Количка

Спални чували

Топлеща система 2в1, която може да се използва и като спален чувал и като яке. Този модел се предлага в три размера и е подходящ както за мъже, така и за жени. Долната част на този аксесоар е напълно сваляем или от друга страна би могъл да бъде сгънат посредством две кожени каишки в задната час..
800.00лв.
без ДДС: 666.67лв.
Топъл чувал Carinthia
Изчерпан
Чувалът Loden Tree Stand е вашият незаменим спътник при ниски температури. Здравите регулируеми презрамки осигуряват оптимално прилягане. Джобчето отпред осигурява място за малки прибори и поддържа ръцете ви топли. Характеристики: Приятно меко легло отвън Фина тъкан отвътре Силни найло..
210.00лв.
без ДДС: 175.00лв.
Меката подплата прави този топъл чувал за носене изключително удобен, запазвайки топлината ви дори при екстремно ниски температури. Регулируемото пристягане на гърдите предотвратява загубата на топлина. Откопчава се и се сваля лесно благодарение на ципа по средата. В случай, че искате да промените м..
539.00лв.
без ДДС: 449.17лв.
Вълненото одеяло е топла, пухкава и мека защита срещу студа. Може да бъде използвано и за да се подпрете удобно на него докато се прицелвате с пушката си или просто докато наблюдавате. При ниски температури, одеялото гарантира перфектна топлинна изолация благодарение на G-loft подплатата с..
260.00лв.
без ДДС: 216.67лв.
Одеяло, което може да се увие около тялото и да се фиксира, закопчавайки го в областта на гърдите и то на различна широчина посредством копче. Така, ще си осигурите двоен слой в предната част на тялото, както и в чувстителната зона на коленете. Възможно е и допълнително фиксиране, което премина..
285.00лв.
без ДДС: 237.50лв.
Одеялото може да бъде увито около тялото и има копче в областта на гърдите, за да е възможно регулиране на ширината. Предлага двойна защита на областите, по – податливи на студ. Може да бъде закрепено по – добре с лента, обхващаща врата. Джобът отпред побира малки принадлежности и топли ръцете ..
315.00лв.
без ДДС: 262.50лв.
Одеяло, което може да се използва както като постелка за сядане, така и като допълнителна изолация за тялото, благодарение на G-Loft подплатата си. Увивайки одеялото около тялото си, ще си осигурите оптимална термоизолация и ще предпачите чувствителната зона на коленете.  В допълнение, одеял..
235.00лв.
без ДДС: 195.83лв.
Спалният чувал има правоъгълна форма и предлага много място за почивка. Отвътре, чувалът е изработен от памучна тъкан, която гарантира възможно най– голямо удобство и добър сън. Лесно можете да се охладите или да пуснете свеж въздух благодарение на двупосочния цип. Регулируемото пристягане на к..
529.00лв.
без ДДС: 440.83лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)