Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Тактически химикалки и топки

Сравнение на продукт0
Марка: Umarex Germany
Тактическата химикалка TPII от Perfecta е не само добър инструмент за писане, но може да се използва и за чупене на стъкло  в случай на авария или при непредвидени неприятни обстоятелства. Вземете я с вас в ежедневието си за по-голяма сигурност и повече спокойствие...
27.00 лв.
без ДДС: 22.50 лв.
Тактическа топка за самозащита Perfecta DB I
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Тактическата топка представлява увито в корда стоманено топче и е подходяща за самозащита. Характеристики: Дължина: 215 мм Тегло: 73 гр. Диаметър: 25 мм..
12.00 лв.
без ДДС: 10.00 лв.
Тактическа химикалка Perfecta TP 5
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Здрава алуминиева тактическа химикалка. С интегриран накрайник за чупене на стъкло при необходимост, стоманен клипс за удобно носене и висококачествен пълнител...
44.00 лв.
без ДДС: 36.67 лв.
Тактическа химикалка Perfecta TP III
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Тактическа химикалка с остър връх, предназначена за самозащита или за бърза реакция в непредвидени аварийни ситуации. Изработена от висококачествен алуминиев материал. С голям пълнител и с LED лампа. Характеристики: Дължина: 175 мм Тегло: 52 гр С включени 2 батерии CR927..
35.00 лв.
без ДДС: 29.17 лв.
Тактическа химикалка Sightmark Titanium
Изчерпан
Марка: Sightmark USA
Характеристики: Първокачествена и стилна тактическа химикалка, подходяща за самозащита С титаниева конструкция, 5 клас Удобен клипс за джоб С вграден накрайник за чупене на стъкло Регулируем вътрешен тубус, подходящ за различни пълнители..
205.00 лв.
без ДДС: 170.83 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)