Количка

Akah Germany

Бранд: Akah Germany
Висулка, изработена от естествена кожа с кука за закачане и 10 халки...
45.00лв.
без ДДС: 37.50лв.
Бранд: Akah Germany
Сгъваема шапка със сигнална лента, която може да се "скрива". Водоустойчива и лесна за поддръжка, шапката е изработена от лоден (вид вълнен плат). Сигналната лента е от 100% полиестер в ярко оранжев цвят...
87.50лв. 125.00лв.
без ДДС: 72.92лв.
Дъждобран Akah
-40 % Преустановен продукт
Бранд: Akah Germany
Вятъро- и водоустойчив дъждобран, които е изработен от материя, мека на допир, разтеглива, супер безшумна и устойчива на разкъсвания. Отвътре, дъждобрна е с мрежеста подплата, на гърба има отвор за вентилация с дължина 30 см. Със светлоотразителни ленти както на гърба, така и на ..
86.40лв. 144.00лв.
без ДДС: 72.00лв.
Калъф за гладкоцевна пушка Akah - 130 см.
Преустановен продукт
Бранд: Akah Germany
Калъф за гладкоцевна пушка в тъмно зелен цвят със здрава подплата отвътре, пришита върху микро велур. С отделно обособено място за приклада Външен джоб с капак Защитен от износване, благодарение на вложките от PVC и кожа Дъното на калъфа е подсилено от вътрешната страна Двоен цип з..
50.00лв.
без ДДС: 41.67лв.
Калъф за гладкоцевна пушка Akah - 130 см.
Изчерпан
Бранд: Akah Germany
Калъф за гладкоцевна пушка с дължина 130 см. в тъмно зелен цвят. Изработен от здрав плат, с дебела подплата отвътре от изкуствена вълна. Заключва се с катинарче. От външната страна калъфа има пластмасова вложка, която да предпазва дулото на пушката. С две странични дръжки, регулируема..
47.00лв.
без ДДС: 39.17лв.
Калъф за гладкоцевна пушка Akah - 138 см.
Изчерпан
Бранд: Akah Germany
Калъф за гладкоцевна пушка с дължина 138 см, който впечалява с благороден класически дизайн. Изработен от текстил в зелен цвят В стар английски стил С дебела вътрешна подплата и кожени вложки за допълнителна защита С практичен преден джоб с цип, дръжки и презрамка за носене  ..
145.00лв.
без ДДС: 120.83лв.
Бранд: Akah Germany
Компактен калъф, изработен от изключително здрав материал, подходящ за разглобена гладкоцевна пушка. С отделения за приклада и две допълнителни цеви с дължина до 81 см. Отвън, калъфа е с два големи джоба за боеприпаси, антифони, почистващи продукти и т.н. Двата външни джоба са разделени от..
125.00лв.
без ДДС: 104.17лв.
Калъф за карабина Akah - 108 см.
Изчерпан
Бранд: Akah Germany
Калъф за карабина с монтирана оптика, изработен от здрав плат, с дебела подплата отвътре от изкуствена вълна.  Заключва се с катинарче Отвън калъфа има пластмасова вложка, която да предпазва дулото на пушката С две странични дръжки, регулируема презрамка за носене през рамо и халка за..
52.00лв.
без ДДС: 43.33лв.
Бранд: Akah Germany
Най-продаваният калъф за карабини на Akah с TSA заключваща система и шокоабсорбиращ донапрен отвътре. Благодарение на тази система може да заключите калъфа при пътуване, на пример, а последния може да бъде отключен само със специален ключ. Калъфът е с модерен дизайн, в тъмно кафяв цвят и тегло около..
145.00лв.
без ДДС: 120.83лв.
Калъф за карабина Akah - 128 см.
Изчерпан
Бранд: Akah Germany
Издържлив калъф за карабина в зелен цвят с дръжки и регулируем ремък за носене през рамо. В предната си част, калъфа има примка за закачане и здрава пластмасова защита за дулото. Подплатен с дебела изкуствена вълна и с възможност да се заключва с катинар. Калъфът е подходящ за карабини с монтиран..
53.00лв.
без ДДС: 44.17лв.
Бранд: Akah Germany
Калъф за карабина, изработен от изключително здрави и оригинални "Du Pont Cordura" влакна. С три джоба за ловни аксесоари Дължина - 128 см...
199.00лв.
без ДДС: 165.83лв.
Бранд: Akah Germany
Калъф за карабина в черен цвят със здрава подплата от вътрeшната страна. Със специално обособено място за приклада и вътрешен джоб с капак. На дъното, калъфа е със защитни вложки, които предпазват карабината при удар. Калъфът на определнени места отвън също е защитен от PVC и кожа. С дръжки за носен..
52.00лв.
без ДДС: 43.33лв.
Показва 1 до 12 от 85 (8 страници)