Връзка с нас: office@zarimex.eu +359 883 31 44 88

SAUER ERGO HEAT - ПЪРВАТА В СВЕТА РЪКОХВАТКА НА КАРАБИНА С НАГРЯВАНЕ

Намерете ни във Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook, за да сте винаги в течение с новостите около нас, за да не изпускате новите ни продукти или пък намалените такива. Участвайте в игрите ни там и си спечелете страхотни подаръци!

sideblock
от admin | Публикувано в Продукти | Все още няма коментари. | 1336 прегледа на този пост

Горещо се препоръчва!

ERGO HEAT е първата в света ръкохватка със затопляща система за ловни карабини произведена от Sauer. Това революционно изобретение за прикладите на модели Classic XT, Synchro XT и Synchro XTC на Sauer 303 и Sauer 404 поставя началото на нова "глава" при ловните оръжия.

Независимо дали са на чакало през зимата или на гонка, ловците често трябва да се борят със студеното време. Тъй като няма как да „омотаете“ показалеца на ръката, така че да остане топъл през цялото време, този изключително важен пръст за спусъка повечето пъти изстива. Често, ловците въобще не носят ръкавица на ръката, с която стрелят, за да са винаги готови за стрелба в правилния момент. Само че, студените пръсти могат да повлияят на стрелбата. И това не е случайно или преувеличено – както е потвърдено и от медицинска гледна точка, студа свива вените на ръцете и значително намалява тактилното усещане , т.е. губи се чувствителност. Изстрел през зимата само на 100 метра би могъл да бъде пропуснат само защото пръста на спусъка се е сковал. А това не е ли жалко? 

С нагряващата система за ръкохватката - SAUER ERGO HEAT, пръстите на стрелящата ръка ще останат топли дори при ледени условия, давайки  възможност безпроблемно да боравите със спусъка. На най-високата степен на затопляне, ERGO HEAT поддържа разлика от 30°C спрямо температурата на околната среда.

По време на гонка, където е необходимо да сте бързи - ERGO HEAT има голямо значение и по отношение на безопасността. Дори при минусови температури, ловецът може удобно да държи своята карабина Sauer с гола ръка за топлата ръкохватка. Така по-бързо се прицелва, зарежда и стреля с необходимата чувствителност на цялата ръка. След това, само броите попаденията!

СУПЕР ЛЕСНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

Трите степени на нагряване могат да се регулират с помощта на дистанционното управление в комплекта или чрез безплатното приложение SAUER ERGO HEAT. Лека LED червена светлинка при антабките показва избраната степен на нагряване чрез премигване. При най-високата степен на нагряване, презареждаемата батерия издържа около 2 часа, а при най-ниската –до цели 7 часа!

ПРИЛОЖЕНИЕТО SAUER ERGO HEAT

Приложението за регулиране на температурата на ръкохватката е достъпно за мобилни телефони с версии на Android от 4.3, както и за iOS от 7 версия нагоре.

ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

  • Зареждането на батериите за приклада става с помощта на захранващо устройство, което се закача към гнездото на антабката.
  • Можете също да използвате и запалката или USB връзката в автомобила си, както и Powerbank (външна батерия), за да зареждате батериите.

 

*ERGO HEAT е достъпен само при закупуване на ново оръжие от моделите S303 и S404.

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:




Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
© 2015 Zarimex All rights reserved.