Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Средства за самозащита

Сравнение на продукт0
Устройство против кучета, котки, лисици, катерици и зайци, предназначено за автомобили и превозни средства. Излъчва недоловими за хората звуци. Не вреди на хората, животните и птиците. Характеристики: Действа на площ от отколо 85м² Захранва се с 2 х 9V батерии Размери: 110 X 100 X 95 мм..
65.00 лв.
без ДДС: 54.17 лв.
Устройството излъчва високочестотен звук 5000 Hz, който държи комарите на разстояние до 3 метра от вас. Компактно и лесно за употреба - просто го закачете на дрехите си и го включете. Устройството против комари е абсолютно безвредно за човека и домашните животни и е много полезно при риболов, лов..
10.00 лв.
без ДДС: 8.33 лв.
Изключително ефективно ултразвуково устройство за защита от комари. Устройството има обхват на действие около 12 кв. метра. Захранва се с една батерия 1.5 V. Може да се носи закачен на раница или колан, както и да се закачи до прозорец или врата, за да предотвратява влизането на комарите. Честота..
10.00 лв.
без ДДС: 8.33 лв.
Марка: Kelin China
Характеристики: Тегло: 970 гр. Дължина: 330 - 605 мм Материал: стомана..
48.00 лв.
без ДДС: 40.00 лв.
Марка: Umarex Germany
Тактическата химикалка TPII от Perfecta е не само добър инструмент за писане, но може да се използва и за чупене на стъкло  в случай на авария. Вземете я с вас в ежедневието си за по-голяма сигурност...
27.00 лв.
без ДДС: 22.50 лв.
Марка: Chiappa Italy
Тактическа сгъваема палка, която е супер лека и е подходящо средство за самозащита. Изработена от издръжлив полимер. Характеристики: Дължина в сгънато положение: 11” (559 мм) Дължина в разгънато положение: 22.8” (579 мм) Тегло: 0.5 lbs (0.22 кг)..
95.00 лв.
без ДДС: 79.17 лв.
Марка: Umarex Germany
Спрейовете Walther ProSecur от най-новото поколение имат редица подобрени характеристики. Всички спрейове и гелове имат нано-частици добавени към тях, които са видими само под ултравиолетова светлина. Те оставят незабележимо "маркиране" по човека или животното, срещу когото са използвани и могат да ..
36.00 лв.
без ДДС: 30.00 лв.
Марка: Umarex Germany
Спрейовете Walther ProSecur от най-новото поколение имат редица подобрени характеристики. Всички спрейове и гелове имат нано-частици добавени към тях, които са видими само под ултравиолетова светлина. Те оставят незабележимо "маркиране" по човека или животното, срещу когото са използвани и могат да ..
36.00 лв.
без ДДС: 30.00 лв.
Марка: Umarex Germany
Подходящ за носене навсякъде, с OC (oleoresin capsicum) съставка, по-добре позната като лютив спрей. Последната може да бъде освободена или като дифузна мъгла или като тънка балистична струя. Характеристики: Съдържание: 40 мл. Диапазон: 4 метра Струя: конус Подходящ за защита от ..
11.00 лв.
без ДДС: 9.17 лв.
Марка: Umarex Germany
Активната съставка в този спрей ( OC - oleoresin capsicum), по-известна като лютив спрей, може да бъде освободена като дифузна мъгла или като тънка, но далечна балистична струя. С 15% концентрация на активната съставка, този спрей е много ефективен при самозащита от животни. Характеристики: ..
12.00 лв.
без ДДС: 10.00 лв.
Марка: Umarex Germany
Високоефективно, легално средство за самозащита - спрей Perfecta Stop Attack. Спреят е със сълзотворен газ (2-chlorobenzalmalononitrile), който ще ви даде ценни секунди, за да успеете да избягате от нападателя си. Генерира плътен облак газ. Характеристики: Съдържание: 40 мл. Диапазон: 3&n..
8.90 лв.
без ДДС: 7.42 лв.
Марка: KKS Germany
OC 5000 спрей на базата на капсацин и лют червен пипер. Компактен флакон, предназначен за ежедневна защита в по -малко посещавани райони. Специално разработената пръскаща глава с панти е проектирана за бърз достъп, вградената капачка на капака предотвратява случайното задействане. Характерис..
9.60 лв.
без ДДС: 8.00 лв.
Марка: KKS Germany
OC 5000 спрей на базата на капсацин и лют червен пипер. Компактен пълнител с тяна струя. Разпръскващата струя се освобождава концентрирано с високо налягане и позволява дълъг обхват и балистична точност. Следователно защитният спрей е подходящ и за използване на закрито. Специално разработената пръс..
10.00 лв.
без ДДС: 8.33 лв.
Марка: KKS Germany
CS спрей с одобрение на BKA. Компактен флакон, предназначен за ежедневна защита в по -малко посещавани райони. Специално разработената пръскаща глава с капаче е проектирана за бърз достъп, но вградената клапа на капака предотвратява случайното задействане. Характеристики: Вместимост: 40 мл ..
8.00 лв.
без ДДС: 6.67 лв.
Марка: KKS Germany
Малък, компактен флакон, специално разработен за ежедневна защита при джогинг или в по -малко посещавани зони. Със скобата отстрани, защитният спрей може да бъде закрепен към яке или чанта. Защитният ръб на пръстите над клапана предотвратява случайно задействане на спрея. Характеристики: ..
6.60 лв.
без ДДС: 5.50 лв.
Марка: KKS Germany
Компактен флакон, предназначен за ежедневна ефективна защита срещу животни при джогинг, например. Специално разработената пръскаща глава е проектирана за бърз достъп, но вградената капачка на капака предотвратява случайното активиране. Характеристики: Вместимост: 40 мл Тип струя..
5.50 лв.
без ДДС: 4.58 лв.
Марка: Kelin China
Пластмасовите белезници се произвеждат основно от найлон 66 и PA66. Обикновено се използват за задържане, тежат около 30 грама и могат да ограничат действията на престъпниците. Характеристики: Материал: найлон 66/P66 Размер: 700x12x2,5 мм Тегло: 30 гр. Дизайн с двойна примка за бързо ..
3.50 лв.
без ДДС: 2.92 лв.
Марка: Kelin China
Пластмасова кутия, предназначена за прибиране на телескопична палка в сгънато състояние. Има прадпазваща функция и осигурява по-голямо удобство при носене. С възможност да се удължава според размера на съответната палка...
3.00 лв.
без ДДС: 2.50 лв.
Показва 1 до 18 от 115 (7 страници)

Живеем в несигурни времена. Все повече хора става обект на нападение, като много често се стига и до фатален край. Това ни кара да се тревожим за собствената си сигурност и тази на любимите ни хора, но и да се чудим какво да направим, за да се предпазим от недоброжелатели, които искат да ни навредят.

Средствата за самозащита са едно добро решение, на което можем да заложим, в случай че сме притеснени за безопасността си. Те са подходящи за жени и за мъже, като са предназначени основно за оцеляване. Могат да се открият различни видове, повечето от които не изискват разрешително. Вижте какво има за Вас в онлайн магазин Заримекс и купете разрешени от закона уреди за отбрана на ниски цени.

Какви видове средства за самозащита има

Добре е да сте наясно с всички видове лични средства за самозащита, които биха Ви спасили в редица опасни ситуации. Доста от тях са позволени и могат да се купят свободно, когато прецените, че има реална нужда да направите това. Сред позволените начини за отбрана на улицата или при нападение у дома са:

  • Физическа самоотбрана - много хора владеят бойни изкуства, което им помага в екстремни ситуации;
  • Използвайки специален спрей, който съдържа парализиращо вещество;
  • Палки с електрошок - обезвреждат нападателя с помощта на токов удар;
  • Бухалка с фенер и гумена палка;
  • Електрошоково устройство - може да бъде под формата на телефон, запалка, червило и др.
  • Отбрана с нож - с него могат да се нанесат сериозни физически поражения върху нападателя, затова го използвайте само в краен случай;
  • Газов пистолет, за който не се изисква разрешително, но въпреки това е редно да се използва внимателно. В редки случаи стрелбата с него води до летален край;
  • Огнестрелно оръжие - за да го притежавате, трябва да имате разрешително.

Средствата за самозащита трябва да се използват само при нужда и след бърза преценка на възникналата ситуация. Важен фактор за нашите действия са намеренията на нападателите и самата обстановка.

Кои са най-предпочитаните

Най-често купуваните средства за самозащита са спрейовете и електрошоковете, които спокойно могат да се носят в чанта, за да са винаги на една ръка разстояние от нас при нужда. Те са подходящи най-вече за дамите и дори подрастващите, които имат самосъзнанието да ги използват правомерно.

Можем ли да си купим средства за самозащита онлайн

Повечето видове средства за самозащита от магазин Заримекс се продават свободно и мога да бъдат закупени и онлайн. Палки, спрейове, белезници и бухалки с фенер - поръчайте ги още сега и бъдете спокойни в дома си и на улицата.