Количка

Газов пистолет Ekol Jackal Dual Magnum - полиран хром

Газов пистолет Ekol Jackal Dual Magnum - полиран хром
Изчерпан
Газов пистолет Ekol Jackal Dual Magnum - полиран хром

Вижте откъде още може да закупите във вашия град

143.00лв.
без ДДС: 119.17лв.
  • Бранд: Ekol (Voltran)
  • Каталожен номер: Ekol_3133
  • Размери: 215.00mm x 41.00mm x 137.00mm
Характеристики
Калибър 9 мм
Дължина 215 мм
Тегло 1150 гр.
Вместимост на пълнителя 15+1 / 25+1

Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град София, жк. Дървеница, бул."Осми Декември" 1.

Серията газови пистолети Ekol Jackal Dual Magnum е изработена с тегло и характеристики, които да отговорят на търсенето на хора, които харесват пистолети със среден размер и освен единична имат и автоматична стрелба. 

Доставката на територията на Република България се извършва от местните куриерски фирми до два работни дни от датата на получаване на поръчката. При поръчки над 100 лв., получателят не заплаща за доставката. Под тази стойост, цената на доставката се поема от получателя и се определя от тарифата на съответната куриерска фирма. Преди изпращане на поръчката винаги се свързваме с клиента за потвърждаване на последната. Доставките в чужбина се обслужват от куриерски фирми DHL, DPD и Български Пощи, като винаги, преди изпращане, видът и цената на доставката се съгласуват с получателя. Поръчките над 100лв са с безплатна доставка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
reCAPTCHA верификация е неуспешна! Моля, опитайте отново.