Иновативната HEAT технология на Härkila използва тънка нагревателна мембрана, която затопля тялото ви безопасно и ефективно за максимален комфорт и производителност. Захранвани от захранващата батерия в джоба ви, вие управлявате степента на нагряване или чрез бутона на вашата дреха, или чрез приложението HEAT Control на вашия смартфон

Когато се използват, продуктите с нагряване на Härkila трябва да бъдат свързани към powerbank (захранваща батерия), но е важно да се отбележи, че различните захранващи устройства се различават значително. Някои имат бутони за включване / изключване, докато други имат функции за пестене на енергия. Такива разлики могат да повлияят на правилно функциониране на вашия продукт.

В тази статия ще откриете полезна информация, която ще ви помогне да извлечете максимума от вашия продукт с нагряване Härkila HEAT.

Как да използваме продукт с нагряване Härkila HEAT, без да използваме Приложението:

1. Свържете вашия продукт с нагряване Härkila HEAT към захранваща батерия (powerbank). Бутонът на продукта ще светне в синьо, което показва най-ниската степен на нагряване.

2. Задайте желаната температура на нагряване. Оранжевото е за средна температура, а червеното е за най-висока температура.

3. Ако имате захранваща батерия (powerbank) с функция за пестене на енергия, обърнете внимание на следното: Ако продуктът е настроен на по-висока температура и го намалите до по-ниска, захранващата батерия (powerbank) може да се изключи автоматично. Ако това се случи, изчакайте, докато вашият продукт с нагряване Härkila HEAT се охлади и след това го включете отново, като натиснете бутона за включване / изключване или извадите и поставите отново кабела на захранващата батерия.

Как да използваме продуктите с нагряване Härkila HEAT заедно с Приложението:

1. Изтеглете приложението Härkila HEAT Control и го отворете. Прочетете ръководството за настройка и след това го затворете, като натиснете бутона X.

2. Свържете вашия Härkila HEAT продукт към захранваща батерия. Бутонът на продукта ще светне в синьо, което показва най-ниската степен на нагряване.

3. Задръжте натиснат бутона на продукта с нагряване Härkila HEAT, докато не светне тъмно синьо.

4. Натиснете кръгчето в приложението (докоснете, за да се свържете), което ще сдвои продукта с приложението.

5. Настройката вече е завършена. Можете да регулирате топлината, като просто завъртите кръгчето в приложението.

6. Ако имате захранваща батерия с функция за пестене на енергия, обърнете внимание на следното: Ако продуктът е настроен на по-висока температура и го намалите на по-ниска, захранващата батерия може да се изключи. Ако това се случи, изчакайте, докато вашият продукт с нагряване Härkila HEAT се охлади и след това го включете отново, като натиснете бутона за включване / изключване или извадите и поставите отново кабела на захранващата батерия. След това трябва отново да сдвоите продукта с приложението.

Ако не сте сигурни дали вашата захранваща батерия има функция за пестене на енергия, консултирайте се с вашия търговец. Препоръчваме да използвате захранваща батерия 10 000 mAh с мощност 5V / 2A.

Захранващата батерия (power bank) на Härkila има вградена функция за пестене на енергия.


Източник: https://harkila.com/en-150/harkila-heat