Количка

Buck Expert Canada

Бранд: Buck Expert Canada
Синтетичен продукт, имитиращ миризмата на урина с неустоимо въздействие върху разгонените зайци. Репродукция на миризмата на хормони, секрети, феромони и мускус подобни на разгонени хищници. Продукта е с иновативна технология, която не крие риск за дивеча и е толкова реалистично направен, че въпреки..
46.50лв.
без ДДС: 38.75лв.
Бранд: Buck Expert Canada
Синтетичен продукт, имитиращ миризмата на урина с неустоимо въздействие върху разгонените кошути. Продуктът представлява репродукция на миризмата на хормони, секрети, феромони и мускус. С иновативна технология, която не крие риск за дивеча и е толкова реалистично направен, че въпреки силно..
72.00лв.
без ДДС: 60.00лв.
Бранд: Buck Expert Canada
Синтетичен гел, който перфекто имтира консистенцията и миризмата на разгонен мъжки елен. Продукт с иновативна технология без опастност от замърсяване или увреждане на дивеча. Слънце, вътър, дъжд или сняг не се отразяват на ефикасността на продукта в продължение на няколко часа...
59.80лв.
без ДДС: 49.83лв.
Бранд: Buck Expert Canada
Синтетичен продукт, имитиращ миризмата на урина с неустоимо въздействие върху разгонените сръндаци. Продуктът представлява репродукция на миризмата на хормони, секрети, феромони и мускус. С иновативна технология, която не крие риск за дивеча и е толкова реалистично направен, че въпреки сил..
46.50лв.
без ДДС: 38.75лв.
Бранд: Buck Expert Canada
Синтетичен гел, който перфекто имтира консистенцията и миризмата на заек. Продукт с иновативна технология без опастност от замърсяване или увреждане на дивеча. Слънце, вътър, дъжд или сняг не се отразяват на ефикасността на продукта в продължение на няколко часа...
59.80лв.
без ДДС: 49.83лв.
Синтетична урина на лисица - 60 мл.
Изчерпан
Бранд: Buck Expert Canada
Синтетичен продукт, имитиращ миризмата на урина с неустоимо въздействие върху лисиците. Репродукция на миризмата на хормони, секрети, феромони и мускус подобни на разгонени хищници. Продукта е с иновативна технология, която не крие риск за дивеча и е толкова реалистично направен, че въпреки силното ..
46.50лв.
без ДДС: 38.75лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)