Количка

Римска свещ "Тояга" - 8 изстрела

Римска свещ "Тояга" - 8 изстрела
Римска свещ "Тояга" - 8 изстрела
12.00лв.
без ДДС: 10.00лв.
  • Бранд: China
  • Каталожен номер: R25-3082

Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град София, жк. Дървеница, бул."Осми Декември" 1.

Римска свещ 8 изстрела: 1,5 изстр.: сребърна вълна червено, 2,6 изстр.: сребърна вълна зелено, 3,7 изстр.:брокатена корона синьо, 4,8 изстр.: сребърен кокос краклинг пистил.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Изстрелват последователно различен брой огнени топки, които при възпламеняване на височина 10-15 м. възпроизвеждат различни по вид и цвят звукови и светлинни ефекти.

Закрепете римската свещ вертикално към тръба, прът или друг подобен предмет, забит здраво в земята. Осигурете свободно пространство над изделието. Премахнете оранжевия предпазител на възпламенителя. Стоейки отстрани запалете края на възпламенителя и се отдалечете незабавно на не по-малко от 8 м. Не се препоръчва употребата в близост до лесно запалими предмети. Забранено е изделията да се държат в ръка, както и употребата в закрити помещения. Ако изделието не се възпламени, изчакайте не по-малко от 5 минути и залейте с вода. Неправилната употреба може да доведе до наранявания и пожари. Избягвайте препятствия отгоре!

САМО ЗА УПОТРЕБА НА ОТКРИТО!

Безплатна доставка над 100лв!

Доставката на територията на Република България се извършва от Еконт експрес до два работни дни от датата на получаване на поръчката.

При поръчки над 100 лв., получателят не заплаща за доставката. Под тази стойост, цената на доставката се поема от получателя и се определя от тарифата на съответната куриерска фирма.

Преди изпращане на поръчката винаги се свързваме с клиента за потвърждаване на последната. Доставките в чужбина се обслужват от куриерски фирми DHL, DPD и Български Пощи, като винаги, преди изпращане, видът и цената на доставката се съгласуват с получателя.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
reCAPTCHA верификация е неуспешна! Моля, опитайте отново.