Изобретение в обувната индустрия

ORIGINAL UTURN® е патентован механизъм за закопчаване на обувки - чудесна алтернатива на традиционните връзки за обувки. Тази система за връзване на обувки може да бъде приложима както за обувки, така и за дрехи и чанти. Тя е лесна за настройка, наистина удобна и изключително издръжлива. Това изобретение е създадено, за да улесни живота ви. Много хора, особено малки деца, възрастни хора, спортисти и работници, се оплакват от проблемите си с връзки за обувки. Изборът на връзки в съответствие с размера на обувките не предотвратява ситуации, при които връзките на обувките се развързват или разхлабват. Това може да бъде неудобно и разочароващо не само по време на интензивни спортни дейности, но и ежедневна употреба.ЗАКЛЮЧВАЩИЯТ МЕХАНИЗЪМ

Система за връзване на обувки ORIGINAL UTURN® е изработена от здрав, издръжлив найлонов материал. Силно усъвършенстваната винтова конструкция осигурява 25-55% по-голяма издръжливост от другите системи за връзване на обувки. Преместването на центъра на тежестта към долната част на механизма позволява завъртане на копчето с по-малко усилия.

Благодарение на минималистичния външен вид и тънкия дизайн, лишени от ненужно висящи и пречещи елементи, системата ORIGINAL UTURN® елиминира риска от прихващане към някой стърчащ клон, например, и е с 30% по-лека от другите системи за завръзване. При избора на професионални обувки, където се оценява всеки грам тежина, тази разлика е от съществено значение. Освен това механизмът държи връзките здраво на мястото си, така че стоят постоянно изпънати.

 

 

 

 

СТОМАНЕНАТА ТЕЛ

За оптимално затягане на обувките е необходима по-дебела и издръжлива тел от неръждаема стомана (0,8-0,9 мм). Няма начин да я счупите. Стоманената тел се състои от 49 нишки, които са обвити с полиетиленов гъвкав подсилващ материал. Това предотвратява триенето върху обувките и така предпазва ходилата ви и ги чувствате удобно. Освен това полиетиленовото подсилващо покритие предпазва телта от корозия.

СЕГА НЕ ТРЯБВА ДА ДЪРПАТЕ, А САМО ДА ЗАВЪРТИТЕ

ВРЪЗВАНЕ НА ОБУВКИ В 2 ЛЕСНИ СТЪПКИ

ORIGINAL UTURN® Wire System е технология за закопчаване на обувките с 2 стъпки, при която процесът на издърпване на копчето, което е характерно за по-малко напредналите системи за връзване на обувки с 3 стъпки, е премахнат. Това гарантирано спестява вашето време и осигурява голямо удобство. При тази система единственото нещо, което трябва да направите, е да завъртите копчето надясно - ако искате да го затегнете и заключите и наляво около 30 градуса - ако искате да го разхлабите и отключите. Това е всичко!

ЗАВЕРТЕТЕ НАДЯСНО ИЛИ НАЛЯВО. ТОВА Е!

С опростената, но перфектно създадена система ORIGINAL UTURN® не ви е нувно ръководство за потребителя. Тази система е по-лесна за използване, по-иновативна и удобна от която и да е предишна система за връзване на обувки. Тя елиминира неудобството от натискане и дърпане и максимизира комфорта на работа като единственото, което трябва да направите е да завъртите шайбата на ляво или на дясно. Завъртането на шайбата в посока, обратна на часовниковата стрелка, разхлабва неръждаемо стоманената тел и така обувката се напасва към размера на крака ви, включително ширината и височината на краката ви. Ден след ден, тази система гарантира пълен комфорт при носене на обувки.

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТЕХНОЛОГИЯТА ORIGINAL UTURN®?

ORIGINAL UTURN® се прилага успешно в обувки, маратонки и туристически обувки. Системат работи в най-трудните и взискателни условия. Скандинавските марки обувки - AIRTOX® и HÄRKILA използват ORIGINAL UTURN® в обувната си индустрия. Продуктите и на двата бранда са идеална комбинация от високо качество и страхотен дизайн. Те са посветени на хора, за които удобството при носене на обувки е толкова важно, колкото и атрактивния дизайн.

UTURN® Е НАЛИЧЕН В ДВЕ СИСТЕМИ

СИСТЕМА 820

Тази система предлага уникална прецизност и възможност за микро настройка. Патентованата повърхност предпазва системата от замърсявания и други фактори, осигурявайки плавно завъртане по време на Вашия труден работен ден или дейност на открито.

СИСТЕМА 830

Това е най-новата въртяща се система, която използва същия метод - завъртете надясно, за да стегнете, завъртете наляво само на 30 градуса, за да разхлабите връзките. Просто кликнете върху нея.


Източник: https://uturn.eu/product/