Количка

Палки и бухалки

Сравнение на продукт0
Марка: Kelin China
Този аксесоар за чупене на стъкло е предназначен за завинтване на края на палка.  Използвайте със стоманени палки...
5.00 лв.
без ДДС: 4.17 лв.
Марка: Umarex Germany
Надеждна и издържлива бухалка с вградено LED фенерче, изработена от висококачествен алуминий. Дължина: 44 см. Тегло: около 500 гр. С три режима на интензивност на светлината (максимална - 100 лумена) С включени 3 х ААА батерии (1,5V)...
52.00 лв.
без ДДС: 43.33 лв.
Марка: Umarex Germany
Надеждна и издръжлива бухалка с вградено LED фенерче, изработена от висококачествен алуминий. Характеристики: Дължина: 40 см. Тегло: около 500 гр. С три режима на интензивност на светлината (максимална - 100 лумена) С включени 3 х ААА батерии (1,5V)...
52.00 лв.
без ДДС: 43.33 лв.
Марка: Kelin China
Тегло: 600 гр. Дължина: 500 мм..
9.00 лв.
без ДДС: 7.50 лв.
Марка: Kelin China
Тегло: 690 гр. Дължина: 545 мм..
12.00 лв.
без ДДС: 10.00 лв.
Марка: Kelin China
KL-001 гумената палка на Kelin е вид оръжие, което може да се използва както за самозащита, така и при размирици. Сърцевината й е от стоманена пружина и се характеризира с дължина от 49 см и тегло приблизително - 480 грама. Характеристики: Материал: Гума Сърцевна: Стоманена пруж..
8.00 лв.
без ДДС: 6.67 лв.
Марка: Kelin China
Гумената палка модел KL-017 от Kelin е средство за туширане на безредици или за самозащита. Вътрешната й част е изработена от стоманена тръба, а дължината й е 62 см. Палката е с тегло приблизително 710 грама. Характеристики: Материал: Гума Сърцевина: Стоманена тръба Аксесоар: За закачан..
12.00 лв.
без ДДС: 10.00 лв.
Марка: Kelin China
Гумената палка модел RB-85 от Kelin може да бъде използвана като средство за самозащита или за противовъздействие на безредици. Вътрешната й част е изработена от стъклени влакна, а дължината й е 85 см. Палката е с тегло приблизително 900 грама. Характеристики: Материал: Гума ..
19.90 лв.
без ДДС: 16.58 лв.
Марка: Kelin China
Електрошоковата палка се отличава от стандартните палки по това, че осигурява по-голям обхват за лична защита или самоотбрана. Характеристики: Размери: 502х33 мм Високо волтов електрошок Фенер: 160 лумена супер ярка светлина  Тегло: 532 гр. С ключодържател..
64.00 лв.
без ДДС: 53.33 лв.
Марка: Kelin China
Електрошоковата палка се отличава от стандартните палки по това, че осигурява по-голям обхват за лична защита. Оборудвана с високоволтов електрошок и фенерче. Тази електрошокова палка в модел KL-6618 разполага с предпазител, който да възпрепятства опита на нападателя да отнеме палката от п..
58.00 лв.
без ДДС: 48.33 лв.
Марка: Kelin China
Електрошоковата палка се отличава от стандартните палки по това, че осигурява по-голям обхват за лична защита. Оборудвана с високоволтов електрошок и фенерче. Характеристики: Размери: 341х45х60 мм Високо волтов електрошок Фенер със силна LED светлина Тегло: 350 гр...
42.00 лв.
без ДДС: 35.00 лв.
Марка: Kelin China
Електрошоковата палка се отличава от стандартните палки по това, че осигурява по-голям обхват за лична защита. Оборудвана с високоволтов електрошок и фенерче. Тази електрошокова палка разполага с възможност за закачане, което да олесни носенето й.  Характеристики: Силно ..
54.00 лв.
без ДДС: 45.00 лв.
Марка: Kelin China
Електрошоковата палка се отличава от стандартните палки по това, че осигурява по-голям обхват за лична защита, благодарение на това да възпроизвежда високоволтов ток. Оборудвана с електрошок и фенерче. Характеристики: Размери: 350х33 мм Високо волтов електрошок Фенер..
45.00 лв.
без ДДС: 37.50 лв.
Показва 1 до 18 от 28 (2 страници)

Несигурността е присъща за 21-ви век. Наред с многобройни удобства се сблъскваме и с редица ситуации, които застрашават безопасността ни. Ако в миналото разхождането из тъмните градски улици не се е определяло като потенциална опасност, днес нещата са коренно различни и всеки трябва да бъде подготвен за неприятни срещи със злонамерени хора.

В този ред на мисли, носенето на средства за самозащита е силно препоръчително, за да можем да реагираме адекватно, когато някой застрашава живота ни. Гумените палки са добро решение в случая, като те могат да бъдат и сгъваеми за по-голяма дискретност и удобство по време на носене. Разгледайте наличните видове в онлайн магазин Заримекс и купете на ниски цени. Не допускайте компромиси със своята сигурност.

Какво представляват гумените бухалки

Бухалките са приспособления за самоотбрана, с които могат да се нанесат леки телесни повреди върху нападателя. Някои модели са гумени и с опростен дизайн, други са снабдени с фенер, а трети са сгъваеми и с електрошок. Последното решение е може би и най-доброто, тъй като с него се постига високо ниво на самоотбрана, без противникът ни да заподозре, че имаме с какво да се защитим. Моделът е подходящ за компактно съхранение дори и в дамска чанта. Сгъваемите палки и тонфите са също подходящо средство да се отбраняваме при нужда. Доста хора залагат на класически дървени бухалки.

Какви видове има

Дори и при гумените бухалки и палки се наблюдава разнообразие. В магазин Заримекс ще намерите богат асортимент от модели, всеки един от които би бил подходящ за извънредни ситуации като нападение навън или влизане с взлом у дома:

  • Бухалки с фенер;
  • Гумени палки и бухалки;
  • Сгъваеми електрошокови и метални палки;
  • Телескопични тонфи;
  • Щурмови палки и др.

Степента на защита е водещ фактор при избора на лични средства за самозащита, които могат да се съхраняват както у дома, така и да се носят навън. Те не могат да ни гарантират на 100%, че ще останем невредими при евентуално нападение, но ще ни дадат възможност да реагираме по неочакван за злосторника начин.

Какво съветват от Заримекс

Екипът на Заримекс съветва да помислите отрано за своята безопасност, набавяйки си подходящ модел сгъваема палка с електрошок или друг вид гумен уред за самоотбрана. Освен това важно правило при самозащитата е да прецените правилно ситуацията, въпреки силния приток на адреналин, който често пъти ни пречи да разсъждаваме рационално.

Ако нападателите са повече от един, използвали са наркотични средства или други опиати, гумената бухалка със сигурност няма да Ви спаси. В този случай е добре да се отправите към места с повече хора, за да възпрепятствате нападението.