19 е с висока производителност в малко пространство. Характеризира с тежка метална рама и предпазител на спусъка, които са точно като на оригинала. 6-милиметровите сачми достигат енергия до 2 дж..
179.00лв.
без ДДС: 149.17лв.
Еърсофт пистолет Glock 19 - с газ
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
GLOCK 19 е компактна версия на GLOCK 17. Цевта и рамката на тази еърсофт версия са по-къси, но лицензираната реплика стои добре до големия си "брат". Пистолетът е почти толкова тежък благодарение на тежката метална рама, която прави пистолета внушителен. Регулирането на изстрела дава ..
305.00лв.
без ДДС: 254.17лв.
Марка: Umarex Germany
Разработен за изпънителните сили, Glock 22 Gen4 е с голям калибър и се използва в целия свят. С енергия до 2 джаула и вместимост на пълнителя 15 BBs топчета, тази реплика е една надеждна придобивка. Металната рама придава значителна тежест, а колекционерите ще се в..
179.00лв.
без ДДС: 149.17лв.
Еърсофт пистолет Glock 42 - с газ
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Пистолет с джобен размер: реплика на най-малкия модел, произведен от GLOCK. Той е идеален като резервен пистолет или за носене в джоба ви, а със своята метална рама и blowback ефект се доближава много до оригинала. Отвътре историята е същата. Благодарение на отличната изработка, можете да демон..
270.00лв.
без ДДС: 225.00лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)

Еърсофт се наложи като изключително предпочитана игра както за разпускане с приятели, така и за придобиване на тактически умения и безопасно боравене с оръжия. Airsoft пистолетите са част от снаряжението на всеки играч и сега ще разберем какви са техните особености и параметри, как да изберете правилния и какви видове са достъпни в гамата на оръжеен магазин Zarimex.

Какво представляват Еърсофт пистолетите

За да опишем най-точно какво представлява този тип оръжие за безопасна стрелба и игра, ще кажем, че това е висококачествена реплика на истинските подобни огнестрелни пистолети. Еърсофт решенията обаче не работят с истински бойни патрони, а имат различни пневматични механизми за изстрелване на пластмасови топчета. Те не са от категорията на огнестрелните оръжия и за тяхната употреба и притежание не се изисква специално разрешително.

Какви видове има

Що се отнася до механизмите за стрелба, основно съществуват:

  • Пружинни - наричани още спрингови, в основата стои мощна пружина, която след отпускане удря топчето и то изхвърча. Това е най-простият и евтин вариант от този тип и изисква ръчно презареждане след всеки изстрел;
  • Електрически - по аналогия на пружинните, тук имаме допълнителен електрически модул, който зарежда оръжието вместо нас;
  • Газови - най-популярният и предпочитан вариант на Еърсофт пистолетите. Изстрелът се извършва под въздействието на налягането на газта, която представлява въглероден диоксид (CO2) или зелен газ (Green Gas). За целта се поставят специални газови бутилки с тегло 12 гр или се пълнят от флакон.

В оръжеен магазин Заримекс ще откриете и от трите вида, като най-предпочитани са 4,5 и 6 мм калибър, а сред марките фаворити са Beretta, Glock, Heckler&Koch и т.н.

Как да изберете най-добрия

Изборът при Еърсофт пистолетите става на база Вашите цели и предпочитания, както е и при всички други видове стоки. Например, ако използвате този тип оръжие като вторично, то препоръчително е да се насочите към електрически или пружинен вариант, тъй като те са достъпни по цена и за подобна цел са идеални.

Ако обаче сте привърженик на максималния реализъм и искате Вашият Еърсофт пистолет максимално да наподобява истинския си аналог както по тегло и дизайн, така и по създаван откат и мощност при изстрел, то трябва да се насочите към газовите модели.

Защо да предпочетете пазаруване от Zarimex

Защото, като специализиран магазин, ние много добре подбираме партньорите и брандовете, с които да работим, така че да предложим максимално качество и най-достъпни оферти. В тази връзка, при нас ще откриете напълно маркови и висококачествени Еърсофт пистолети от марки като Глог, Beretta, UPS, Combat, Heckler&Koch и т.н. Също, ние сме с над 20 години стаж в областта и нашите екипи са на Ваше разположение за съдействие и консултации относно избора на покупки и пазаруване, така че възползвайте се напълно безплатно.