Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Антифони и очила за стрелба

Сравнение на продукт0
Марка: Sordin Sweden
Sordin Sharp са висококачествени активни антифони за професионална употреба, който ви позволява да работите по най-добрия начин. Свържете Sordin Sharp към смартфоните на служителите си и ще имате фирмена комуникационна мрежа за взаимодействие между колегите. Sordin Sharp е също така за разнооб..
775.00 лв.
без ДДС: 645.83 лв.
Марка: Sordin Sweden
Електронните антифони Supreme Pro-X съчетават оптимална защита с високо усилване, LED светлина, AUX вход и водоустойчиво отделение за батерията. Предлага се със зелени чашки, със сгъваема лента за глава от камуфлажен плат. Стандартно са оборудвани с удобна ГЕЛ възглавничка. Характеристики: ..
559.00 лв.
без ДДС: 465.83 лв.
Марка: Sordin Sweden
Електронните антифони Supreme Pro-X съчетават оптимална защита с високо усилване, LED светлина, AUX вход и водоустойчиво отделение за батерията. Предлага се с камуфлажни чашки, със сгъваема лента за глава от камуфлажен плат. Стандартно са оборудвани с удобна ГЕЛ възглавничка. Характерис..
559.00 лв.
без ДДС: 465.83 лв.
Марка: Sordin Sweden
Електронните антифони Supreme Pro-X в оранжев камуфлажен цвят съчетават оптимална защита с високо усилване, LED светлина, AUX вход и водоустойчиво отделение за батерията. Предлага се с чашки в черен цвят, със сгъваема лента за глава, изработена от черна кожа. С подплатени, меки и комфортни ГЕЛ ..
559.00 лв.
без ДДС: 465.83 лв.
Марка: Sordin Sweden
Активните антифони Supreme Pro-X съчетават оптимална защита с високо усилване, AUX вход и водоустойчиво отделение за батерията. Лентата, която се поставя на главата може да бъде регулирана и сгъвана за максимално удобство при носене или транспортирране. С подплатени, меки и комфортни слушалки с пяна..
439.00 лв.
без ДДС: 365.83 лв.
Марка: Sordin Sweden
Електронните антифони Supreme Pro-X съчетават оптимална защита с високо усилване, AUX вход и водоустойчиво отделение за батерията. Лентата, която се поставя на главата е от черен текстил и може да се регулира и сгъва за максимално удобство при носене или транспортиране. С по..
439.00 лв.
без ДДС: 365.83 лв.
Марка: Sordin Sweden
Уникални пасивни антифони, осигуряващи отлично заглушаване и максимално пространство за ушите в чашката. Антифоните EXC са подходящи за повечето ситуации, свързани с шума. Характеристики: Широка и мека подложка осигурява здраво прилягане Регулируема лента за глава спрямо индивидуални..
39.00 лв.
без ДДС: 32.50 лв.
Марка: Sordin Sweden
Пасивните антифони HPE са проектирани така, че да осигуряват защита в зони с много високи нива на шум, особено при ниските честоти. Дебелите, меки възглавнички, изпълнени с пяна, осигуряват висок комфорт и перфектно уплътнение. Характеристики: Широка лента за глава с вентилирана подложка ос..
55.00 лв.
без ДДС: 45.83 лв.
Марка: Sordin Sweden
Пасивните антифони Sordin Classic XLS имат много функции, които се срещат само в по-скъпите антифони. Модел XLS е предназначен основно за използване в по-леки индустриални среди и за домашна употреба. Характеристики: Изключително широката лента за глава намалява натиска върху главата ви, ка..
31.00 лв.
без ДДС: 25.83 лв.
Марка: Sordin Sweden
Пасивни антифони Sordin left/RIGHT CO Pro с нов дизайн, който цели подобряване на комфорта и защитата, като увеличава диапазона на заглушаване и нивото на защита на слуха. Характеристики: Позволява комуникация лице в лице, докато пази слуха ви защитен Позволява на потребителя да чува..
279.00 лв.
без ДДС: 232.50 лв.
Марка: Sordin Sweden
Тези пасивни антифони са оборудвани с анатомично оформени възглавнички и FM радио за професионална употреба. Имат отлично радиоприемане и превъзходно качество на звука. Характеристики: Функция за автоматично настройване и регулиране на силата на звука с помощта на три лесни за използване бу..
249.00 лв.
без ДДС: 207.50 лв.
Марка: Sordin Sweden
Sordin left/RIGHT Low е пасивен слухов протектор с ниско ниво на шумозаглушаване. Версията с лента за глава е подходяща за редовна употреба (предлага се и версия за монтиране на каска). Като част от известното семейство Sordin left/RIGHT, продуктът се предлага с няколко ергономични характеристики, к..
55.00 лв.
без ДДС: 45.83 лв.
Марка: Sordin Sweden
Sordin left/RIGHT Low е пасивен слухов протектор със средно ниво на шумозаглушаване. Версията с лента за глава е подходяща за ежедневна употреба (предлага се и версия за монтиране на каска). Като част от известното семейство Sordin left/RIGHT, продуктът се предлага с няколко ергономични характе..
59.00 лв.
без ДДС: 49.17 лв.
Марка: Sordin Sweden
Пасивните антифони Seal имат възглавничка от термопластичен еластомер (TPE), която прави антифона по-стабилен към главата, осигурява по-голям комфорт и не съдържа PVC. Предлагат се с лента за глава. Характеристики: Удобни за носене Удобно пространство за ушите Модерен и привлекател..
55.00 лв.
без ДДС: 45.83 лв.
Марка: Sordin Sweden
Сменяеми рингове, подходящи за модели антифони Sordin Classic EXC. Изключително удобни и практични. Комплектът рингове е добре да се сменя най-малко два пъти годишно при стандартна употреба, за да се гарантира запазването на характеристиките на антифоните...
17.00 лв.
без ДДС: 14.17 лв.
Марка: Sordin Sweden
Сменяеми рингове от PVC пяна, подходящи за модели антифони Sordin Classic HPE. Изключително удобни и практични. Комплектът рингове е добре да се сменя най-малко два пъти годишно при стандартна употреба, за да се гарантира запазването на характеристиките на антифоните...
22.00 лв.
без ДДС: 18.33 лв.
Марка: Sordin Sweden
Сменяеми рингове от PVC, подходящи за модели антифони Sordin Classic XLS. Изключително удобни и практични. Комплектът рингове е добре да се сменя най-малко два пъти годишно при стандартна употреба, за да се гарантира запазването на характеристиките на антифоните...
14.00 лв.
без ДДС: 11.67 лв.
Марка: Sordin Sweden
Сменяеми рингове с TPE, подходящи за модели антифони Sordin Classic SEAL. Изключително удобни и практични. Комплектът рингове е добре да се сменя най-малко два пъти годишно при стандартна употреба, за да се гарантира запазването на характеристиките на антифоните...
22.00 лв.
без ДДС: 18.33 лв.
Показва 1 до 20 от 69 (4 страници)