Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Кучегони

Сравнение на продукт0
Кучегон, захранващ се с батерия 9V; Размери: 94 x 60 x 27мм.; Тегло: 53гр.; Диапазон на ефективност: 6 метра...
28.00 лв.
без ДДС: 23.33 лв.
Марка: K II Enterprises USA
Ултразвуков кучегон за персонална защита, произведен в САЩ. Доказано най-добрият продукт на пазара и признат по целия свят. DAZER служи за отблъскване на нежелани и агресивни кучета. Устройството излъчва ултразвук с честота 24.3KНz, който не се чува от хората, но на кучетата създава неприятно усе..
80.00 лв.
без ДДС: 66.67 лв.
Кучегон, захранващ се с батерия 9V; Оборудван с три режима на работа: TRAIN - натиснете и задръжте бутона, за да тренирате кучета; EXPEL - натиснете и задръжте бутона, за да изгоните неприятелските кучета; TORCH - натиснете и задръжте бутона ON на фенерчето Размери: 121 x 45 x 24мм.; Тегло: 55..
32.00 лв.
без ДДС: 26.67 лв.
Изключително ефективно ултразвуково устройство за защита от комари. Устройството има обхват на действие около 12 кв. метра. Захранва се с една батерия 1.5 V. Може да се носи закачен на раница или колан, както и да се закачи до прозорец или врата, за да предотвратява влизането на комарите. Честота..
10.00 лв.
без ДДС: 8.33 лв.
Устройството излъчва високочестотен звук 5000 Hz, който държи комарите на разстояние до 3 метра от вас. Компактно и лесно за употреба - просто го закачете на дрехите си и го включете. Устройството против комари е абсолютно безвредно за човека и домашните животни и е много полезно при риболов, лов..
10.00 лв.
без ДДС: 8.33 лв.
Устройство против кучета, котки, лисици, катерици и зайци, предназначено за автомобили и превозни средства. Излъчва недоловими за хората звуци. Не вреди на хората, животните и птиците. Характеристики: Действа на площ от отколо 85м² Захранва се с 2 х 9V батерии Размери: 110 X 100 X 95 мм..
65.00 лв.
без ДДС: 54.17 лв.
Устройство против кучета, котки, гризачи
Изчерпан
Устройство за прогонване на кучета, котки, гризачи. Устройството има обхват на действие около 600м² и се монтира лесно на стена, дърво и др. Излъчва недоловими за хората звуци. Не вреди на хората, животните и птиците. Захранва се от акумулатор. Размери: 145 х 138 х 83 мм Ниво на шума: 110..
49.50 лв.
без ДДС: 41.25 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Все по-често се говори за хуманните методи за справяне с вредители или отблъскване на нежелани диви животни, които прекрачват границите на собствеността ни. Проблемът с нападнатите от бездомни кучета хора е също много честа тема за разгорещени дискусии между уплашени граждани и привърженици на идеята за мирно съжителство с представителите на животинските видове.

Оказва се, че намирането на баланс е трудно, а понякога и невъзможно начинание, поради различията в общественото мнение. Въпреки това самозащитата от нападения на кучета не подлежи на обсъждане, тъй като при липса на адекватна такава, би могло да се стигне и до изключителни неприятни здравословни последици за човека. Кучегоните са напълно безвредно, но ефективно, средство за отблъскване на кучета, което в онлайн магазин Заримекс е налице в доста разновидности. Изберете най-подходящия модел от наличния каталог и бъдете спокойни за сигурността си.

С какво са полезни кучегоните

Предлагат се разнообразни видове кучегони, някои от които и професионални. Те са доста ефективни при нападение от зло куче, което ако не бъде навреме отблъснато, може да ни нарани жестоко. Повечето ултразвукови модели са добри и с обещаващи функционалности, като предложенията с фенер са за предпочитане. Техният принцип на работа не е никак сложен - представляват малък по размери уред, който е удобен за носене и върши отлична работа при нападение от куче. Излъчва ултразвуков сигнал и по този начин отблъсква задаващото се към нас агресивно животно.

Какви видове могат да се открият

Проблемът с бездомните кучета или безразсъдните стопани на агресивно животно е достатъчно сериозен, че да си купим кучегон с цел самозащита. Тъй като той е компактен и дискретен, неговото носене не би затруднило притежателя му по какъвто и да е начин. И Вие се погрижете за сигурността си и поръчайте от Заримекс някой от следните модели устройства за предпазване от зли кучета:

  • Ultrasonic;
  • Daze II;
  • Кучегон с фенер 3 в 1;
  • Стационарно устройство, предназначено за гризачи, кучета и котки;
  • Уред против зайци, лисици, катерици, котки и кучета, който се използва за различни видове превозни средства.

Никога не се знае в каква ситуация можем да попаднем, което поражда необходимостта от избор на подходящи средства за самозащита като кучегоните. Днес те могат да се открият и на ниски цени, което ги прави достъпни за всекиго.

С какво се отличават професионалните модели

Професионалните кучегони са с по-големи размери и обхващат голяма площ. Повечето видове се използват и за други животински видове, което прави приложението им мултифункционално. Изберете ги от Заримекс и разрешете по хуманен начин проблема с нашествието на нежелани гости.