Връзка с нас: office@zarimex.eu +359 883 31 44 88

ТЕХНОЛОГИЯ GORE-TEX® SURROUND®

Намерете ни във Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook, за да сте винаги в течение с новостите около нас, за да не изпускате новите ни продукти или пък намалените такива. Участвайте в игрите ни там и си спечелете страхотни подаръци!

sideblock
от admin | Публикувано в Обувки, Полезно | Все още няма коментари. | 76 прегледа на този пост

   

                             

                                                      ​GORE-TEX® SURROUND® 

 

 

​    Изключително дишаща мембрана

   Иновативна и силно дишаща технология, която позолява на крака да диша във всяка посока. Дори през подметката.

   360 ° Конструкция

Уникална технология, която предлага всеобхватна система за дишане: 360-градусов климатичен комфорт за ходилата. Краката  ви се чувстат комфортно независимо от интензиността на натоварването.

​Трайно водоустойчива мембрана

Пълна гаранция за сухота, независимо от дъжда, локвите и дори поточетата, които пресичате. Ходилата остават комфортно сухи.

 


   Всяко стъпало има свой микроклимат. Когато температурата се повиши при дълга разходка или дори по пътя към дома, вие искате комфорт и защита. Обувките с GORE-TEX SURROUND® предлагат най-добрия контрол на температурата, плюс гарантирана водоустойчивост. Технология насочва топлината и влагата навън от краката ви във всички посоки. От един ден на бюрото до уикенд, прекаран в гората, краката ви могат да получат баланса на комфорт и защита, които заслужават.

Обувките с Gore-Tex Surround® са подходящи:

  • Планински и пешеходен туризъм
  • Колоездене и каране на мотор
  • Ски туризъм
  • Бягане и Голф
  • За работа 

ВИДОВЕ КОНСТРУКЦИЯ НА ПОДМЕТКАТА:

1 . Конструкция с отворена подметка

Големите вертикални отвори на подметката позволяват излишната топлина и влагата да излязат навън. И ако стъпите в локва? Вие сте все още защитени. Пласта с Gore-tex обгръща вашето стъпало, така че влагата и потта могат да излязат навън, но вода отвън не може да попадне в обувката. Тази конструкция се използва и при дизайн на обувки за всекидневна употреба, като например обувки за градски обиколки или за разходка с кучето ви.

 

 

 

 

 

2. Конструкция със странични отвори на подметката

Идеални за пешеходен туризъм, дълги преходи и обувки за всекидневна употреба, тази конструкция се отличава със странично разположени отвори на подметката. Влагата и топлината се отвеждат от горната и долната част на обувката през пласта с Gore-Tex във вентилационната мрежа. От там те излизат през страничните отвори на подметката.

 

 

 

 

 

 

3. Конструкция със странични вентилационни изходи

Тази патентована конструкция със странични вентилационни отвори е за обувки за пешеходен туризъм, разходки и други интензивни дейности. Тази конструкция позволява на влагата и топлината да излезе отдолу на стъпалото през пласта с Gore-Tex към свободното пространство и от там през страничните вентилационни изходи.

 

 

 

 

 

 


Източник: https://www.gore-tex.com/technology/

 

 

 

 

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
© 2015 Zarimex All rights reserved.