Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Бързомери

Сравнение на продукт0
Капачка за бързомер Leica Tempus, оранжева
Top Quality Guaranteed
Марка: Leica Germany
Оранжевa капачка за двата модела бързомери Tempus ASPH 3,5 MOA и Tempus ASPH 2 MOA на Leica. Капачката надеждно защитава корпуса и оптиката по време на лов. Светещият сигнален цвят осигурява по-голяма безопасност дори при интензивна употреба. А благодарение на привличащия вниманието оранжев цвят кап..
66.00 лв.
без ДДС: 55.00 лв.
Марка: Sightmark USA
Бързомер с 11 мм. монтаж тип лястовича опашка. С четири прецизни лещи, множество настройки на яркостта и монтиран отстрани 5 mW червен лазер – идеалният аксесоар за европейски оръжия, пистолети за екстремна спортна стрелба и гладкоцевни пушки и карабини в .22 калибър. Бързомера е изработен от авиаци..
230.00 лв.
без ДДС: 191.67 лв.
Марка: Noblex Germany
Бързомер за гладоцевна пушка с нов и иновативен дизайн със затворена конструкция, без обичайните тръбни такива. В резултат имаме един най-плоския и най-малък бързомер.  Корпусът на бързомера, изграден от стомана, и затвореният му дизайн го правят устойчив на тежки условия, както пр..
880.00 лв.
без ДДС: 733.33 лв.
Марка: Vortex USA
Супер ниската монтажна височина на бързомера Viper от Vortex го прави идеалното решение за пистолети с изрязана рама. Неоспорими са предимства на леснотата и скоростта при боравене с червената точка.  Живот на батерията: До 150 часа при най-висока настройка. До 30 000 часа при..
595.00 лв.
без ДДС: 495.83 лв.
Марка: Vortex USA
Направете своя AR, пистолет или пушка още по-добри с бързомереца на Вортекс Venom Red Dot. Неговата 3 МОА точка подпомага бързото прицелване, като същевременно предоставя точно прицелване. Издръжливият, машинно обработен алуминиев корпус гарантира, че устройството ще се изправи срещу всичко, което х..
595.00 лв.
без ДДС: 495.83 лв.
Марка: Vortex USA
Бързомерът Vortex Crossfire® Red Dot е компактен, лек и удароустойчив. Предлага панорамен обзор, много бързо прицелване и висока точност. Покритие на лещите за увеличаване на предаване на светлината с множество анти-отразяващи покрития върху всички въздушни стъклени повърхности. Осигурява единадесет..
340.00 лв.
без ДДС: 283.33 лв.
Марка: Vortex USA
Висококачественият Razor red dot е отворен рефлексен бързомер, създаден за най-високо ниво на производителност и невероятна гъвкавост. Големият, ясен и отчетлив прозорец осигурява рязкост от ръб до ръб с широко зрително поле и е защитен от дебел и издръжлив алуминиев корпус. Размерът на то..
890.00 лв.
без ДДС: 741.67 лв.
Марка: Vortex USA
Когато разчитате на тактическата си оптика, която да ви държи в играта, трябва да сте готови да блестите, денем или нощем. Бързомерът AMG UH-1 Gen II е решението за близко разстояние, което търсите, предлагащо невероятно бърз холографски дисплей, с четири съвместими настройки и специален бутон ..
1,490.00 лв.
без ДДС: 1,241.67 лв.
Марка: Umarex Germany
Здрав, затворен бързомер Umarex с пет нива на регулиране яркостта на мерната точка спрямо околните условия на осветеност и целта. С интегриран монтаж за пикатини релса. Характеристики: Дължина: 66 мм Паралакс: 10 м Тегло: 120 гр...
123.00 лв.
без ДДС: 102.50 лв.
Марка: Trijicon USA
Бързомер RMR Type 2 е проектиран с патентована форма на корпуса, която абсорбира ударите и отклонява напрежението от лещата, за да увеличи издръжливостта. Освен това предлага преработена и усъвършенствана електроника, която е доказала ефективността си при монтиране на пистолети и други малки оръжия...
1,989.00 лв.
без ДДС: 1,657.50 лв.
Марка: Sightmark USA
Проектиран за близки разстояния, бързомер Sightmark Wolverine FSR Red Dot е със заключващ се бърз монтаж, специално изграден за AR. Цифров бутон управлява яркостта на червената точка с размер 2 МОА и с 28мм обектив, който е специално проектиран за по-бързо приближаване на мишените. Издръжливият моде..
430.00 лв.
без ДДС: 358.33 лв.
Марка: Sightmark USA
Проектиран за близки разстояния, бързомер Sightmark Wolverine FSR Red Dot е със заключващ се бърз монтаж, специално изграден за AR. Цифров бутон управлява яркостта на червената точка с размер 2 МОА и с 28мм обектив, който е специално проектиран за по-бързо приближаване на ми..
495.00 лв.
без ДДС: 412.50 лв.
Марка: Sightmark USA
Sightmark Wolverine CSR Red Dot Sight е бързомер за близки разстояния, специално разработен за гладкоцевни пушки и  карабини с къса цев. CSR е с 4 МОА червена точка, обектив с диаметър 23 мм и регулируем контрол на яркостта. Компактен и лек, CSR е с тегло само 305 гр. и може да се похвали с изк..
370.00 лв.
без ДДС: 308.33 лв.
Марка: Sightmark USA
Създаден да служи на спец службите и служителите на реда, компактният бързомер Mini Shot M-Spec FMS е перфектният мерен прибор за състезателни стрелби, лов и всички други приложения на гладкоцените пушки, пистолети и AR-ки. Комплектът включва нископрофилен монтаж за гла..
555.00 лв.
без ДДС: 462.50 лв.
Марка: Sightmark USA
Създаден да служи на спец службите и служителите на реда, компактният бързомер Mini Shot M-Spec FMS е перфектният мерен прибор за състезателни стрелби, лов и всички други приложения на гладкоцените пушки, пистолети и AR-ки. Комплектът включва нископрофилен монтаж за гла..
555.00 лв.
без ДДС: 462.50 лв.
Марка: Sightmark USA
Бързомерът A-Spec M3 е произведен със съвместимост с Shield RMS-C® footprint и се характеризира с червена мерна точка с автоматично регулиране на яркостта, така че лесно да се адаптира към всякакви условия на осветеност. Мерният прибор е идеален за субкомпактни пистолети и е забележително издръжлив ..
269.00 лв.
без ДДС: 224.17 лв.
Марка: Sightmark USA
Бързомерът Element Mini Solar осигурява надеждност на най-високо ниво, позволявайки продължително използване благодарение на двойното си захранване - с надеждна батерия или слънчева енергия. С до 200 000 часа живот на батерията (и то само с една CR2032) и възможност да работи използвайки соларните с..
675.00 лв.
без ДДС: 562.50 лв.
Марка: Sightmark USA
Специално проектиран да се справи с вашите упорити ловни нужди, бързомерът Sightmark Ultra Shot M-Spec FMS обещава повторяема точност, ултра-бързо улавяне на целта и здрава надеждност на Mil-spec в почти всяка среда. Първокласната широкоъгълна система на лещите на Ultra Shot M-Spec е с устойчиво на ..
549.00 лв.
без ДДС: 457.50 лв.
Показва 1 до 18 от 75 (5 страници)

Доста хора са изцяло посветени на хобитата си, които им носят радост и емоционално задоволство. Ловът е сред най-често практикуваните дейности от страна на мъжете, които искат да демонстрират силната си природа по един отявлено първичен и непосредствен начин. Преследването и застрелването на дивеча носи на неговия похитител истинско удовлетворение, което остава стаено в ума му дълго време занапред. До следващия ловен сезон, когато отново ще е време за нови предизвикателства.

С какво се отличават бързомерите за лов

Оръжието за лов е първата и най-важна покупка, която всеки прохождащ ловец трябва да направи. Доказалите се професионалисти могат просто да добавят уреди като съвременните бързомери към вече съществуващото оръжие, за да бъде стрелбата още по-точна, а ловът още по-вълнуващ и увлекателен. Този вид уреди се монтират върху самата пушка и осигуряват точното прихващане на дивеча. Може да се монтира върху повечето видове пушки, стига те да могат да издържат на конкретния откат. На пазара могат да се открият два по-основни вида бързомерци - тубусни и панорамни. С всеки един от тях се ловува по различен начин, а ние трябва да преценим кой ни допада повече. Приспособлението трябва да е издръжливо на всякакви атмосферни условия, също както и на удари. Добре е да позволява използването му по време на гонка и при всякакъв вид ловуване, като тубусните бързомерци са идеални за целта. Панорамните на свой ред не са най-добрият избор при наличие на дъжд, сняг и други неблагоприятни метеорологични условия.

За какви оръжия са подходящи

Реално погледнато, бързомерците могат да се монтират върху повечето видове оръжия. Подходящи са за карабини, за калашник, за надцевка и др., като днес могат да се открият и както доста евтини модели, така и луксозни линии като аймпойнт, предложения на американски марки (Sightmark) и модели бързомерци с немско качество. Най-доброто решение в случая си остават професионалните видове, при които можем да очакваме и най-доброто по отношение на всички технически характеристики:

  • Мерна точка;
  • Степени при настройката на интензитета;
  • Батерия;
  • Тегло;
  • Начин на монтаж;
  • Увеличение;
  • Eye Relief и др.

Заложете на водещи марки като Leica Germany, Geco Germany, Kahles Austria, Optix Bulgaria и дръжте целта винаги на фокус.

Къде се продават евтини модели

Освен ниски цени всеки клиент иска да открие и разнообразие от нови и качествени модели бързомерци. В оръжеен магазин Заримекс ще попаднете на много изгодни и иновативни предложения, които напълно ще оправдаят инвестицията, посрещайки дори и най-смелите Ви очаквания в технологичен план.