Количка

Пиратки с един гръм - 100 бр./кутия

Пиратки с един гръм - 100 бр./кутия
Пиратки с един гръм - 100 бр./кутия
2.00лв.
без ДДС: 1.67лв.
  • Бранд: China
  • Каталожен номер: K0203

Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град София, жк. Дървеница, бул."Осми Декември" 1.

При запалване възпроизвеждат звуков ефект/гръм/.

Употреба: Запалете пиратката откъм възпламенителния й край, хвърлете я веднага на земята и се отдалечете на не по-малко от 5 метра. Ако изделието не се възпламени, изчакайте не по-малко от 5 минути и залейте с вода. Изделието да не се държи в ръка след запалването му и да не се хвърля срещу хора. Забранена е употребата от лица под 16 години. Неправилната употреба може да доведе до сериозни наранявания /особено на ръцете/ затова бъдете особено внимателни с тях.

САМО ЗА УПОТРЕБА НА ОТКРИТО!

Безплатна доставка над 100лв!

Доставката на територията на Република България се извършва от Еконт експрес до два работни дни от датата на получаване на поръчката.

При поръчки над 100 лв., получателят не заплаща за доставката. Под тази стойост, цената на доставката се поема от получателя и се определя от тарифата на съответната куриерска фирма.

Преди изпращане на поръчката винаги се свързваме с клиента за потвърждаване на последната. Доставките в чужбина се обслужват от куриерски фирми DHL, DPD и Български Пощи, като винаги, преди изпращане, видът и цената на доставката се съгласуват с получателя.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
reCAPTCHA верификация е неуспешна! Моля, опитайте отново.