Оръжеен магазин №1 - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Примамки и мюрета за лов

Сравнение на продукт0
Марка: Hagopur Germany
Примамката от анасоново масло е силно концентриран течен продукт от естествени вещества, който може да се използва многократно. Специалната формула е разработена по най-новите научни познания и осигурява изключително дълга ефективност. Различни диви животни могат да бъдат насочени към определено мяс..
33.00 лв.
без ДДС: 27.50 лв.
Марка: Hagopur Germany
Съчетава интензивната миризма на сено и истински натурален мускус (екстракт от мускусна царевица). Елените се насочват от привличащите аромати към желаното място. Тези аромати са толкова неустоими, че могат да се използват на едно и също място и да имат ефект отново и отново. Примамката Red Deer се ..
69.00 лв.
без ДДС: 57.50 лв.
Марка: Hagopur Germany
Течна примамка за диво прасе Hog Licious с аромат извлечен от естествени съставки. Лесно се нанася върху корените на дърветата или на места, посещавани от прасета. Примамката е създадена на база естествени мириси, вкусове, витамини, соли и аналози на феромони с голяма ефективност и голям обхват на д..
62.00 лв.
без ДДС: 51.67 лв.
Марка: Hagopur Germany
Дивите прасета обичат разнообразието, затова ефектът от използването на различни примамки е много по-добър. Wallow Flavour е висококачествена смес от специални аромати и аминокиселини. Интензивен аромат, придаващ висока степен на изкушение. Екологично чист продукт. Лесно и безопасно приложение..
48.00 лв.
без ДДС: 40.00 лв.
Марка: Hagopur Germany
Висококачествена примамка с аромат на буково дърво с аналог на феромони. Висококачествената и с издържащ мирис примамка, привлича дивите прасета от голямо разстояние. Примамката с аналог на феромони е базирана на последните научни открития и не вреди на околната среда. Поставете Pherotar Plus ..
54.00 лв.
без ДДС: 45.00 лв.
Марка: Hagopur Germany
Примамката е с естествен аромат извлечен от трюфел, изключително ефективен за диви прасета. Продуктът не съдържа синтетични аромати. Обонянието на дивото прасе е много чувствително и животното разпознава ароматът на естествения трюфел. Начин на използване: смесете примамката с любима храна на пра..
69.00 лв.
без ДДС: 57.50 лв.
Марка: Hagopur Germany
Примамката за лисици не съдържа никакви синтетични аромати и не вреди на природата. Лесен и безопасен за употреба продукт. Лисиците се примамват към определени места чрез миризми. Миризмата на примамката има много силни привличащи способности и дава бързи резултати. Начин на употреба: леко нат..
54.00 лв.
без ДДС: 45.00 лв.
Марка: Hagopur Germany
Чрез примамката насочвате сръндаците на желани от вас места. Миризмата му е изключително неустоима, може да се използва многократно на едно и също място и има много бърз ефект. Лесен и безопасен за употреба продукт. Начин на употреба: леко натиснете бутилката и нанесете на желаното място (дърв..
64.00 лв.
без ДДС: 53.33 лв.
Добавка за диви прасета Hagopur - 5 л.
Изчерпан
Марка: Hagopur Germany
Wild Boar Additive е течен продукт на чиста биологична основа, който задоволява нуждите на дивите прасета от основните аминокиселини, както и от витамин B12. По този начин дивите прасета не изпитват необходимост да ровят в земята и да правят дупки, за да търсят така нужните протеини и минерали от зе..
91.00 лв.
без ДДС: 75.83 лв.
Марка: Hagopur Germany
Лесен и безопасен за употреба продукт, направен по най-новите технологии. Фазаните, както повечето животни, могат да се насочат към определени места чрез миризма. Начин на употреба: нанесете примамката на местата, където се хранят и така те ще бъдат още по-неустоими. След като сложите нова храна,..
42.00 лв.
без ДДС: 35.00 лв.
Комплект примамки за диво прасе Hagopur
Изчерпан
Марка: Hagopur Germany
Комплект примамки за диво прасе Hagopur Wild Boar Wellness-Set - Комбинация от много успешни течни примамки. Включва: 3 х 250 мл. - примамка с трюфел, примамка с буков катран и феромони и 1 х 100 мл. - примамка с анасоново масло. Дивото прасе обича разнообразието. Колкото повече различни примамки..
112.00 лв.
без ДДС: 93.33 лв.
Марка: Hagopur Germany
Valerian Oil е натурален продукт, направен по последни технологии. Има различни начини за употреба, безопасен и лесен за употреба. Силно концентриран продукт. Различни диви животни могат да се примамят на определени места, като се остави следа (приложи се примамката) по дървета, храсти и др...
37.00 лв.
без ДДС: 30.83 лв.
Показва 1 до 18 от 48 (3 страници)

За да е ловът успешен, е нужна добре работеща стратегия, която да ни отведе до желаните резултати. Залагането на примамки е част от начините да привлечем различни животински видове към нас, в които впоследствие да се прицелим и похитим. В раздела ще откриете различни мюрета и синтетични субстанции, които се използват по време на лов и са предназначени изцяло за диви животни. От онлайн магазин Заримекс ги предлагаме на достъпни цени и в голямо разнообразие, за да не срещате никакви ограничения при подготовката за ловния сезон.

За какво се използват примамките и мюретата

Използват се за лисици, за птици, за благороден елен, за разгонена кошута, за примамване на хищници, диви прасета, зайци, фазани и прочее. Залагат се на подходящите за целта места и се изчаква, докато жертвата не реагира на поставения от нас капан. Предлагаме капани в течно състояние, които съдържат изкуствени феромони и различни видове аромати със силно въздействие върху животинския вид, за който са предназначени. Мюретата на свой ред са фигурки, които са в реални размери и имитират жива примамка - гривяк, гълъб, патка и др.

Какви видове ще намерите в категорията

В тази категория на оръжеен магазин Заримекс ще намерите богата селекция от примамки и мюрета, които можете да купите и онлайн:

 • Анасоново масло за диви животни;
 • Добавка за диви прасета;
 • Димяща пура за доминиращ елен;
 • Алуминиеви лентички;
 • Свирка за издебване на диви прасета;
 • Свирка за примамка на врани;
 • Синтетична прозрачна урина за заек;
 • Спрейове за защита;
 • Мюрета и др.

На всеки ловец му се е случвало да се размине на косъм с добрия улов. Не разчитайте на случайността и си набавете необходимите пособия, за да нямате празно попадение. От Заримекс можем да Ви предложим богата селекция от ловни стоки, аксесоари и есенции за привличане на всякакви видове диви животни, с които да се приближите още повече до целта.

Защо да се доверите на оръжеен магазин Заримекс

Ние сме екип от млади и мотивирани хора, които можем да предложим на всички свои клиенти разнообразна селекция от ловни стоки с отлично качество. Всяка една нова поръчка за нас е комплимент и доказателство, че сме на прав път в продажбата на продукти за ловеца от най-висок клас. Можем да Ви предложим още и:

 • Конкурентни цени;
 • Любезно съдействие;
 • Бързи доставки;
 • Винаги голям асортимент от продукти на склад;
 • Качество на високо ниво.

Купете всичко необходимо за лова и риболова и бъдете нащрек. Време е за Вашето най-добро попадение!