Количка

Фойерверки и пиротехника

Сравнение на продукт0
Марка: China
Може да се използва в закрити помещения. Да не се използва в близост до леснозапалими материали. Има опасност от падане на горящи частици. Забранена е употребата от лица под 12 год. Употребата от малолетни лица да става в присъствието на възрастен...
0.30лв.
без ДДС: 0.25лв.
Марка: China
Сребърен коничен вулкан - височина 3,5 м. При запалване фонтаните възпроизвеждат огнен стълб с различни цветове и височина в зависимост от вида им. Изделието се закрепва вертикално върху твърда и равна повърхност, запалва се фитила/или се подава ток на електрозапалката/ и се отдалечава на не по-малк..
8.00лв.
без ДДС: 6.67лв.
Марка: China
Употреба: Насочете изделието нагоре и издърпайте конеца. Да не се насочва срещу прозорци и хора! Употребата от малолетни лица да става в присъствието на възрастен. Може да се използва в закрити помещения. Изделието е забранено за продажба на лица под 12 г...
4.50лв.
без ДДС: 3.75лв.
Марка: China
Малки ракети - червен, син и многоцветен божур и зелена искра. УПОТРЕБА: Ракетите излитат на различна височина,където се възпламеняват и възпроизвеждат различни звукови и светлинни ефекти. Ракетите с пръчка се изстрелват от тръба, забита здраво и вертикално в земята. Отстранете защитнат..
3.00лв.
без ДДС: 2.50лв.
Марка: China
Големи пиратки със силен гръм...
7.50лв.
без ДДС: 6.25лв.
Марка: China
ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: При запалване възпроизвеждат звуков ефект/гръм/. Зрителите трябва да бъдат отдалечени на не по-малко от 25 м. Ако изделието не се възпламени,изчакайте не по-малко от 5 минути и залейте с вода. Изделието да не се държи в ръка след запалването му и не се хвърля срещу хора. Н..
2.00лв.
без ДДС: 1.67лв.
Марка: China
При запалване възпроизвеждат звуков ефект/гръм/ с различна сила в зависимост от диаметъра на шпулата. Употреба: Запалете върха на фитила,хвърлете пиратката веднага на земята и се отдалечете на не по-малко от 8 метра.Ако изделието не се възпламени,изчакайте не по-малко от 5 минути и залейте с вода..
7.00лв.
без ДДС: 5.83лв.
Марка: China
При запалване възпроизвеждат звуков ефект/гръм/. Употреба: Запалете пиратката откъм възпламенителния й край, хвърлете я веднага на земята и се отдалечете на не по-малко от 5 метра. Ако изделието не се възпламени, изчакайте не по-малко от 5 минути и залейте с вода. Изделието да не се държи в ръка ..
2.00лв.
без ДДС: 1.67лв.
Показва 1 до 12 от 103 (9 страници)