Връзка с нас: office@zarimex.eu +359 883 31 44 88

Размерна таблица на обувките Courteney®

Намерете ни във Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook, за да сте винаги в течение с новостите около нас, за да не изпускате новите ни продукти или пък намалените такива. Участвайте в игрите ни там и си спечелете страхотни подаръци!

sideblock
от admin | Публикувано в Полезно | Все още няма коментари. | 188 прегледа на този пост

   Фирма Courteney® произвежда своите обувки и ботуши по английски размери - кръгъл и половин размери, а местният продавач-консултант ще ви напътства кой размер е вашият. Въпреки това, много производители на обувки правят обещания, които е невъзможно да спазят. Стъпалата не са направени от машини. Краката на всеки човек са различни и често срещано е левия крак да е различен от десния. Можем да бъдем полезни в определянето на вашия размер на обувки Courteney и да ви дадем инструкции за премерване, но колкото повече ни помогнете от собствения си опит и от това, което стои в дъното на вашия гардероб, толкова по-вероятно е да успеем да определим правилния размер.

   Пасване на обувките: пръстите на краката трябва да се движат свободно, без да се допират до края на обувката. Кракът не трябва да се плъзга напред и назад.

Courteney® правят:

  • Мъжки английски размери 4 – 14.5
  • Дамски английски размери 3 – 9

   Половин размери: Макар че много, ако не повечето производители на обувки само ви дават допълнителeн половин размер при шева (обиколка), за да спестят разходи за допълнителен калъп, половинките размери на Courteney са истински – калъпите им се увеличават с 1/4” на обиколка и 1/6” на дължина между всеки цял и половин размер.

   Обикновено фирмата прави чифтове с различни размери. Злополуките в мини и инцидентите с мотоциклетисти се дължат на мнозинството от чифтове със значително различие в размера, но малко хора са симетрични – мнозина имат крака, които са с половин размер различни. Бъдете сигурни, че сте пробвали обувките и сте определили точния размер за всеки крак, и фирма Courteney ще изработи по поръчка точния чифт за вас. Обувките обаче не могат да се върнат за това препоръчваме задължително първо да премерите.

   С годините краката ни са склонни към разширяване. Взимането на половин размер по-голяма обувка е препоръчително.

   Винаги взимайте на предвид дебели чорапи.

   Запомнете – тази таблици е само за наръчник. Както казахме по-горе, колкото повече вложите от личния си опит и от това, което стои в дъното на гардероба ви, толкова по-вероятно е да успеем да определим точния за вас размер.


Източник: https://www.courteneyboot.com/fitting/

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
© 2015 Zarimex All rights reserved.