Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Комплекти за оцеляване

Сравнение на продукт0
Трион Bear Grylls
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Това е вашият инструмент за малки храсти и клони на дървета. Острието на трион Gerber Bear Grylls е с кръстосан дизайн на зъбите, което позволява лесно и надеждно рязане и в двете посоки, докато здравата, гумирана дръжка гарантира, че няма да загубите хватката си. Заключваща система позволява с..
69.00 лв.
без ДДС: 57.50 лв.
Ножче Bear Grylls GDC ZIP Blade
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Фирма Gerber знае, че да бъдеш подготвен не е голяма философия. Ето защо притежаването на правилния инструмент е за малките неща, които правят разликата. Понякога работата е толкова проста, колкото да се среже канап или да се отреже кутия, но опитайте да направите тези неща&..
29.00 лв.
без ДДС: 24.17 лв.
Мачете Bear Grylls - Compact Parang
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Размерът и формата на това почти 400 грамово острие фокусира теглото в предната част за по-голяма сила при всеки замах. Благодарение на full tang конструкцията и високо-въглеродната стомана, то няма да се огъне или нащърби при срещата с дърво. Компактният размер му придава маневреност и в най-гъстит..
89.00 лв.
без ДДС: 74.17 лв.
Комплект отвертки Bear Grylls GDC ZIP Driver
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Този инструмент е великолепно малко изобретение, което можете да закачите на якето или раницата си, така че да ви е винаги под ръка, когато се налага да отвиете някои упорит винт. С размер по-малък от дланта ви, инструментът съдържа четири от най-използваните отвертки - две плоски и две кръстач..
29.00 лв.
без ДДС: 24.17 лв.
Комплект за оцеляване Bear Grylls - 16 артикула
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Комплект за оцеляване, който ще сте благодарни ако не ви влиза в употреба, но със сигурност и ще сте изключително доволни, ако все пак ви се наложи да го използвате. Комплектът включва: Gerber® Miniature Multy-Tool Заострени клещи Секачи за тел Нож с гладко острие Нож с на..
119.00 лв.
без ДДС: 99.17 лв.
Компактен нож Bear Grylls - Scout
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Перфектното допълнение на Scout. Ножът Compact Scout е лек и компактен. Ножът, който постоянно може да носите в джоба си. Никога не се знае кога ще ви потрябва! Характеристики: Тънък и лек затварящ се нож Полуназъбено острие от висококачествена, неръждаема стомана/High Carbon Stainless St..
49.00 лв.
без ДДС: 40.83 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)