Количка

Примамки и мюрета

Сравнение на продукт0
Марка: Hagopur Germany
Специалните ленти от алуминиево фолио гарантират 100% полза на продуктите Fawn-Saving и Wild Boar Stop, тъй като предоставят следните предимства:  Издават звук при най-малкото движение на вятъра. Вятърът движи лентичките. Осигуряват дълготраен мирис, благодарение на двете тампончета в..
30.00лв.
без ДДС: 25.00лв.
Добавка за диви прасета Hagopur - 5 л.
Изчерпан
Марка: Hagopur Germany
Wild Boar Additive е течен продукт на чиста биологична основа, който задоволява нуждите на дивите прасета от основните аминокиселини, както и от витамин B12. По този начин дивите прасета не изпитват необходимост да ровят в земята и да правят дупки, за да търсят така нужните протеини и минерали от зе..
91.00лв.
без ДДС: 75.83лв.
Комплект примамки за диво прасе Hagopur
Изчерпан
Марка: Hagopur Germany
Комплект примамки за диво прасе Hagopur Wild Boar Wellness-Set - Комбинация от много успешни течни примамки. Включва: 3 х 250 мл. - примамка с трюфел, примамка с буков катран и феромони и 1 х 100 мл. - примамка с анасоново масло. Дивото прасе обича разнообразието. Колкото повече различни примамки..
112.00лв.
без ДДС: 93.33лв.
Марка: Decoy Scandinavia
Много реалистичен макет, представляващ гълъб. Материал: 100% HDPE 100% EVA..
25.00лв.
без ДДС: 20.83лв.
Марка: Hagopur Germany
Wasps-off е ефективна защита от оси, комари, както и стършели. Осигурява ви спокоен престой навън. Може да се използва и върху места, на които има гнезда от оси и/или стършели. Wasps-off е продукт от елементарни вещества, чийто ефект се дължи на специална комбинация от аромат, работеща чрез изпарява..
19.00лв.
без ДДС: 15.83лв.
Марка: Hagopur Germany
Примамката от анасоново масло е силно концентриран течен продукт от естествени вещества, който може да се използва многократно. Специалната формула е разработена по най-новите научни познания и осигурява изключително дълга ефективност. Различни диви животни могат да бъдат насочени към определено мяс..
33.00лв.
без ДДС: 27.50лв.
Марка: Hagopur Germany
Съчетава интензивната миризма на сено и истински натурален мускус (екстракт от мускусна царевица). Елените се насочват от привличащите аромати към желаното място. Тези аромати са толкова неустоими, че могат да се използват на едно и също място и да имат ефект отново и отново. Примамката Red Deer се ..
69.00лв.
без ДДС: 57.50лв.
Марка: Hagopur Germany
Течна примамка за диво прасе Hog Licious с аромат извлечен от естествени съставки. Лесно се нанася върху корените на дърветата или на места, посещавани от прасета. Примамката е създадена на база естествени мириси, вкусове, витамини, соли и аналози на феромони с голяма ефективност и голям обхват на д..
62.00лв.
без ДДС: 51.67лв.
Показва 1 до 12 от 50 (5 страници)