Връзка с нас: office@zarimex.eu +359 883 31 44 88

Оптика Leica Magnus 1,5-10x42 i L-Cdi

Намерете ни във Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook, за да сте винаги в течение с новостите около нас, за да не изпускате новите ни продукти или пък намалените такива. Участвайте в игрите ни там и си спечелете страхотни подаръци!

sideblock
Категории
Бърза поръчка


Намерете ни във Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook, за да сте винаги в течение с новостите около нас, за да не изпускате новите ни продукти или пък намалените такива. Участвайте в игрите ни там и си спечелете страхотни подаръци!

sideblock
Оптика Leica Magnus 1,5-10x42 i L-Cdi
Оптика Leica Magnus 1,5-10x42 i L-Cdi
Оптика Leica Magnus 1,5-10x42 i L-Cdi
Разпродажба! -20%
4 095,00лв.
3 275,00лв.
Без данък : 2 729,17лв.
Производител : Leica Germany
Код на продукта : 53140-QM5
Наличност : В наличност
 
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 322.04 лв. на месец

Оптиката Magnus 1,5-10x42 е оптиката, която осигурява максимална гъвкавост. Големият диаметър от 42 мм на предната леща, както и голямото увеличение, правят тази оптика идеална за бързи и точни изстрели, за стрелба от високо местоположение и при всякакви условия на осветеност. Голямото разстояние до окото позволява комфортно наблюдение и осигурява допълнителна безопасност при стрелба с карабини в магнум калибър. Светещата точка на Magnus 1,5-10x42 може да се включва и изключва ръчно или със сензор, който отчита наклона, като по този начин се запазва заряда на батерията за по-дълго време. В допълнение към ясната и отчетливо очертана мерна точка с изключително прецизен контрол на яркостта, едни от най-важните хаарактеристики на тази оптика са отличната трансмисия на светлина - 92%, отличният висок контраст и изключителните характеристики на управление. Тъй като е във втора фокална равнина, мерната скала не променя размера си при промяна на увеличението. Оптиката е с AquaDura® покритие на лещите, което ги предпазва от наслагване на прах е водоотблъскващо, а в допълнение - е и много лесно за почистване. Magnus 1,5-10x42 е компактна, първокачествена оптика, която ще ви осигури прецизни изстрели на дълги разстояния. 

Характеристики:

  • 6,7х Zoom фактор, който предлага максимална гъвкавост и сигурност
  • Ясна дневна и нощна осветеност. Добър интензитет на светлината, без размазване. Ясно и чисто изображение с регулируема яркост.
  • Впечатляваща трансмисия на светлината и оптични характеристики, дори при условия със слаба светлина
  • Пресъздаване на брилянтен образ всеки път - една от най-важните характеристики на всички оптики Magnus са именно тяхната отлична пропускливост на светлина и извънредно висок контраст
  • "Интелигентено" включване и изключване - както ръчно, така и със сензор, който отчита наклона
  • Висока енергийна ефективност за дълъг живот на батерията.
  • Оптиката е в комплект с предпазни капачета за предната леща и околяра, почистваща кърпичка и батерия
Характеристики
Дължина 317 мм
Тегло 620 гр.
Технически данни
Скала L-Cd
Увеличение 1,5-10х
Диаметър на обектива 42 мм
Диаметър на тръбата 30 мм
Изходна зеница (мм) 4,2-12,4 мм
Зрително поле (м/100 м) 26-4,1 м
Фокусно разстояние 90 мм
Настройка с 1 клик (см/100 м) 1 см/100 м (около 1/3 МОА)
Друго Zoom/мащабиране/ - 6,7х; AquaDura покритие на лещите; трансмисия: 92%; азотонапълнена; водоустойчива до 4 м.; възможност да се включва и изключва автоматично
Настройка на диоптъра +3 dpt

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър
© 2015 Zarimex All rights reserved.