Количка

Монтажи за оптики

Сравнение на продукт0
Марка: Chiappa Italy
Адаптер към пикатини релса за Chiappa® M1 карабините. Подходящ само за Chiappa® M1-22 и M1-9...
57.00 лв.
без ДДС: 47.50 лв.
Picatinny база за Anschutz 1761
Изчерпан
Марка: Anschutz Germany
Характеристики: Монтаж с впечатляваща стабилност С монтажни винтове с месингови вложки, които предотвратяват надраскване или увреждане на пушката..
139.00 лв.
без ДДС: 115.83 лв.
Марка: Anschutz Germany
Монтаж за оптика, бързомер или друг мерен прибор, подходящ за моделите на Anschutz 1771...
105.00 лв.
без ДДС: 87.50 лв.
Марка: Anschutz Germany
За монтиране на оптики, бързомерци и други мерни прибори. С пет фиксиращи винта. Подходяща за Anschutz модели 1781/1780 и 1770/1771...
159.00 лв.
без ДДС: 132.50 лв.
Weaver база Armstuning - Browning Bar/Benelli Argo
Изчерпан
Марка: Bulgaria
Изработен от неръждаема стомана...
140.00 лв.
без ДДС: 116.67 лв.
Марка: Bulgaria
Изработен от неръждаема стомана 45...
165.00 лв.
без ДДС: 137.50 лв.
Показва 1 до 18 от 130 (8 страници)

Ловното оборудване включва различни видове приспособления като прикриващо облекло, въздушни пушки, боеприпаси, оптики и монтажи към тях, бързомерци, бинокли и още много други артикули, които осигуряват прецизно прицелване. За да имаме всички необходими условия да се подвизаваме успешно като начинаещи или напреднали ловци, трябва да се снабдим с пълния арсенал пособия за ловеца, които в оръжеен магазин Заримекс са достъпни онлайн и на ниски цени. Всички налични продукти са на водещи марки в областта на ловните стоки и са с доказано високо качество.

Какви са видовете монтажи за оптики

Това са различни по вид приспособления, с помощта на които се монтира ловната оптика. Използват се при подготовката на оборудването на предстоящия лов и намират отлично приложение при моноблок, нощен прицел и бързомерец. В магазин Заримекс ще откриете следните видове приспособления за оптики, които можете да закупите и онлайн:

  • Weaver база;
  • Адаптор EAW за бързомерец;
  • База за швенк монтиране;
  • База за бърз монтаж за Sauer 101-Leopold QR 700 Remington;
  • Задна база;
  • Комплект Spuhr за нивелиране на оптика;
  • Моноблок база за стоманени рингове;
  • Монтаж за фенер и още много други.

Наличните монтажи за оптики са дело на марки като Sauer Germany, Spuhr Sweden, Hawke England, Aimpoint Sweden, Sightmark USA и др. Изберете качеството пред посредствените решения и световно известните брандове пред никого известните марки стоки за лов. Преминете границата на хоби заниманията и прескочете в света на професионалистите. Заримекс и гамата предложения Ви очакват!

Защо са толкова необходими на ловеца

Всеки запален ловец е готов да инвестира голяма сума пари в името на любимото си хоби. Приспособленията за монтиране на оптики са също обект на инвестицията, като те са точно толкова важни, колкото и основното огнестрелно оръжие, използвано за преследване и убиване на дребен и едър дивеч. С помощта на тези приспособления монтирането на основните уреди става възможно, а това респективно води и до повишаване на шансовете за успешен улов.

Къде да открием разнообразие от предложения

Разнообразието е винаги желано и търсено от страна на купувачите. Когато то е голямо, ще имаме шанс да не отстъпваме от критериите и разбиранията си за качество и функционалност. В магазин Заримекс е налице богат асортимент от елементи за монтиране за оптики, които ще направят лова още по-приятен, а насладата от практикуването на това хоби много по-голяма.