"Жените и лова" - гореща тема, която не спира да бунтува духовете както в ловните среди, така и в ежедневието. Неоспорим факт, че женския пол и тяхното неотразимо присъствие все по-често се забелязва в това така белязано по минали пътеки мъжко занимание.

   Без да влизаме дълбоко в темата, просто ще споделим, че в магазина на Заримекс все по-често ни посещават дами - не просто запалили се по лова, не просто с впечатляваща сила, както в характера, така и в излъчването и знаете ли - и не просто добри - а дори много добри в лова! Прагматични, ентусиазирани, любопитни и повярвайте ни - можещи. 

                     

Освен тях, в магазина ни посещават дами, които нямат никакво понятие от лов. Но са при нас, за да зарадват някой, вероятно от вас, четящите тези редове, мъже. Търсещи и настоятелни - да е най-доброто за техния ловец.

Можем да ви разказваме още - за посещаващите ни горди с дъщерите си ловджии, готови да им вземат всички плюшени играчки от магазина; съпрузите, които се забавляват заедно споделяйки общо занимание; майките, който придружават синовете си, за да им помогнат в избора на най-здравите и практични дрехи за новото им начинание.

Както и да го погледнем обаче, това харизматично и уверено женско присъствие е част от ежедневието на всички ни. И въпреки, че не сме привърженици на това да показваме грижа и внимание към някого само в един конкретен ден, ако все пак има такъв обявен за Международен ден на Жената, с удоволствие ще му отдадем внимание.

И ще си позволим да го "удължим", макар и само в нашия магазин. По случай празника на дамите, всички дамски артикули налични на сайта на ZARIMEX и във физическия ни магазин в гр. София, ще се ползват с отстъпка. 

За силния пол - оценете и зарадвайте дамите около себе си. (А не на есен да се чудим защо на Пешо жена му миналата седмица не го пусна на лова. /В крага на шегата, разбира се). Просто заслужават.

Скъпи дами - в крайна сметка намаленията са за вас - поглезете си се. Ние също ще се постараем.

HUNTING DIVA - Loading....