Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Пълнители и аксесоари за еърсофт оръжия

Сравнение на продукт0
Марка: Umarex Germany
Резервен пълнител за еърсофт пистолет Smith & Wesson модел M&P 40 с CO2. Калибър: 6 мм BB..
39.00 лв.
без ДДС: 32.50 лв.
Марка: Umarex Germany
Благодарение на добавения силикон, този газ за Airsoft поддържа вътрешния blowback механизъм на оръжието добре смазан при всяка употреба, повишава неговата ефективност и е екологичен.     запалим аерозол ОПАСНОСТ: Изключително запалим аерозол. Съдържание под налягане..
18.50 лв.
без ДДС: 15.42 лв.
Марка: Ballistol Germany
Лесен за употреба продукт с немско качество - еърсофт газта на Ballistol се предлага в разфасовка от 500 мл., така че да ви е винаги удобно под ръка. Няма мирис и може да се използва дори при ниски температури. Пистолетите са защитени от съдържащото се в продукта силиконово масло и дори когато им..
18.00 лв.
без ДДС: 15.00 лв.
Марка: Umarex Germany
Характеристики: Калибър: 6 мм BB Вместимост: 30 BBs топчета..
28.00 лв.
без ДДС: 23.33 лв.
Марка: Umarex Germany
Калибър: 6 мм BB Вместимост: 250 BBs топчета..
18.50 лв.
без ДДС: 15.42 лв.
Марка: Umarex Germany
Характеристики: Калибър: 6 мм BB Вместимост на пълнителя: 10 патрона..
86.00 лв.
без ДДС: 71.67 лв.
Марка: Umarex Germany
9,6 V - 1400 mAh Подходяща за следните еърсофт пистолети: 2.5660 Elite Force 74 SWAT (без адаптор) 2.5719 H&K MP5 A4 (с адаптор)..
49.00 лв.
без ДДС: 40.83 лв.
Марка: Umarex Germany
Очила с черна рамка и цветни стъкла. С регулируема еластична каишка. За еърсофт...
33.00 лв.
без ДДС: 27.50 лв.
Марка: Umarex Germany
Характеристики: Калибър: 6 мм BB Вместимост на пълнителя: 20 патрона..
86.00 лв.
без ДДС: 71.67 лв.
Пълнител за еърсофт пистолет Glock 17 Gen.5 - кал. 6 мм BB
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Резервен пълнител за еърсофт пистолет Glock 17 в генерация 5 с CO2. Калибър: 6 мм BB..
87.00 лв.
без ДДС: 72.50 лв.
Показва 1 до 18 от 33 (2 страници)

Тактическите и военни игри придобиват популярност не само у нас, но и по цял свят. Те са изключително реалистични и създават усещането за участие в истинска военна битка. За да е най-реалистична обстановката, днес в специализираните оръжейни магазини се предлагат и специални оръжия, за които са предвидени и конкретни аксесоари. Нека видим защо са необходими те, какви видове се предлагат, как да направим своя избор и защо от Заримекс?

Защо пълнителите и аксесоарите са необходими на Еърсофт оръжията

Това са вид допълнения, които са необходими за правилната и пълна функционалност на самото оръжие. От друга страна, те представляват елементи и част от пълната екипировка, както и за осигуряване безопасността на отделните играчи. Важно е всеки да знае, че без нужните пълнители и аксесоари, той няма да може ефективно да използва пълния потенциал на своето еърсофт оръжие.

Например, газовите модели се нуждаят от периодичната подмяна на CO2 бутилката, предлагаща се в цял комплект. Електрическите аналози пък в даден момент изискват подмяната на батериите и т.н.

Какви видове са достъпни

В специалния раздел на оръжеен магазин Zarimex са достъпни най-различни видове аксесоари за еърсофт оръжия като:

  • Екипировка за еърсофт;
  • Батерия за реплика;
  • Пълнител за пистолет;
  • Предпазни очила;
  • Флакони с газ;
  • Тактически шапки и т.н.

Как да изберете правилните

За да направите най-правилния избор, има значение какво избирате. Например, при нужда от пълнител, необходимо е да знаете точният модел на съответното оръжие. Ако например купувате тактическа шапка, необходимо е да знаете размера си, освен ако не се предлага универсален такъв, позволяващ регулиране на ширината. Тъй като при всеки един отделен аксесоар или пълнител си има различни особености, препоръчително е преди това да се свържете с оператор на сайта Заримекс. Той спрямо нуждите и целите Ви ще предложи и най-точно решение.

Защо да вземем от Zarimex

Защото, като специализиран оръжеен магазин, ние се стремим да поддържаме максимално разнообразие и качество на най-достъпни цени. Това е възможно благодарение на тясното ни сътрудничество с доказалите се към момента марки и най-добрите условия на договорите ни с тях. За да се възползвате и Вие, прегледайте гамата ни от пълнители и аксесоари и при необходимост от съдействие, потърсете ни! Нашите експерти са с над 20 годишен стаж в областта и със сигурност могат да Ви бъдат полезни и то напълно безплатно! Възползвайте се!