Връзка с нас: office@zarimex.eu +359 883 31 44 88

Garmont Nemesis GTX: Обувките за всякъде и за всичко

Намерете ни във Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook, за да сте винаги в течение с новостите около нас, за да не изпускате новите ни продукти или пък намалените такива. Участвайте в игрите ни там и си спечелете страхотни подаръци!

sideblock
от admin | Публикувано в Интересно | Все още няма коментари. | 776 прегледа на този пост

 Когато дойде време да инвестирате в нов чифт обувки, искате да бъде точно това - инвестиция, а не пропилени пари. Бъдете спокойни, ще откриете, че обувките на Garmont - Nemesis си заслужават.

 Независимо пред какво бяха поставяни тези ботуши, те издържаха, че дори и повече. След като си сложих други стелки, на които държа, започнах да нося обувките в ежедневието си, за да се уверя, че са се поотпуснали, преди наистина да ги подложа на изпитания.

 След работа около къщата, пазаруване и шофиране от точка до следваща и т.н. стана ясно, че визията на обувките позволява да бъдат носени навсякъде и с всичко. Nemesis са с много небрежен вид, така че лесно се съчетават с чифт дънки и тениска, без да изглеждат неподходящи. Колкото и странно да звучи, това е един от любимите ми аспекти на обувката - без усилие да преминават от работа във времето за забавления. Но когато дойде време за работа, беше ред на Nemesis.

 Започнах със слагането на обувките, за да потичам с тях. Първо по пътната настилка, а след това и по алеята. Стана ми топло на краката, но в края на краищата при нас бе още лято, а това са обувки с GORE-TEX, така че беше очаквано. Опората на глезена бе повече от достатъчна, а подметката предлагаше отлично сцепление, както по пътя, така и по пътеката. 

 Следваше предизвикателство в калта. Влизането в някаква сериозно гъста кал не беше проблем. Краката ми не просто останаха сухи, но и тези обувки не задържаха кал по подметките, което направи преминаването ми през нея много по-лесно. Последва потапяне на около половината от обувките във вода и то за значително време, а резултатът - сухи крака.

 Последният тест за Nemesis обувките бе натоварване. Сложих около 20 кг в раницата си и тръгнах на път. Изминах около 10 км, предимно по павиран участък. Освен обичайната умора, се чувствах добре и най-вече комфортно, или поне толкова конфортно, колкото смятам, че трябва да се чувства човек след толкова път. Най-важното - краката ми не ме боляха. Нямаше я обикновената умора от неправилна походка, нямаше мазоли или прегряти участъци.

 Като цяло, тези ообувки надхвърлиха очакванията ми.

 Nemesis са налични в две височини - 4.0 и 6.0, както и в два цвята - coyote и черни.

Характеристики:

  • Горна част: Lenzi Perspair
  • Мембрана: GORE-TEX® Extended Comfort
  • Стелка: PU
  • Тегло: 515 g

 

Източник: https://www.recoilweb.com/author/ldavis

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
© 2015 Zarimex All rights reserved.