Количка

Ветромер Kestrel 2500 с нощен режим

Ветромер Kestrel 2500 с нощен режим
Ветромер Kestrel 2500 с нощен режим
Ветромер Kestrel 2500 с нощен режим
Ветромер Kestrel 2500 с нощен режим
Ветромер Kestrel 2500 с нощен режим
475.00лв.
без ДДС: 395.83лв.
Разглеждания на продукта: 3947
на 12 вноски по 46.76 лв.

Ветромерът Kestrel 2500 взема много от функциите на Kestrel 2000, но добавя и датчик за налягане. Наслаждавайте се на лова, риболова и раличните дейности сред дивата природата дори и при лошо време. Със своя лесен за употреба цифров алтиметър, Kestrel 2500 е перфектният уред за всяка дейност на открито - отчетете условията около вас за секунди с едно натискане на бутона. В допълнение на това, че можете да предвитите времето, с този ветромер можете да измерите и барометричното налягане, което от своя страна също оказва влияние върху траекторията на куршума. Ето защо Kestrel 2500 се използва и от стрелците и ловците, когато точността е важна.

Отчитания на:

- Височина

- Барометрично налягане

- Температура

- Температура на вятър

- Скорост на вятър

Приложение:

  • Лов
  • Риболов
  • Ветроходство и гребане
  • Военно
  • Уйнд сърф

Безплатна доставка над 100лв!

Доставката на територията на Република България се извършва от Еконт експрес до два работни дни от датата на получаване на поръчката.

При поръчки над 100 лв., получателят не заплаща за доставката. Под тази стойост, цената на доставката се поема от получателя и се определя от тарифата на съответната куриерска фирма.

Преди изпращане на поръчката винаги се свързваме с клиента за потвърждаване на последната. Доставките в чужбина се обслужват от куриерски фирми DHL, DPD и Български Пощи, като винаги, преди изпращане, видът и цената на доставката се съгласуват с получателя.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
reCAPTCHA верификация е неуспешна! Моля, опитайте отново.