Скъпи приятели, уважаеми клиенти и ценни колеги,

знаете днес колко често навсякъде се чува за предизвикателствата, които ни поднесе 2020 година.

 Със здраво упорство и несломим дух обаче на 10-ти Декември ние от ZARIMEX ще посрещнем нашия 22-ри рожден ден. 

Винаги сме твърдяли, че сте нашия движещ механизъм и с безкрайна благодарност към вашата подкрепа, разбиране, толерантност и неизброимите споделени мигове и истории, и тази година ще празнуваме заедно с Вас. 

На сайта ни ще бъдат активни много над 2000 продукта с отстъпки!

Знаете - продукти, които не могат да се закупуват онлайн - могат единствено и само да бъдат капарирани по този начин. Можете да си ги получите в магазина ни до месец - ще се радваме да ви видим!

Знаете още, че сме вносители, на някои дори - ексклузивни, световноизвестни производители. На всички тях и цялата им гама от продукти, които имаме налични можете да използвате 20% отстъпка по случай нашите 22!

Всяка поръчка ще бъде придружена с подарък - символичен или не, но показващ внимание и уважение - така както вие не спирате да показвате същото пред нас.

За нас ще бъде чест да сте част от нашия празник - по който начин изберете - присъствено или онлайн. Имайте предвид, че физическият ни магазин работи към момента със стандартно работно време, но спазваме стриктно приведените епидемиологични мерки. Надяваме се да проявите разбиране!

 

Онлайн магазинът ни продължава да работи всекидневно и ежечасно - 24/7. Онлайн поръчките се обработват ежедневно по реда на тяхното присигане от наистина голям колектив. Дори да се получи забавяне - винаги ще получите обратна връзка относно поръчката си на посочения телефонен номер. Когато телефонният номер е объркан - очаквайте нашия и-мейл.

Молим ви, имайте предвид, че дори зад този текст, който четете в момента, стоят хора. Хора, които в този един момент го пишат изразявайки позицията на компанията, че клиентът е на първо място за нея. И то всеки един клиент. Било той обадил се по телефона, поръчал през сайта ни, през някой от социалните канали или дошъл на място в магазина ни от дълъг или не път. Всеки един! Всеки един от вас!

Благодарим ви безкрайно! На всички онези хиляди, хиляди от вас, които сте част. От нас! Да празнуваме заедно!

И нека е цветно и намалено!