Количка

Спални чували и одеяла

Сравнение на продукт0
Топлеща система 2в1, която може да се използва и като спален чувал и като яке. Този модел се предлага в три размера и е подходящ както за мъже, така и за жени. Долната част на този аксесоар е напълно сваляем или от друга страна би могъл да бъде сгънат посредством две кожени каишки в задната час..
400.00лв. 666.67лв.
Меката подплата прави този топъл чувал за носене изключително удобен, запазвайки топлината ви дори при екстремно ниски температури. Регулируемото пристягане на гърдите предотвратява загубата на топлина. Откопчава се и се сваля лесно благодарение на ципа по средата. В случай, че искате да промените м..
269.50лв. 449.17лв.
Вълненото одеяло е топла, пухкава и мека защита срещу студа. Може да бъде използвано и за да се подпрете удобно на него докато се прицелвате с пушката си или просто докато наблюдавате. При ниски температури, одеялото гарантира перфектна топлинна изолация благодарение на G-loft подплатата с..
130.00лв. 216.67лв.
Одеяло, което може да се увие около тялото и да се фиксира, закопчавайки го в областта на гърдите и то на различна широчина посредством копче. Така, ще си осигурите двоен слой в предната част на тялото, както и в чувстителната зона на коленете. Възможно е и допълнително фиксиране, което премина..
142.50лв. 237.50лв.
Одеялото може да бъде увито около тялото и има копче в областта на гърдите, за да е възможно регулиране на ширината. Предлага двойна защита на областите, по – податливи на студ. Може да бъде закрепено по – добре с лента, обхващаща врата. Джобът отпред побира малки принадлежности и топли ръцете ..
157.50лв. 262.50лв.
Одеяло, което може да се използва както като постелка за сядане, така и като допълнителна изолация за тялото, благодарение на G-Loft подплатата си. Увивайки одеялото около тялото си, ще си осигурите оптимална термоизолация и ще предпачите чувствителната зона на коленете.  В допълнение, одеял..
117.50лв. 195.83лв.
Спалният чувал има правоъгълна форма и предлага много място за почивка. Отвътре, чувалът е изработен от памучна тъкан, която гарантира възможно най– голямо удобство и добър сън. Лесно можете да се охладите или да пуснете свеж въздух благодарение на двупосочния цип. Регулируемото пристягане на к..
264.50лв. 440.83лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

При нощуването в планината, дори и през лятото, нощно време става доста студено, което налага осигуряването на подходящото оборудване. Спалните чували и одеяла са идеално средство за нощувки в полеви зимни или летни условия. Сега ще разгледаме предлаганите в онлайн магазина Zarimex модели и материята, от която са направени одеялата. Ще видим къде още са подходящи за използване и защо да ни се доверите при покупките.

Модели спални чували в Заримекс

Тези одеяла наистина приличат на чували, откъдето всъщност идва и наименованието им. Те са двойни и е необходимо да се пъхнете в тях. В подобен случай, ще бъдете обгърнати изцяло, а наличната топла подплата ще действа като ефективен изолатор, който ще съхранява телесната Ви температура и ще се грижи да спите на сухо и приятно място.

В онлайн магазина Ви очакват спални чували и одеяла, предназначени за спане на открито, както по време на лов в планината, така и в зимни условия, ако сте на палатка например. При по “меки” температури можете да прибегнете до специалните завивки, които е необходимо просто да увиете около тялото си, а специалните му копчета ще позволят свободното регулиране на ширината и комфорта по време на сън.

От каква материя са направени одеялата

Спалните чували за лов са проектирани с изключително мека и пухкава затопляща вълнена подплата, осигуряваща максимален комфорт, дори и в условия на ниски околни температури. G-loft подплатата е мека, нежна към кожата и изключително ефективна при изолацията от студа и влагата. Материята е комбинирана в няколко слоя от мек плюш отвътре и ефективна срещу поемане и проникване на влага отвън.

Основно използваните за направата на спалните чували и одеяла материи са синтетични и естествени. Изделията, направени от първия вид подплата, са по-евтините и достъпни варианти, така че са и по-често срещаните. Те са добър вариант при употреба в условия на влажен климат. Тези от естествена материя обаче по-ефективно съхраняват телесната температура, но са и по-обемисти, което трябва да се има в предвид при ограничено пространство за съхранение и транспортиране.

За къде са подходящи

Предимно са предпочитани при ходене на лов с преспиване или в планината при зимни условия. Като цяло са подходящи за всякаква полева среда, на която се налага да пренощувате и искате да си осигурите топлина и комфорт по време на сън. За да се оборудвате с висококачествени топли и защитени решения, заповядайте в специалния раздел на онлайн магазин Zarimex.eu. Тук Ви очакват различни по големина и размери предложения, както и:

  • Най-добрите цени спрямо предлаганото качество;
  • Отлично професионално обслужване;
  • Винаги голямо разнообразие от спални принадлежности;
  • Пълно съдействие както при избора, така и при оформянето на поръчките.