Кои са Redding?

Redding Reloading Equipment е водещ производител на оборудване за релоуд на карабинни и пистолетни патрони. Компанията има дълга история изпълнена с иновации и неуморно разработване на уникални и патентовани продукти, които да бъдат използвани за собственоръчното производство на възможно най-добрите и прецизни ръчно снаредени боеприпаси. Всички продукти на Redding се произвеждат само в тяхната фабрика в Кортланд, Ню Йорк, от американска стомана, с отливки от Пенсилвания и при използване на 100% американски машини.

Redding предлага множество уникални решения за подобряване на точността, последователността и надеждността на вашите ръчно заредени боеприпаси.

От 1946 година до днес релоудинга е единственото, с което се занимава компанията. Така и не допускат да станат малка част от голяма корпорация, ангажирайки се да произвеждат възможно най-добрите продукти. Само през последните 5 години от Redding закупуват и привеждат в експлоатация 12 нови американски CNC машини, така че да са в крак с нарастващото търсене на пазара. За същия този период разширяват складовите си съоръжения, не спирайки да отговарят на дори най-взискателните очаквания на необозримо растящата си база от лоялни клиенти.

Как отпразнуваха 75-тия си рожден ден

Знаете ли как - както всяка малка, но тежаща на мястото си компания - с поглед и грижа към клиентите си. Цените на компанията останаха непроменени през цялата 2020 година и като жест предвид предизвикателните обстоятелства, от компанията обещават да направят всичко възможно да ги задържат такива и през цялата 2021 година.

Адмирации и да бъдат честити! 

Какви продукти от Redding можете да намерите в Zarimex

Като официален вносител на марката за България, в сайта ни и във физическия ни магазин вече можете да намерите:

  • Разнообразие от матрици за релоудинг
  • Висококачествени преси
  • Шелхолдери
  • Различни мерилки за барут
  • И много други полезни аксесоари

Така към гилзите, куршумите, капсите и барута, добавихме и един много обширен и необходим асортимент за релоудинг, който вярваме всеки занимаващ се с това ще оцени. Очаквайте гамата да бъде още допълвана и разширявана.