Количка

Карабинери

Сравнение на продукт0
Марка: Nite Ize USA
Изработен от висококачествена, устойчива на атмосферни влияния, неръждаема стомана, тoзи ултра удобен аксесоар, който се отварят и затварят от двете страни ще закопчае, задържи или ще свърже всичко от ключове, през мобилен телефон до палатка. Характеристики: Размер # 3..
7.00 лв.
без ДДС: 5.83 лв.
Марка: Nite Ize USA
ClipLit е светещо устройство с ярко бяла LED светлина в издържлив пластмасов корпус и с вграден пластмасов карабинер. Включва се и се изключва лесно - само с едно завъртане и е с възможност да се прикрепи към всичко, което има халка или примка. Може да се сложи на ключодържател, гайка за к..
7.50 лв.
без ДДС: 6.25 лв.
Марка: Nite Ize USA
Захранвано от 2 литиеви батерии (2016 3V), Spotlit е гениално микро фенерче с LED светлина, подходящо за каишката на вашия домашен любимец. Със Spotlit значително намалявате шансовете да го загубите. С два режима на работа - постоянна светлина и режим на премигваща червена с..
16.00 лв.
без ДДС: 13.33 лв.
Марка: Nite Ize USA
Захранвано от 2 литиеви батерии (2016 3V), Spotlit е гениално микро фенерче с LED светлина, подходящо за каишката на вашия домашен любимец. Със Spotlit значително намалявате шансовете да го загубите. С два режима на работа - постоянна светлина и режим на премигваща бяла светлина...
16.00 лв.
без ДДС: 13.33 лв.
Марка: Nite Ize USA
Характеристики: Многоцветна светлина С карабинер от неръждаема стомана за закачане към всякакви каишки или рингове С включени 2 литиеви батерии (2016 3V) С ярка LED светлина с два режима на работа Издържливост на батерията: 20-25 часа  Издържлива констру..
16.00 лв.
без ДДС: 13.33 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)