Оръжеен магазин №1 - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Примамки и мюрета за лов

Сравнение на продукт0
Марка: Nordikpredator Sweden
Nordik Pro Roe е нова примамка от NordikPredator, предназначена да примамва сръндаци ефективно, но също така е отлична за примамване на хищници, които ловуват сърни и малките им. Свирката-примамка е предварително настроена с всички звуци, които са ви необходими за бъде успешен вашият лов. Заха..
63.00 лв.
без ДДС: 52.50 лв.
Марка: Hagopur Germany
Примамката от анасоново масло е силно концентриран течен продукт от естествени вещества, който може да се използва многократно. Специалната формула е разработена по най-новите научни познания и осигурява изключително дълга ефективност. Различни диви животни могат да бъдат насочени към определено мяс..
33.00 лв.
без ДДС: 27.50 лв.
Марка: Hagopur Germany
Съчетава интензивната миризма на сено и истински натурален мускус (екстракт от мускусна царевица). Елените се насочват от привличащите аромати към желаното място. Тези аромати са толкова неустоими, че могат да се използват на едно и също място и да имат ефект отново и отново. Примамката Red Deer се ..
69.00 лв.
без ДДС: 57.50 лв.
Марка: Hagopur Germany
Дивите прасета обичат разнообразието, затова ефектът от използването на различни примамки е много по-добър. Wallow Flavour е висококачествена смес от специални аромати и аминокиселини. Интензивен аромат, придаващ висока степен на изкушение. Характеристики: Екологично чист продукт Лесно и ..
48.00 лв.
без ДДС: 40.00 лв.
Марка: Hagopur Germany
Примамката е с естествен аромат извлечен от трюфел, изключително ефективен за диви прасета. Продуктът не съдържа синтетични аромати. Обонянието на дивото прасе е много чувствително и животното разпознава ароматът на естествения трюфел. Начин на използване: смесете примамката с любима храна на пра..
69.00 лв.
без ДДС: 57.50 лв.
Марка: Buck Expert Canada
Пури-примамки за доминиращ мечок. Характеристики: Разпръсква привличащ аромат на няколкостотин метра Пурите димят до 12 часа Количество: 6 пури..
39.80 лв.
без ДДС: 33.17 лв.
Марка: Buck Expert Canada
Пура - примамка за заек. Характеристики: Разпръсква привличащ аромат на няколкостотин метра Пурите димят до 12 часа Количество: 6 пури..
39.80 лв.
без ДДС: 33.17 лв.
Марка: Hagopur Germany
Примамката за лисици не съдържа никакви синтетични аромати и не вреди на природата. Лесен и безопасен за употреба продукт. Лисиците се примамват към определени места чрез миризми. Миризмата на примамката има много силни привличащи способности и дава бързи резултати. Начин на употреба: леко нат..
54.00 лв.
без ДДС: 45.00 лв.
Марка: Buck Expert Canada
Пура - примамка за разгонена мечка. Характеристики: Разпръсква привличащ аромат на няколкостотин метра Пурите димят до 12 часа Количество: 6 пури..
39.80 лв.
без ДДС: 33.17 лв.
Марка: Hagopur Germany
Лесен и безопасен за употреба продукт, направен по най-новите технологии. Фазаните, както повечето животни, могат да се насочат към определени места чрез миризма. Начин на употреба: нанесете примамката на местата, където се хранят и така те ще бъдат още по-неустоими. След като сложите нова храна,..
42.00 лв.
без ДДС: 35.00 лв.
Марка: Hagopur Germany
Valerian Oil е натурален продукт, направен по последни технологии. Има различни начини за употреба, безопасен и лесен за употреба. Силно концентриран продукт. Различни диви животни могат да се примамят на определени места, като се остави следа (приложи се примамката) по дървета, храсти и др. Х..
37.00 лв.
без ДДС: 30.83 лв.
Марка: Hagopur Germany
Специалните ленти от алуминиево фолио гарантират 100% полза на продуктите Fawn-Saving и Wild Boar Stop, тъй като предоставят много предимства. Характеристики: Издават звук при най-малкото движение на вятъра Вятърът движи лентичките Осигуряват дълготраен мирис, благодарение на двете тамп..
30.00 лв.
без ДДС: 25.00 лв.
Марка: Nordikpredator Sweden
Инструкции: За да имитирате крясъка на сивата врана поставете накрайника в устата си (зъбите зад него), поемете дълбоко въздух и надуйате правейки звукът РРРРР или ГРРРРРР излизащ дълбоко от гърлото ви. По този начин се имитира основния крясък, с който ще имате много възможности за стрелба по птици ..
58.00 лв.
без ДДС: 48.33 лв.
Марка: Nordikpredator Sweden
Инструкции: Nordik Fox Heat е създадена за примамване на лисици, които са в търсене на партньор по време на размножителния период. Той е ефективен също и през останалите сезони за лисици, които защитават територията си. Някои лисици отговорят на призива, други идват тихо. Използват се два ра..
52.00 лв.
без ДДС: 43.33 лв.
Марка: Nordikpredator Sweden
Звуковата примамка Nordik Roe е създадена специално за привличане на сръндаци, чрез имитиране на женска или малко сърне. Настроена предварително да имитира всички сигнали, които са ви нужни, чрез придвижване на гуменият пръстен между двете отбелязаните положения на свирката. Инструкции: Зву..
63.00 лв.
без ДДС: 52.50 лв.
Марка: Nordikpredator Sweden
Лесна за използване примамка за хищници, която издава реалистичен звук на животно изпитващо болка или агония. Звукът, който пресъздава примамката Nordik Agony е на обща агония - ефективен за привличане на лисици или други хищници. Примамката представлява затворена тръстикова свирка, което я прави и ..
63.00 лв.
без ДДС: 52.50 лв.
Марка: Nordikpredator Sweden
Nordik Crying Bird е специално разработена да имитира звуците на птици бедствие. Тези звуци са много ефективни и можете да примамите много успешно хищници (чакали, лисици и др.). За да имитирате птица в беда с размери на кълвач, надувайте на къси и интензивни интервали въздуха като, вкарвате едно..
63.00 лв.
без ДДС: 52.50 лв.
Марка: Nordikpredator Sweden
Nordik Crying Lamb е примамка, която е много лесна за използване. Специално проектирана да имитира реалистичен звук на ранено или в беда агънце. Този звук е много ефективен за примамване на хищници ,както в отдалечени планински райони, така и в такива, които са се настанили и свикнали с присъствието..
89.00 лв.
без ДДС: 74.17 лв.
Показва 1 до 18 от 48 (3 страници)

За да е ловът успешен, е нужна добре работеща стратегия, която да ни отведе до желаните резултати. Залагането на примамки е част от начините да привлечем различни животински видове към нас, в които впоследствие да се прицелим и похитим. В раздела ще откриете различни мюрета и синтетични субстанции, които се използват по време на лов и са предназначени изцяло за диви животни. От онлайн магазин Заримекс ги предлагаме на достъпни цени и в голямо разнообразие, за да не срещате никакви ограничения при подготовката за ловния сезон.

За какво се използват примамките и мюретата

Използват се за лисици, за птици, за благороден елен, за разгонена кошута, за примамване на хищници, диви прасета, зайци, фазани и прочее. Залагат се на подходящите за целта места и се изчаква, докато жертвата не реагира на поставения от нас капан. Предлагаме капани в течно състояние, които съдържат изкуствени феромони и различни видове аромати със силно въздействие върху животинския вид, за който са предназначени. Мюретата на свой ред са фигурки, които са в реални размери и имитират жива примамка - гривяк, гълъб, патка и др.

Какви видове ще намерите в категорията

В тази категория на оръжеен магазин Заримекс ще намерите богата селекция от примамки и мюрета, които можете да купите и онлайн:

 • Анасоново масло за диви животни;
 • Добавка за диви прасета;
 • Димяща пура за доминиращ елен;
 • Алуминиеви лентички;
 • Свирка за издебване на диви прасета;
 • Свирка за примамка на врани;
 • Синтетична прозрачна урина за заек;
 • Спрейове за защита;
 • Мюрета и др.

На всеки ловец му се е случвало да се размине на косъм с добрия улов. Не разчитайте на случайността и си набавете необходимите пособия, за да нямате празно попадение. От Заримекс можем да Ви предложим богата селекция от ловни стоки, аксесоари и есенции за привличане на всякакви видове диви животни, с които да се приближите още повече до целта.

Защо да се доверите на оръжеен магазин Заримекс

Ние сме екип от млади и мотивирани хора, които можем да предложим на всички свои клиенти разнообразна селекция от ловни стоки с отлично качество. Всяка една нова поръчка за нас е комплимент и доказателство, че сме на прав път в продажбата на продукти за ловеца от най-висок клас. Можем да Ви предложим още и:

 • Конкурентни цени;
 • Любезно съдействие;
 • Бързи доставки;
 • Винаги голям асортимент от продукти на склад;
 • Качество на високо ниво.

Купете всичко необходимо за лова и риболова и бъдете нащрек. Време е за Вашето най-добро попадение!