Количка

Пиробатерия Хамелеон - 24 изстрела

Пиробатерия Хамелеон - 24 изстрела
Преустановен продукт
Пиробатерия Хамелеон - 24 изстрела
42.00лв.
без ДДС: 35.00лв.
  • Бранд: China
  • Каталожен номер: 1824-2

Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град София, жк. Дървеница, бул."Осми Декември" 1.

Пиробатерия с 24 изстрела: 1. сребърна кълбовидна мълния към брокатена корона+сини перли 2. сребърна кълбовидна мълния към зелени перли+златни искри 3. сребърна кълбовидна мълния към сребърна риба с бели искри 4. сребърна кълбовидна мълния към червена далия+краклинг.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Пиробатериите изстрелват различен брой огнени топки, които при възпламеняване на височина 40-50 м, възпроизвеждат различни по вид и цвят звукови и светлинни ефекти. Тази пиробатерия има два възпламенителя.

САМО ЗА УПОТРЕБА НА ОТКРИТО! Избягвайте препятствия отгоре. Закрепете изделието здраво върху твърда и равна повърхност, като осигурите свободно въздушно пространство над и около него. Да не се възпламенява близо до високи сгради, дървета или подобни такива. Установете основния възпламенител, отстранете оранжевия предпазител и изтеглете възпламенителя внимателно встрани от пиробатерията. Стоейки отстрани, запалете края на възпламенителя и се отдалечете незабавно на не по-малко от 15 м. В случай, че изделието не успее да се задейства цялостно, изчакайте 15 мин. преди да отидете до него и след това залейте с вода. УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ПИРОБАТЕРИЯТА, установете втория възпламенител и заставайки отстрани запалете края на възпламенителя и се оттеглете незабавно на не по-малко от 15 м. Зрителите трябва да бъдат на не по-малко от 25 м. Ако изделието не се запали или има съмнение за неизстреляни заряди, изчаква се не по-малко от 5 минути, след което се залива с вода. Неправилната употреба може да доведе до наранявания и пожар.

ВНИМАНИЕ! УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ СТЕ ПОСТАВИЛИ ИЗДЕЛИЕТО В ПРАВИЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ИЗСТРЕЛВАНЕ НАГОРЕ! ВИНАГИ ПАЛЕТЕ ВЪРХА НА ВЪЗПЛАМЕНИТЕЛЯ! НИКОГА НЕ СЕ НАДВЕСВАЙТЕ НАД ИЗДЕЛИЕТО ПО ВРЕМЕ И СЛЕД КАТО СТЕ ЗАПАЛИЛИ ВЪЗПЛАМЕНИТЕЛЯ!

Безплатна доставка над 100лв!

Доставката на територията на Република България се извършва от Еконт експрес до два работни дни от датата на получаване на поръчката.

При поръчки над 100 лв., получателят не заплаща за доставката. Под тази стойост, цената на доставката се поема от получателя и се определя от тарифата на съответната куриерска фирма.

Преди изпращане на поръчката винаги се свързваме с клиента за потвърждаване на последната. Доставките в чужбина се обслужват от куриерски фирми DHL, DPD и Български Пощи, като винаги, преди изпращане, видът и цената на доставката се съгласуват с получателя.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
reCAPTCHA верификация е неуспешна! Моля, опитайте отново.