Количка

Многофункционални инструменти

Сравнение на продукт0
Марка: Solingen Germany
Характеристики: Дължина на острието: 35 мм Стомана: AISI 420 Дължина в затворено състояние: 70 мм Тегло: 96 гр. Дръжка: син алуминий Др. аксесоари: отвертка, пила, трион, отварачка за бутилки, отварачка за консерви и клещи..
34.00лв.
без ДДС: 28.33лв.
Мултитул Verney Carron - Kronos Ghost camo B&B
Изчерпан
Марка: Verney Carron
Характеристики: Компактен мултитул с общо 11 остриета и инструменти от неръждаема стомана Подсилена дръжка В камуфлажен оранжев цвят..
24.00лв.
без ДДС: 20.00лв.
Марка: Verney Carron
Характеристики: Компактен мултитул с общо 11 остриета и инструменти от неръждаема стомана Подсилена дръжка В камуфлажен цвят..
24.00лв.
без ДДС: 20.00лв.
Марка: Sightmark USA
Мултифункционалния инструмент на 12 Survivors съчетава в себе си гъвкавост и здравина. Неговата универсалност ще ви осигури удобството да имате под ръка всички основни инструменти, от които може да имате нужда в един компактен и лек, ръчен уред. Цялата алуминиева рамка на инструмента осигурява здрав..
35.40лв. 59.00лв.
без ДДС: 29.50лв.
Мултифункционален инструмент Jeep JP-4013
Изчерпан
Марка: Others
Характеристики: Мултитул, който включва в себе си: клещи, нож, ножче за тел, LED лампичка, трион, отвертка, отварачка, отварачка за консерви и сет от 9 различни накрайника. Изработен от неръждаема стомана В комлект с калъфче..
58.30лв.
без ДДС: 48.58лв.
Марка: Joker Spain
Мултифункционален инструмент Joker със седемнадесет различни функции...
18.00лв.
без ДДС: 15.00лв.
Мултифункционален инструмент Puma Tec - сив
Изчерпан
Марка: Solingen Germany
Характеристики: Дължина на острието: 60 мм Стомана: AISI 420 Дължина в затворено състояние: 100 мм Тегло: 247 гр. Дръжка: алуминий с пластмасови елементи Функции: острие, отвертки, пила, трион, отварачки и клещи..
57.00лв.
без ДДС: 47.50лв.
Марка: Solingen Germany
Характеристики: Дължина на острието: 60 мм Стомана: AISI 420 Дължина в затворено състояние: 105 мм Тегло: 261 гр. Дръжка: алуминий с епоксидно покритие Др. аксесоари: отвертка, пила, трион, отварачка за бутилки, отварачка за консерви и клещи..
52.00лв.
без ДДС: 43.33лв.
Мултифункционален инструмент Sauer - Allround
Изчерпан
Марка: Sauer Germany
Идеалният партньор за лов. Този мултифункционален инструмент има всичко необходимо, от което бихте могли да имате нужда: ножче, трионче, телен резач, отварачка за бутилки и консерви, отвертки, клещи. Тялото на инструмента е изработено от неръждаема стомана с дръжки, които му осигуряват благороден..
44.00лв.
без ДДС: 36.67лв.
Мултифункционален нож RWS EvoWood 14 by Wenger
Изчерпан
Марка: Wenger Germany
Ножът от серията на Wenger® "EvoWood" впечатлява с уникалния си дизайн. Ергономично оформената дръжка е изработена от швейцарска орехова дървесина, а индивидуалната структура на дървото прави всеки нож уникален. За да се справи с екологичното, устойчиво производство, дървото се използва за дръж..
140.00лв.
без ДДС: 116.67лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Днес всеки се стреми към мултифункционалните решения, с които се постига голямо удобство. Такива са онези инструменти, включващи различни джаджи и ножове в дизайна си. Става дума за доста популярния мултитул, който все повече мъже носят със себе си в ежедневието. Той притежава разнообразни функции и може да бъде използван за различни цели - пилене, рязане, завинтване и др. С колкото повече екстри разполага инструментът, толкова по-полезен би бил той, а в онлайн магазин Заримекс ще попаднете на разнообразие от модели и марки пособия от този вид.

Какво е мултитул

Това е инструмент, който е полезен в много отношения. Не случайно е и все по-търсено пособие от страна на мъже и жени. Удобно е за носене в чантата или джоба на якето, идеално е за път и неочаквани ситуации, когато трябва да се намери лесно и бързо решение на някакъв технически или житейски казус. Компактен размер, но множество функционалности - мултитулът е изключително практично изделие, което ще Ви помогне във всеки един момент. В най-добрия си вариант той би следвало да включва:

  • Клещи;
  • Пила;
  • Отвертка;
  • Отварачка;
  • Шило;
  • Тирбушон;
  • Нож;
  • Линийка;
  • Секач за тел и т.н.

Колкото повече функционалности, толкова по-добре. Изберете подходящ модел от Заримекс и използвайте новата си придобивка с най-голямо удоволствие, когато се наложи да намерите бързо решение за някой битов или професионален проблем.

Какви са неговите функции

С мултитула ще можете да извършвате много различни по вид дейности, които не търпят отлагане - да отворите бутилка с вино, да отрежете нещо или да извършите дребен ремонт с помощта на клещите или отвертката. Функциите на това практично пособие могат да бъдат и многобройни, но това ще решите Вие, избирайки подходящ модел, който да е изцяло съобразен с Вашето ежедневие и вероятните причини да го използвате.

Защо да изберем магазин Заримекс

В магазин Заримекс има евтини решения, които в същото време са и качествени. Мултитулове, класически ловни ножове и аксесоари към тях, ловни и бойни оръжия, боеприпаси и специализирани облекла, които всеки ловец и рибар трябва да си осигури. На това място ще бъдете посрещнати от ниски цени и голямо разнообразие от стоки за ежедневието и любимото Ви хоби, които си заслужава да купите. Доверете се на световноизвестни марки в областта на ловните стоки и не пропускайте възможността да попълните арсенала си от пособия за свободното време.