"Да правиш история означава...

.... да оставиш нещо след себе си. Да градиш бъдеще означава да посветиш себе си в стремеж към нови иновации всеки ден".

Историята на Leica започва преди повече от 100 години и от тогава до днес името на компанията е синоним на забележително качество при оптиките и инженерството. Техните специалисти дават приоритет на максималната механична прецизност и минимален марж при отклоненията. 

Всеки, който цени лова и природата ще остане възхитен от оптиките и мерните прибори на Leica. През всичките години, от компанията са се старали да създават информираност и да приближат хората към чудесата на природата: с иновативни бинокли, зрителни тръби, оптики и далекомери. Всички, така създадени, че да гарантират едно незабравимо приключение. 

Самите служителите в Leica са страстно запалени ловци, стрелци и любители на природата - ето кое именно ги прави най-взискателните критици на компанията, стремящи се винаги да дадат най-доброто от себе си.

Ако предимствата ви са кристално ясни. Ако по време на здрач, искате да забелязвате дори и най-малката подробност в храсталаците, която никой друг не успява. Ако ви се иска да можете да различите точния вид на птица, забелязвайки дори и малките петна в перушината й - тогава вече знаете - нужна ви е Leica. 

"Всичко, което създаваме споделя една и съща висока цел: да предложим съвършеното визуално преживяване за много години напред." - казват от компанията. 

Потопете се в разнообразния и вълнуващ свят на лова с Leica. Отделете време да се запознаете с продуктите. Всеки един от тях е отражение на задължението, което от Leica са поели, да осигурят надеждност по време на лов - независимо колко предизвикателни са обстоятелствата.