Връзка с нас: office@zarimex.eu +359 883 31 44 88

Информация за доставка

Намерете ни във Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook, за да сте винаги в течение с новостите около нас, за да не изпускате новите ни продукти или пък намалените такива. Участвайте в игрите ни там и си спечелете страхотни подаръци!

sideblock

Уважаеми посетители,

фирмата ни е един от основните вносители на голяма част от предлаганите продукти в сайта. Специализирани сме в продажбата на бойно, ловно, газово, въздушно оръжие, дрехи и аксесоари, консумативи и много други продукти.

Поради спецификата и разрешителния режим на бойното и ловното оръжие, както и боеприпасите за тях, ние НЕ продаваме оръжия и боеприпаси чрез онлайн поръчка и доставка с куриер!

Газовото и въздушното оръжие са на СВОБОДНА ПРОДАЖБА за лица над 18 годишна възраст! Те НЕ подлежат на разрешителен режим в Полицията, а само на уведомителен режим, като трябва да се регистрират в 14-дневен срок в служба КОС към МВР. Тези продукти също не могат да бъдат поръчвани през сайта ни и/или изпращани с куриер.

За подробности как можете да закупите този тип оръжия, моля обадете се на нашите телефони или ни пишете на посочения по-долу и-мейл.

За територията на страната, доставките на вашите поръчки се извършват с куриерска фирма СПИДИ и направената поръчка ще получите до 2 работни дни, като заплащането се извършва на куриера.

За повече информация не се колебайте и се обадете на тел . + 359 2 874 10 80 и тел./факс +359 2 876 44 28 или ни пишете на е-mail: office@zarimex.eu

Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване от нашия онлайн оръжеен магазин!

© 2015 Zarimex All rights reserved.