Количка

Боен пистолет Walther PPQ Classic 4'' - черен PS, кал.9x19

Боен пистолет Walther PPQ Classic 4'' - черен PS, кал.9x19
Боен пистолет Walther PPQ Classic 4'' - черен PS, кал.9x19
Изчерпан
Боен пистолет Walther PPQ Classic 4'' - черен PS, кал.9x19
Боен пистолет Walther PPQ Classic 4'' - черен PS, кал.9x19
Боен пистолет Walther PPQ Classic 4'' - черен PS, кал.9x19

Вижте откъде още може да закупите във вашия град

Zarimex гаранция 2 години
1,289.00лв.
без ДДС: 1,074.17лв.
  • Бранд: Carl Walther Germany
  • Каталожен номер: 2813882
  • Размери: 180.00mm x 34.00mm x 135.00mm
Разглеждания на продукта: 10657
на 12 вноски по 126.88 лв.
Характеристики
Калибър 9x19 Luger/ 9 Para
Система за презареждане Полу-автоматично
Дължина на цевта 102 мм
Мерни прибори Класичска 3-dot система, регулируеми мерник и мушка
Предпазител На спусъка, на ударника, защита при изпускане
Вместимост на пълнителя 15 патрона
Ход на спусъка 9 мм. (еднакъв при всеки изстрел)
Цвят черен

Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град София, жк. Дървеница, бул."Осми Декември" 1.

Walther PPQ Classic e с подсилена полимерна конструкция и стоманени рама и цев. Ергономичната полимерна ръкохватка е удобна и не се хлъзга, осигурявайки още по-добър контрол върху оръжието. Формата на дръжката може да се регулира според размера на ръката, като към пистолета има включени 3 сменяеми задтилъци на грифа. PPQ е снабден с уникална спускова система QuickDefense Trigger, при която ударникае е предварително полувъзведен - усилието за натиск върху спусъка е около 2,20 гр., а хода му е достатъчно къс, позволявайки бърз следващ изстрел. Този пистолет е с активен предпазител в средата на езика на спусъка, която съзнателно трябва да се обере, за да се възпроизведе изстрел.

В началото и в края си рамата е с характерното за Walther оребрение, което не позволява на последната да се хлъзга. PPQ има ярък червен индикатор при патрон в цевта. Когато няма патрон в цевта, екстрактора е изпъкнал и освен да се види, може да се пипне, например при необходима стрелба на тъмно.

Пълнителя се освобождава благодарение на лост в основата на спусковата скоба, изключително бързо и лесно, както с лява така и с дясна ръка, дори и с ръкавици.

Walther PPQ Classic е един от най-добрите налични пистолети за самоотбрана на пазара. Предназначен както за полицейските и спец служби така и за спорт.

Доставката на територията на Република България се извършва от местните куриерски фирми до два работни дни от датата на получаване на поръчката. При поръчки над 100 лв., получателят не заплаща за доставката. Под тази стойост, цената на доставката се поема от получателя и се определя от тарифата на съответната куриерска фирма. Преди изпращане на поръчката винаги се свързваме с клиента за потвърждаване на последната. Доставките в чужбина се обслужват от куриерски фирми DHL, DPD и Български Пощи, като винаги, преди изпращане, видът и цената на доставката се съгласуват с получателя. Поръчките над 100лв са с безплатна доставка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
reCAPTCHA верификация е неуспешна! Моля, опитайте отново.