Количка

Оцеляване

Сравнение на продукт0
Бранд: Gerber USA
Мулти-инструмент Pocket Tool Bear Grylls е модернизирана версия на класическия, минималистичен мултитул. Основните инструменти - голям нож с гладко острие, отварачка, кръстата отвертка, малка и средна права отвертка – се събират под здрава, гумена дръжка, която се държи стабилно с и без ръкавиц..
32.50лв.
Запалка Bear Grylls
Изчерпан
Бранд: Gerber USA
Малка и компактна, запалката Bear Grylls предлага години на употреба. Водонепроницаемата конструкция поддържа възпламенимото вещество безопасно и сухо, така че винаги когато имате нужда от запалка, можете да й се доверите. Този инструмент е строго тестван, за да се потвърди,..
32.50лв.
Бранд: Gerber USA
Преживяването на неочакваното означава да бъдеш подготвен, а мултифункционалният инструмент Bear Grylls Greenhorn надхвърля всички стандарти. Малко хора знаят повече за оцеляването, отколкото знаят Беър Грилс, бившият офицер от британските специални сили, опитен алпинист и уважаван тр..
49.17лв.
Компактен нож Bear Grylls - Scout
Изчерпан
Бранд: Gerber USA
Перфектното допълнение на Scout. Ножът Compact Scout е лек и компактен. Ножът, който постоянно може да носите в джоба си. Никога не се знае кога ще ви потрябва! Характеристики: Тънък и лек затварящ се нож Полуназъбено острие от висококачествена, неръждаема стомана/High Carbon Stainless St..
40.83лв.
Бранд: Sightmark USA
Комплект за оказване на първа помощ, който включва всичко, което би могло да ви е необходимо за осъществяване на последната. Със съдържанието му бихте могли да третирате наранявания, вариращи от одраскване на коляното до животозастрашаващ външен кръвоизлив, предоставяйки ви възможността да окаж..
95.00лв.
Бранд: Sightmark USA
Комплект, който комбинира в себе си основните инструменти за запалване на огън и за ловене на риба. Комплектът е с много малки размери и е такъв, който трябва да притежавате при екскурзии или преходи на открито. Можете да го сложите в раницата си, в джоба си или в жабката на колата. Комплектът включ..
27.50лв.
Бранд: Gerber USA
Комплект за оцеляване, който ще сте благодарни ако не ви влиза в употреба, но със сигурност и ще сте изключително доволни, ако все пак ви се наложи да го използвате. Комплектът включва: Gerber® Miniature Multy-Tool Заострени клещи Секачи за тел Нож с гладко острие Нож с на..
99.17лв.
Комплект отвертки Bear Grylls GDC ZIP Driver
Изчерпан
Бранд: Gerber USA
Този инструмент е великолепно малко изобретение, което можете да закачите на якето или раницата си, така че да ви е винаги под ръка, когато се налага да отвиете някои упорит винт. С размер по-малък от дланта ви, инструментът съдържа четири от най-използваните отвертки - две плоски и две кръстач..
24.17лв.
Бранд: Gerber USA
Дълга е нощта, и още по-дълго е вървенето обратно към дома, когато сте без подходящите инструменти. Фенерчето GDC ZIP Light ви позволява да дървите светлината в ръцете си, без да се притеснявате дали сте близо до дома или мили от нищото. Компактният му размер и надеждният клипс в..
24.17лв.
Бранд: Gerber USA
Винтовете с шестоъгълна глава са навсякъде, и особено на вашето оборудване: велосипеди, маси, ски и АТВ. Накратко, всички важни неща. Поддържайте ги в изправност само с един компактен, здрав шестограм. GDC Zip Hex има далеч по-добър захват от ноктите на пръстите ви, по-голяма функцион..
24.17лв.
Бранд: Gerber USA
Драматично оформеното острие от въглеродна стомана е поставено в здрава, ново реконструирана, по-лесна за хващане дръжка.Този инструмент е идеален за почистване на пътя от храсти и клони и проправяне на пътечка към потока. Незалепващото покритие на острието намалява триенето. Канията&..
97.50лв.
Мачете Bear Grylls - Compact Parang
Изчерпан
Бранд: Gerber USA
Размерът и формата на това почти 400 грамово острие фокусира теглото в предната част за по-голяма сила при всеки замах. Благодарение на full tang конструкцията и високо-въглеродната стомана, то няма да се огъне или нащърби при срещата с дърво. Компактният размер му придава маневреност и в най-гъстит..
74.17лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)