Количка

The Courteney Boot Company

Обувките Selous носят името на световно известен авантюрист, изследовател, биолог, природозащитник и голям ловец на едър дивеч от миналото - Фредерик Кортни Селъс.  Двуцветните обувки за сафари са с височина до глезена и са един от топ моделите на марката. Тествани в продължение на..
709.00лв.
без ДДС: 590.83лв.
Тъмно кафяв колан от биволска кожа с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му с други хищници ил..
135.00лв.
без ДДС: 112.50лв.
Маслинено зелен колан от биволска кожа с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му с други х..
135.00лв.
без ДДС: 112.50лв.
Колан, изработен от биволска кожа в меден цвят с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му с..
135.00лв.
без ДДС: 112.50лв.
Колан, изработен от светло кафяв велур с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му с др..
135.00лв.
без ДДС: 112.50лв.
Колан, изработен от тъмно кафяв велур с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му ..
135.00лв.
без ДДС: 112.50лв.
Черен колан от биволска кожа с регулируема месингова катарама.  Престижен и практически неразрушим колан от внимателно подбрана биволска кожа. По повърхността на кожата може да се видят естествени бръчки и белези от живота на бивола - от тръни до борбата му с други хищници или биво..
135.00лв.
без ДДС: 112.50лв.
Тази кожена раница от Courteney притежава непосредствената привлекателност на една истинска класика. Ръчно изработена от кожата на антилопа (импала), тази раница със сигурност бързо става неразделна част от собственика си.  Изработена в светло кафяв цвят с огромно внимание към детайлите, как..
1,129.00лв.
без ДДС: 940.83лв.
Кожени гети Courteney - дълги
Изчерпан
Гетите са от съществено значение за субтропичните гористи местности в Африка, тъй като ще ви предпазят от тръни, треви, храсталци, пясък и всичко друго, което би могло да попадне в обувките ви.  Дължина: 200 мм..
85.00лв.
без ДДС: 70.83лв.
Кожени гети Courteney - екстра дълги
Изчерпан
Гетите са от съществено значение за субтропичните гористи местности в Африка, тъй като ще ви предпазят от тръни, треви, храсталци, пясък и всичко друго, което би могло да попадне в обувките ви.  Дължина: 260 мм..
98.00лв.
без ДДС: 81.67лв.
Гетите са от съществено значение за субтропичните гористи местности в Африка, тъй като ще ви предпазят от тръни, треви, храсталци, пясък и всичко друго, което би могло да попадне в обувките ви.  Дължина: 130 мм..
72.00лв.
без ДДС: 60.00лв.
Комплект за почистване на обувки Courteney
Изчерпан
Комплект, с който ще можете да поддържате кожените си обувки и ботуши винаги в готовност за следващо приключение.  Комплектът включва: кожено калъфче с паста за полиране, четка и резервни връзки. Това е поместено е оригинална чанта Courteney, подходяща за път + допълнителна кърпа за почиства..
64.00лв.
без ДДС: 53.33лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)