Количка

Комплекти за оцеляване

Сравнение на продукт0
Марка: Gerber USA
Мулти-инструмент Pocket Tool Bear Grylls е модернизирана версия на класическия, минималистичен мултитул. Основните инструменти - голям нож с гладко острие, отварачка, кръстата отвертка, малка и средна права отвертка – се събират под здрава, гумена дръжка, която се държи стабилно с и без ръкавиц..
39.00лв.
без ДДС: 32.50лв.
Марка: Gerber USA
Преживяването на неочакваното означава да бъдеш подготвен, а мултифункционалният инструмент Bear Grylls Greenhorn надхвърля всички стандарти. Малко хора знаят повече за оцеляването, отколкото знаят Беър Грилс, бившият офицер от британските специални сили, опитен алпинист и уважаван тр..
59.00лв.
без ДДС: 49.17лв.
Компактен нож Bear Grylls - Scout
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Перфектното допълнение на Scout. Ножът Compact Scout е лек и компактен. Ножът, който постоянно може да носите в джоба си. Никога не се знае кога ще ви потрябва! Характеристики: Тънък и лек затварящ се нож Полуназъбено острие от висококачествена, неръждаема стомана/High Carbon Stainless St..
49.00лв.
без ДДС: 40.83лв.
Марка: Sightmark USA
Комплект за оказване на първа помощ, който включва всичко, което би могло да ви е необходимо за осъществяване на последната. Със съдържанието му бихте могли да третирате наранявания, вариращи от одраскване на коляното до животозастрашаващ външен кръвоизлив, предоставяйки ви възможността да окаж..
68.40лв. 114.00лв.
без ДДС: 57.00лв.
Марка: Sightmark USA
Комплект, който комбинира в себе си основните инструменти за запалване на огън и за ловене на риба. Комплектът е с много малки размери и е такъв, който трябва да притежавате при екскурзии или преходи на открито. Можете да го сложите в раницата си, в джоба си или в жабката на колата. Комплектът включ..
19.80лв. 33.00лв.
без ДДС: 16.50лв.
Комплект за оцеляване Bear Grylls - 16 артикула
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Комплект за оцеляване, който ще сте благодарни ако не ви влиза в употреба, но със сигурност и ще сте изключително доволни, ако все пак ви се наложи да го използвате. Комплектът включва: Gerber® Miniature Multy-Tool Заострени клещи Секачи за тел Нож с гладко острие Нож с на..
119.00лв.
без ДДС: 99.17лв.
Комплект отвертки Bear Grylls GDC ZIP Driver
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Този инструмент е великолепно малко изобретение, което можете да закачите на якето или раницата си, така че да ви е винаги под ръка, когато се налага да отвиете някои упорит винт. С размер по-малък от дланта ви, инструментът съдържа четири от най-използваните отвертки - две плоски и две кръстач..
29.00лв.
без ДДС: 24.17лв.
Марка: Gerber USA
Дълга е нощта, и още по-дълго е вървенето обратно към дома, когато сте без подходящите инструменти. Фенерчето GDC ZIP Light ви позволява да дървите светлината в ръцете си, без да се притеснявате дали сте близо до дома или мили от нищото. Компактният му размер и надеждният клипс в..
29.00лв.
без ДДС: 24.17лв.
Марка: Gerber USA
Винтовете с шестоъгълна глава са навсякъде, и особено на вашето оборудване: велосипеди, маси, ски и АТВ. Накратко, всички важни неща. Поддържайте ги в изправност само с един компактен, здрав шестограм. GDC Zip Hex има далеч по-добър захват от ноктите на пръстите ви, по-голяма функцион..
29.00лв.
без ДДС: 24.17лв.
Марка: Gerber USA
Драматично оформеното острие от въглеродна стомана е поставено в здрава, ново реконструирана, по-лесна за хващане дръжка.Този инструмент е идеален за почистване на пътя от храсти и клони и проправяне на пътечка към потока. Незалепващото покритие на острието намалява триенето. Канията&..
117.00лв.
без ДДС: 97.50лв.
Мачете Bear Grylls - Compact Parang
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Размерът и формата на това почти 400 грамово острие фокусира теглото в предната част за по-голяма сила при всеки замах. Благодарение на full tang конструкцията и високо-въглеродната стомана, то няма да се огъне или нащърби при срещата с дърво. Компактният размер му придава маневреност и в най-гъстит..
89.00лв.
без ДДС: 74.17лв.
Ножче Bear Grylls GDC ZIP Blade
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Фирма Gerber знае, че да бъдеш подготвен не е голяма философия. Ето защо притежаването на правилния инструмент е за малките неща, които правят разликата. Понякога работата е толкова проста, колкото да се среже канап или да се отреже кутия, но опитайте да направите тези неща&..
29.00лв.
без ДДС: 24.17лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)