Количка

Колани за лов

Сравнение на продукт0
Камуфлажен колан Percussion
Изчерпан
Марка: Percussion
Характеристики: Дължина: 130 см 75% полиестер, 25% памук Цвят: камофлаж..
8.50 лв.
без ДДС: 7.08 лв.
Марка: Akah Germany
Изработен от кафява пълнозърнеста кожа. Характеристки: С масивна бронзова катарама с елен.  Дължина: 105 - 120 см. Широчина 4 см...
86.00 лв.
без ДДС: 71.67 лв.
Марка: Akah Germany
Изработен от кафява пълнозърнеста кожа. Характеристики: С масивна бронзова катарама с елен. Дължина: 85 - 100 см. Широчина 4 см. ..
75.00 лв.
без ДДС: 62.50 лв.
Тъмно кафяв колан от биволска кожа с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му с други хищници ил..
135.00 лв.
без ДДС: 112.50 лв.
Маслинено зелен колан от биволска кожа с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му с други х..
135.00 лв.
без ДДС: 112.50 лв.
Колан, изработен от биволска кожа в меден цвят с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му с..
135.00 лв.
без ДДС: 112.50 лв.
Колан, изработен от светло кафяв велур с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му с др..
135.00 лв.
без ДДС: 112.50 лв.
Колан, изработен от тъмно кафяв велур с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му ..
135.00 лв.
без ДДС: 112.50 лв.
Черен колан от биволска кожа с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му с други хищници или биво..
135.00 лв.
без ДДС: 112.50 лв.
Марка: Els & Co South Africa
Коженият колан Hogsback е изработен от най-качествена растително дъбена кожа, която е ръчно боядисана и третирана със смес от пчелен восък и животински мазнини. Ловният колан Hogsback е с ширина 50 мм и е подплатен с велур за допълнителна издръжливост и луксозна визи..
339.00 лв.
без ДДС: 282.50 лв.
Марка: Fritzmann Germany
Кафяв колан с декоративна глава на глиган на катарамата. Характеристики: Широчина: 3 см. Дължина: 110 см...
49.00 лв.
без ДДС: 40.83 лв.
Марка: Fritzmann Germany
Кафяв колан с декоративна глава на глиган на катарамата. Характеристики: Широчина: 4 см. Дължина: 110 см...
52.00 лв.
без ДДС: 43.33 лв.
Марка: Fritzmann Germany
Кафяв колан с декоративна глава на глиган на катарамата. Характеристики: Широчина: 3 см. Дължина: 120 см...
49.00 лв.
без ДДС: 40.83 лв.
Марка: Fritzmann Germany
Кафяв колан с декоративна глава на глиган на катарамата. Характеристики: Широчина: 4 см. Дължина: 120 см...
52.00 лв.
без ДДС: 43.33 лв.
Марка: Fritzmann Germany
Кафяв колан с декоративна глава на глиган на катарамата. Характеристики: Широчина: 3 см. Дължина: 130 см...
49.00 лв.
без ДДС: 40.83 лв.
Марка: Fritzmann Germany
Кафяв колан с декоративна глава на глиган на катарамата. Характеристики: Широчина: 4 см. Дължина: 130 см...
52.00 лв.
без ДДС: 43.33 лв.
Кожен колан Fritzmann - 140 см.
Изчерпан
Марка: Fritzmann Germany
Кафяв колан с декоративна глава на глиган на катарамата. Характеристики: Широчина: 3 см. Дължина: 140 см...
49.00 лв.
без ДДС: 40.83 лв.
Марка: Bulgaria
Изработен от естествена кожа - бланк...
25.00 лв.
без ДДС: 20.83 лв.
Показва 1 до 18 от 84 (5 страници)

Допълнителното укрепване на облеклото по време на лов и риболов е важна част от успешния улов, поради което се налага покупката на допълнителни средства, като тиранти и кожени колани. Какви разновидности Ви очакват в онлайн магазин Заримекс и възможно ли е да се регулира тяхната дължина. Нека видим и от каква кожа всъщност са направени.

Какви модели колани и тиранти ще видите в сайта

Основно в категорията на сайта са достъпни кожени или текстилни мъжки колани за лов. Първите са по-скъпи, но и по-дълготрайни, докато вторите независимо, че са по-евтини са изключително удобни и с множество приложения. Отличават се още по своята широчина, която зависи от гайките на панталона - ако те са тесни, при избора това трябва да се вземе под внимание. Също, тук имате възможност да направите своя избор и по цвят, като основно преобладава характерният за кожата кафеникав цвят. Можете да откриете и по-луксозния черен вариант, както и варианти на колани с допълнителни релефни декорации.

Тук имате избор на вид катарама, която може да е с емблема на диво прасе, на елен или други красиви орнаменти. Можете също да изберете и класическата катарама с единична или двойна закопчалка по средата. В раздела можете да видите различни по цвят и надписи еластични оригинални тиранти за лов с мощни защипващи клипсове.

Може ли да се скъсяват

Всеки от предлаганите в раздела на онлайн магазин Заримекс кожен колан или тиранти за лов са със съвременни механизми за прецизно регулиране на дължината. По този начин, без значение от размера и теглото Ви, имате пълна свобода да оразмерите дължината по Ваше усмотрение.

При кожените решения обикновено това се извършва чрез пробиване в края на ремъка на няколко отвора, в които се премества закопчалката и съответно се увеличава или намалява дължината.

При текстилните кожени колани за лов, дължината се увеличава или намалява чрез самата катарама, която има определен механизъм за това. Въпреки всичко, определянето на размера при скъсяване или удължаване е изключително лесно и бързо. Единственото условие при избора е той да бъде такъв, че общата дължина на колана да е по-голяма от обиколката на талията Ви.

От каква кожа са направени

В онлайн магазин Zarimex.eu са достъпни само най-висококачествени кожени колани за лов, изработени от биволска и растително-дъбена кожа. В същото време, тук се срещат и модели от велур, които са изключително дълготрайни, красиви и лесни за поддръжка. Непременно поръчайте от нас, защото тук Ви очакват:

  • най-достъпни цени и високо качество на предлаганите продукти;
  • само маркови изделия и периодични промоции;
  • най-бързо и компетентно обслужване;
  • експресни доставки до цялата страна.

Възползвайте се!