В партньорство с TBI стартираме кампания по безлихвени покупки на изплащане!

Кампанията е актуална само за кандидатстване през сайта на ZARIMEX и e БЕЗ първоначална вноска!

При кандидатстване, за който и да е продукт на сайта ни, за период на изплащане от 6 месеца - не заплащате първоначална вноска и получавате 0% оскъпяване!

За всеки продукт поместен на онлайн магазина ни, може да бъде кандидатствано за покупка на изплащане, но както знаете - продуктите, които не могат да бъдат изпращани с куриер спрямо българското законодателство, ще трябва да вземете лично от физическия ни магазин в гр. София и срещу предоставяне на съответните документи.

Как да кандидатствате в няколко лесни стъпки:

1. Изберете продукт от сайта zarimex.eu

2. Натиснете бутона 

3. Попълнете вашите данни и изпратете заявката си.

!Важно! Цялата процедура по кандидатстване през сайта ни преминава дистанционно. Не е необходимо посещение на офис на TBI, няма разпечатване и подписване на документи! 

След като сте подали искането си, колегите от TBI ще се свържат с Вас на посочения телефонен номер и ще Ви обяснят какво е необходимо да изпратите към тях и как да го направите. В случай на одобрение на кандидатурата Ви, от ZARIMEX ще ви се обадим и ще организираме максимално скоро изпращането на продукта към Вас - стига той да е позволен за изпращане с куриер. За всички останали продукти - като оръжия, боеприпаси, супресори и т.н. ще е необходимо да посетите магазина ни в работно време и удобен за Вас ден и час. Поръчаният артикул на изплащане ще Ви бъде запазен за толкова време, колкото е необходимо!

Промоционалното предложение е в сила само до края на месец Април! Не отлагайте! 

НЯМА ПЪРВОНАЧАЛНА ВНОСКА! НЯМА ОСКЪПЯВАНЕ!

НЯМА ЛЪЖА - НЯМА ИЗМАМА!