Количка

Комплекти за оцеляване

Сравнение на продукт0
Марка: Gerber USA
Мулти-инструмент Pocket Tool Bear Grylls е модернизирана версия на класическия, минималистичен мултитул. Основните инструменти - голям нож с гладко острие, отварачка, кръстата отвертка, малка и средна права отвертка – се събират под здрава, гумена дръжка, която се държи стабилно с и без ръкавиц..
31.20 лв. 39.00 лв.
без ДДС: 26.00 лв.
Марка: Gerber USA
Преживяването на неочакваното означава да бъдеш подготвен, а мултифункционалният инструмент Bear Grylls Greenhorn надхвърля всички стандарти. Малко хора знаят повече за оцеляването, отколкото знаят Беър Грилс, бившият офицер от британските специални сили, опитен алпинист и уважаван тр..
59.00 лв.
без ДДС: 49.17 лв.
Компактен нож Bear Grylls - Scout
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Перфектното допълнение на Scout. Ножът Compact Scout е лек и компактен. Ножът, който постоянно може да носите в джоба си. Никога не се знае кога ще ви потрябва! Характеристики: Тънък и лек затварящ се нож Полуназъбено острие от висококачествена, неръждаема стомана/High Carbon Stainless St..
49.00 лв.
без ДДС: 40.83 лв.
Марка: Sightmark USA
Комплект, който комбинира в себе си основните инструменти за запалване на огън и за ловене на риба. Комплектът е с много малки размери и е такъв, който трябва да притежавате при екскурзии или преходи на открито. Можете да го сложите в раницата си, в джоба си или в жабката на колата. Комплектът включ..
19.80 лв. 33.00 лв.
без ДДС: 16.50 лв.
Комплект за оцеляване Bear Grylls - 16 артикула
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Комплект за оцеляване, който ще сте благодарни ако не ви влиза в употреба, но със сигурност и ще сте изключително доволни, ако все пак ви се наложи да го използвате. Комплектът включва: Gerber® Miniature Multy-Tool Заострени клещи Секачи за тел Нож с гладко острие Нож с на..
119.00 лв.
без ДДС: 99.17 лв.
Комплект отвертки Bear Grylls GDC ZIP Driver
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Този инструмент е великолепно малко изобретение, което можете да закачите на якето или раницата си, така че да ви е винаги под ръка, когато се налага да отвиете някои упорит винт. С размер по-малък от дланта ви, инструментът съдържа четири от най-използваните отвертки - две плоски и две кръстач..
29.00 лв.
без ДДС: 24.17 лв.
Марка: Gerber USA
Дълга е нощта, и още по-дълго е вървенето обратно към дома, когато сте без подходящите инструменти. Фенерчето GDC ZIP Light ви позволява да дървите светлината в ръцете си, без да се притеснявате дали сте близо до дома или мили от нищото. Компактният му размер и надеждният клипс в..
29.00 лв.
без ДДС: 24.17 лв.
Марка: Gerber USA
Винтовете с шестоъгълна глава са навсякъде, и особено на вашето оборудване: велосипеди, маси, ски и АТВ. Накратко, всички важни неща. Поддържайте ги в изправност само с един компактен, здрав шестограм. GDC Zip Hex има далеч по-добър захват от ноктите на пръстите ви, по-голяма функцион..
29.00 лв.
без ДДС: 24.17 лв.
Марка: Gerber USA
Драматично оформеното острие от въглеродна стомана е поставено в здрава, ново реконструирана, по-лесна за хващане дръжка.Този инструмент е идеален за почистване на пътя от храсти и клони и проправяне на пътечка към потока. Незалепващото покритие на острието намалява триенето. Канията&..
117.00 лв.
без ДДС: 97.50 лв.
Мачете Bear Grylls - Compact Parang
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Размерът и формата на това почти 400 грамово острие фокусира теглото в предната част за по-голяма сила при всеки замах. Благодарение на full tang конструкцията и високо-въглеродната стомана, то няма да се огъне или нащърби при срещата с дърво. Компактният размер му придава маневреност и в най-гъстит..
89.00 лв.
без ДДС: 74.17 лв.
Ножче Bear Grylls GDC ZIP Blade
Изчерпан
Марка: Gerber USA
Фирма Gerber знае, че да бъдеш подготвен не е голяма философия. Ето защо притежаването на правилния инструмент е за малките неща, които правят разликата. Понякога работата е толкова проста, колкото да се среже канап или да се отреже кутия, но опитайте да направите тези неща&..
29.00 лв.
без ДДС: 24.17 лв.
Марка: Gerber USA
Това е вашият инструмент за малки храсти и клони на дървета. Острието на трион Gerber Bear Grylls е с кръстосан дизайн на зъбите, което позволява лесно и надеждно рязане и в двете посоки, докато здравата, гумирана дръжка гарантира, че няма да загубите хватката си. Заключваща система позволява с..
41.40 лв. 69.00 лв.
без ДДС: 34.50 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)